I have never previously requested a refund or filed a complaint about a product with any company. However, the service I have received in this case truly deserves recognition. Marie was the perso... Zobacz więcej
Skoene, jeg fik bestilt online, var for små. Jeg tog ind til jeres forretning i indre by og kunne uden problemer levere varen retur. Samtidig kunne jeg afhente den korrekte størrelse dagen efter igen.... Zobacz więcej
Det var meget utilfredsstillende at Unisports leveringstid var 8 dage, samt at de ikke kunne levere 1 ud af 3 artikler. Det burde de have kommunikeret ud, således at jeg havde mulighed for at købe v... Zobacz więcej
Informacje o Unisport.dk
Napisane przez firmę
Hvis du leder efter den nye Mbappé trøje, den nyeste Messi støvle eller måske de seneste målmandshandsker - så har vi det hos Unisport. Vi støtter fodbolden i hele verden, så Unisport leverer (næsten) overalt. Vi elsker vores kunder, og hver dag stræber vi efter at gøre alt vi kan for vores kunder.
Unisport - Make Football Dreams Come True
Bådehavnsgade 38, 2450, København SV, Dania
- unisport@unisport.dk
- www.unisport.dk
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Sendt til forkert pakkeshop
Hurtig forsendelse, måske også fornuftig der var nemlig valgt forkert pakkeshop så vi måtte køre til en anden by for at hente pakken. GLS ville ikke omdele den, da det var Unisport der havde valgt forkert i deres labelsystem.
Det var meget utilfredsstillende at…
Det burde de have kommunikeret ud, således at jeg havde mulighed for at købe varen i anden farve, eller købe det hos en anden leverandør.
Bevares, jeg fik en voucher på 25%, men ville hellere have haft varen.
Altid nemt at bestille og hurtig…
Altid nemt at bestille og hurtig levering, også denne gang. Produktet lever fuldt op til forventningerne. Vil klart anbefale Unisport.dk
God service, hurtig leveringstid og alt til hele familien! Dejlig hjemmeside.
Bestilte str 38 i sko og det stod da…
Bestilte str 38 i sko og det stod da også på posen. Men skoene var str 37. Møg, når man står og skal bruge dem
einfache Bestellung. schnelle Lieferung. Top Qualität.
einfache Bestellung... schnelle Lieferung (2-3 Werktage)... Top-Qualität... glückliches Kind mit strahlenden Augen
Gerne wieder !!!!
God kundeservice!
God kundeservice
God hjælp fra Andrea, ved et problem med mine støvler
Jeg købte en par fodboldstøvler i en…
Jeg købte en par fodboldstøvler i en topmodel og opdagede efter at have brugt dem to gange at de var begyndt at gå op på indersiden. Jeg skrev til unisport om det, og dagen efter fik jeg en besked om at jeg får refunderet pengene. Super god service, men ja det ville også være surt at give en del penge for nogle fodboldstøvler som ikke holder bedre.
Hurtigt kunde support efter fejl på fodboldstøvle
Desværre kom der en fejl på fodbold støvlen efter første træning, jeg skrev til kunde service og fik hurtigt svar fra Marie og pengene blev overført tilbage så det var muligt og købe et nyt par.
Hurtig og god kundeservice
Ingen nonsens
God oplevelse
Hurtig levering 💨
Hurtig levering og info undervejs
Hurtig levering og info undervejs. Desværre blev hjemmeleveringen ændret til et opsamlingssted, hvilket ikke var særlig praktískt
Stor ros til jer for hurtig levering
Stor ros til jer for hurtig levering. Det er en gave til min søn så er mega glad for at I var så hurtige.
Jeg handler ofte på deres hjemme side…
Jeg handler ofte på deres hjemme side og er næsten altid tilfreds. Her for nyligt fik jeg dog et produkt, som der ikke levede op til forventningerne. Jeg fik medhold i reklamationen og vi fandt en løsning. Jeg anbefaler
Fejl i betaling
Der var en fejl i min ordre i forhold til betalingen og det ordnede de lyn hurtigt. Meget god service! Og så dejligt at handle ved nogle som svare på ens mail.
Riktigt snabb leverans :)
Riktigt snabb leverans :)
Hittade bra grejor till bra pris
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.