Oceniono na 2 z 5

Vi ankommer og får forklaret konceptet af en venlig tjener. Maden smagte rigtig godt, og der er intet at kommentere på her. Vi oplevede dog, at ventetiden på maden var alt for lang. Vi måt... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Forstår ikke alle de negative anmeldelser jeg ser. Jeg er flere gange kørt de 50 min fra mit hjem til Køge for at smage deres efter min mening lækre og velsmagende mad. Tablet bestillingen er... Zobacz więcej

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Super lækkert mad

Super lækkert mad. Har aldrig spist det før, men ihvertfald ikke sidste gang, vi kommer der. ♥️
Ikke en finger at sætte på noget. Mums 😋

9 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi er kommet her for første gang 5…

Vi er kommet her for første gang 5 personer. Vi kommer ind, bliver mødt af søde tjenere, som viser os vores bestilte bord, og fortæller fint om konceptet, maden har massere af smag og de har været super hurtige til at komme med de bestilte retter. Så alt i alt en super aften med børnene

17 lutego 2026

Fantastic mad!

Fantastic mad! Alt frisklavet. Denne resturant kan konkurrere med en hver original Mexicansk resturant, I Mexico eller USA.
God service, I en flot og ren resturant.
A must, hvis du leder efter god mad.

14 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Allerede når man kommer ind på restauranten bliver man mødt af en næsten uvelkommen stemning. Vi blev ikke engang vist ned til et bord men der blev bare peget og sagt “bare tag en af de to border der”. Vi får sat os til bords uden vejledning om hvordan bestillingen fungere og efter noget tid finder vi selv ud af, at det foregår igennem en qr kode. (Det skal siges at vi har prøvet take away en gang før og det var ganske fint). Vi bestiller nogle tacos og en omgang nachos og regner selvfølgelig med at portionerne er samme størrelse som take away. Dette er også grunden til vi ikke bestiller ad libitum men a la carte. Tacos er ganske fine, men portionen af nachos er under halv størrelse af take away. Vi bestiller anden omgang og denne gang en burrito og en quesadillas. Burritoen er under alt kritik. Man betaler 160 kr for 3 bider og billederne på hjemmesiden passer ikke med det reelle produkt, det samme gælder quesadillas. Vi føler os totalt snydt, da personerne ved siden af os havde bestilt ad libitum og fik samme størrelse portioner som a la carte.
Vi ender med at betale 504 kr. og gå derfra uden at være mætte.

14 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Vi blev budt velkommen af en rigtig…

Vi blev budt velkommen af en rigtig flink tjener, som gør, at Tacos locos får én stjerne.
Chefen i køkkenet havde en sur og ubehagelig attitude, da vi skulle betale. Vi fik af vide af en yngre tjener, at vi kunne bruge vores gavekort, samme aften, som vi netop havde vundet. Det afviser chefen, selvom vi henviser til, at vi har fået andet af vide. Han bliver sur og irettesætter den yngre tjener foran kunderne.
Derudover får vi ikke halvdelen af bestillingerne og ventede i 45 min på maden.
Kan bestemt ikk anbefale stedet.

13 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej