Oszuści! Nie zamawiajcie! Towar inny niż na zdjęciach. Po odesłaniu produktu odpisuje kontakt mailowy automatyczny . Po 6 miesiącach pisania dzień w dzień paczka zwrócona z powrotem do mnie bez zwrotu... Zobacz więcej
Zwykły oszust , któremu prawo pozwala bezkarnie oszukiwać ludzi i ciągłe się reklamować. DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH. NIE ODZYSKACIE PIENIĘDZY , ALE MOŻECIE MU UPRZYKRZYĆ ŻYCIE ZASYPUJĄC GO MAILAMI. NAPI... Zobacz więcej
w grudniu zakupiłem kurtkę skórzaną czarną męską wiadomo że zimą jej nie nosiłem teraz w marcu założyłem ją kilka razy może dziesięć i kurtka się rozpadła na większości szwów pod pachami i na rękawach... Zobacz więcej
Ten sklep to wielkie oszustwo.Kupiłem buty w listopadzie 2024 za 190 zł.Buty bardzo słabej jakości, zamiast skóry jakiś szajs.Odesłałem je 02.12.2024 i do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.Fir... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Produkt przyszedł całkiem inny jak w…
Produkt przyszedł całkiem inny jak w zamówieniu zwrot jedynie na własny koszt do Chin koszt wysyłki nawet do 500zl NIE POLECAM!!!
Tania odzież z Chin, zwrot na swój koszt również do Chin
Tania odzież z Chin, problem ze zwrotem (przesyłka na swój koszt do Chin gdzie nie ma takiej informacji w regulaminie), brak paragonu/faktury. Na stronie lewe opinie o produktach.
OSZUŚCI !!!
OSZUŚCI !!!
Towar dotarł z dużym opóźnieniem i zupełnie co innego było zamawiane. Jakość fatalna!
Niestety zostałam oszukana
Niestety zostałam oszukana, zamówiłam produkt, nie dostałam potwierdzenia zamówienia, a sklep odpisał , że z moim adresem mailowym nie jest powiązany żaden zakup, płatność została ściągnięta, zero wyjaśnień. Niestety opinii zaczęłam szukać po fakcie 😔
Towar niewiadomego pochodzenia- nie chcą zwrotu!
Towar niewiadomego pochodzenia, przypuszczam że z Chin. Komunikacja z obsługą klienta fatalna. Zdecydowanie nie chcą zwrotów- nie przysyłają formularza zwrotu, nie wiadomo gdzie wysłać towar. Najlepsze jest to że nie ma dowodu zakupu! Sprzedawca nie dostarczył żadnego paragonu.
Uwaga na ten sklep!!!
Uwaga na ten sklep!!! Jeśli zamówiony produkt nie spełni waszych oczekiwań, możecie go zwrócić, ale musicie go odesłać do Chin, co wiąże się z kosztem przekraczającym z pewnością wartość zamówienia. Produkt jest bardzo niskiej jakości.
Nie otrzymałam towaru za który…
Nie otrzymałam towaru za który zapłaciłam 760 zł
Brak kontaktu
Oszuści
Żałuje
Żałuje, że nie sprawdziłem opinii przed zamówieniem. Na razie jeszcze nie otrzymałem zamówienia, ale nie sposdziewam sie aby było to to co oglądałem i rzekomo kupiłem. Negatyw daję za fatalny kontakt. Anulowalem zamowienie w ciągu kilkunastu moinut po jego zlożeniu. Mimo to bombardowany jestem mailami o tym, że zamówienie jest juz w drodze, że rozumiemy itd. Oczywiscie polszczyzna w wydaniu chińskim.
NIE KUPUJCIE - naciągacze
Marynarka przyszła nie w tym rozmiarze (2 rozmiary mniejsza )duże opóźnienie dostawy , metki są obcięte nie ma jak zwrócić towaru , jednym słowem naciągacze
Najgorsze chińskie badziewie za duże…
Najgorsze chińskie badziewie za duże pieniądze. Plaszcz na stronie za 260 zł a w rzeczywistości szmatta z filcu nie warta więcej niż 50 zł.
O zwrocie pieniędzy nie ma co marzyć.
Ostrzegam nie kupujcie to zwykłe buble…
Ostrzegam nie kupujcie to zwykłe buble z Chin
Mają sklep z niby odzieżą z Włoch stroną elegancją - Ale to podpucha tak naprawdę to prawdziwe buble za małe materiał -szok za te praktycznie dwie szmaty zapłaciłam prawie 500 zł a miał
Być elegancki włoski dres kurtki marynarka
Omijajcie z daleka tę firmę !!!!!
Łapiemy oszustów
Mnie też oszukali. Źle trafili. Tak się składa, że jestem multimilionerem a więc mam środki aby znaleźć oszustów i pociągnąć do odpowiedzialności bez względu na koszty.
Jeśli już podjęliście jakieś działania proszę o info na maila oszustmanowski na gmail.com
Zacznę od zatrudnienia prywatnych detektywów aby wytropić oszustów. Aparat Państwa działa tak, że trzeba im oszustów podać na tacy. I tak też zrobię. Jeśli macie pomocne informację również piszcie proszę. Każdy z Państwa może wysłać na w/w maila kontakt do siebie. Wystarczy mi adres email i imię. Jak już ich znajdę to mój zespół obsługujący ten proces i tego email'a wyślę do Państwa informację. Jeśli zechcecie będziecie mogli przystąpić do pozwu zbiorowego. Wszystkie koszty po mojej stronie.
Zamiast zielony jest czarny garnitur i znacznie za mały
Strona działa od niewdawna. Dopiero teraz widać masę negatywnych opinii. Zamówiłem garnitur zielony, czas realizacji 8-12 dni cena 299 zł. Otrzymałem po kilku mailach, znacznie po terminie, niezgodny z ze zdjęciem i zamówieniami. Czarny garnitur , o wiele za mały bo rozmiarówka chińska. Odnośnie zwrotu brak reakcji . Prawdopodobnie jest to oszustwo. Strona pięknie zrobiona, ładne zdjęcia. Prawdopodobnie Polak mieszkający w Holandii. Robi wrażenie. Niestety towar przychodzi z Chin, zgnieciony aby zajmował jak najmniej miejsca i dodatkowo pachnie kontenerem. Nie polecam. Liczę jednak na uczciwość Tego Pana i możliwość zwrotu.
Oszuści
Ubrania pozostawiają wiele do życzenia, metki odcięte, więc skąd można wiedzieć nawet jak to prać (: wydałam ponad 200 zł chcąc zrobić prezent mężowi, a wszystko przyszło z Chin xd ( za to samo na allie czy innej chińskiej stronie zapłaciłabym
o wiele mniej ) oczywiście tak jak inni dałam się zwieść stronie internetowej gdzie wszystko wygląda legitnie. Do głowy by mi nie przyszło, że można tak zrobić ludzi w bambuko.
NIE POLECAM, NACIĄGAJĄ LUDZI JAK MOGĄ
OSZUST I NACIĄGACZ
OSZUST I NACIĄGACZ. OTRZYMANY TOWAR W RZECZYWISTOŚCI NIE NADAJE SIĘ DO UŻYTKU. TYLKO STRES I NIEPOTRZEBNE NERWY.
Sklep naprawdę godny polecenia
Sklep naprawdę godny polecenia. Zamówiłem garnitur i koszulę na wesele, wszystko przyszło idealnie dopasowane. Materiał wysokiej jakości, przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona.
Złodzieje nie kupujcie
Złodzieje nie kupujcie.. Czy są osoby które to zgłosiły na policję? Albo odzyskały pieniądze???Proszę o pomoc
Oszuści.
Oszuści.
W rzeczywistości firma wcale nie jest zarejestrowana w Holandii.
Dane na które został zarejestrowany serwer.
Kalifornia, Toronto, 96 Movat Ave
szymonmanowski.com(małpa)contactprivacy.com
Tel. +1,4165385457
Ubrania wyglądają tylko ładnie na…
Ubrania wyglądają tylko ładnie na zdjęciach, brak tabeli rozmiarów.Po odesłaniu towaru brak kontaktu ze sklepem , brak zwrotu pieniędzy.Oszustwo!!!
Zamówiłam kurtkę i chcę oddac bo…
Zamówiłam kurtkę i chcę oddac bo zaduza , a pisze ze są zwroty pomyłkowo wstała pieniadze 2 razy po 299zl dostałam takie szmaty warte po100 zł tu ludzie piszą że są oszukani a on pod swoim sklepem ma idealne opinie i jeszcze zwaszej firmy tytułem proszę zająć się tym ooszustem bo dalej oszukuje ludzi