Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Towar inny niż prezentowany
Towar inny niż prezentowany, zwrot do Chin, nie odebrany przez firme, tragedia, oszuści i jeszcze raz oszusci, omijac szerokim łukim
to zwykły oszust
to zwykły oszust, złodziej. nie wiadomo, czy taka osoba w ogóle istnieje czy jest to szajka złodziei która wyłudza pieniądze od polskich konsumentów pod przykrywką polskiego nazwiska właściciela
Oszuści
Oszuści! Nie zamawiajcie! Towar inny niż na zdjęciach. Po odesłaniu produktu odpisuje kontakt mailowy automatyczny . Po 6 miesiącach pisania dzień w dzień paczka zwrócona z powrotem do mnie bez zwrotu środków a za przesyłkę trzeba było zapłacić. Odradzam jeżeli nie chcecie podnosić sobie ciśnienia
wyjątkowo słaba jakość ale niestety…
wyjątkowo słaba jakość ale niestety nieopłacalne zwrot bo trzeba odsyłać ten shit do Chin
Zwykły oszust
Zwykły oszust , któremu prawo pozwala bezkarnie oszukiwać ludzi i ciągłe się reklamować. DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH. NIE ODZYSKACIE PIENIĘDZY , ALE MOŻECIE MU UPRZYKRZYĆ ŻYCIE ZASYPUJĄC GO MAILAMI. NAPISAŁEM JUZ PONAD 50 I ON ODPOWIADA 50 RAZY, A JAK ZAPOMNI TO MU PRZYPOMNĘ KRÓTKIM MAILEM NIEZBYT PRZYJEMNYM. POLECAM TĄ ROZRYWKĘ.
Oszuści
Oszuści. Nie oddają pieniędzy za Chiński szajs. Przesyłka zwrotna utknęła w Urzędzie celnym w Chinach i oni nie chcą zapłacić za nią cła. Ostrzegam przed ta firmą
Zwykły bezkarny złodziej i…
Zwykły bezkarny złodziej i oszust.Spodnie kupione za 200 zł a przysłał mi za 20 zł badziew wogule nie w tym rozmiarze co zamawiam a materiał porażka .
Uwaga na ten sklep to zlodzieje
Uwaga na ten sklep to zlodzieje, nawet jak się nie odbierze paczki nie chcą oddać pieniędzy, nie róbcie u nich żadnych zakupów!!! Ja chcę zgłosić sprawę na policję
kurtka męska skórzana
w grudniu zakupiłem kurtkę skórzaną czarną męską wiadomo że zimą jej nie nosiłem teraz w marcu założyłem ją kilka razy może dziesięć i kurtka się rozpadła na większości szwów pod pachami i na rękawach rozdarła się skóra totalny badziew i szajs nie kupujcie nic od tego sprzedawcy bo ja za późno czytałem opinie o tej firmie i ich wyrobach. Więc przestrzegam nie chcecie mieć problemów omijajcie firmę Manowski
Ten sklep to wielkie oszustwo.Kupiłem…
Ten sklep to wielkie oszustwo.Kupiłem buty w listopadzie 2024 za 190 zł.Buty bardzo słabej jakości, zamiast skóry jakiś szajs.Odesłałem je 02.12.2024 i do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.Firma zarejestrowana w Holandii ale towar przychodzi z Chin.
Moja paczka utknęła w Chinach na izbie celnej i sprzedawca nie chce opłacić podatku chociaż powinien.Nie polecam tego sklepu ,wielki przekręt.
Zakupiłem 2 koszule
Zakupiłem 2 koszule. Liczyłem się z tym, że będą z Chin skoro nigdzie na stronie nie ma informacji o pochodzeniu. Jednak jakość przerosła moje wyobrażenie. Zamiast flanelowej i bawełnianej koszuli dostałem 2x poliester, w koszmarnym wykonaniu. Zrobiłem zwrot towaru, bo nie chciałem się bawić w reklamacje. Przesyłka nadana w listopadzie, uknela w chińskim urzędzie celnym, bo odbiorca nie chce wypełnić papierów. Nie liczcie na zwrot pieniędzy. Ta firma powinna zostać zglososzna na policję. Niestety ma siedzibę w Niderlandach, dlatego jeśli jest ktoś z tego kraju to proszę o to.
Ostatnio ci oszuści fałszują negatywne…
Ostatnio ci oszuści fałszują negatywne prawdziwe o nich opinie falą pozytywnych fałszywych opinii. Zwróćcie uwagę na dziwny szyk w zdaniach i zwroty totalnie nie polskie jak np. koszula idealnie odpowiada moim biznesowym wymaganiom lub inne dziwaczne zwroty jak np Kupiłem elegancką koszulę z delikatnym rozwiązaniem-jakim kurka rozwiązaniem? Od razu widać, że to jakiś kretyn z translatorem tłumaczył. Realna opinia o tej firmie to 1.0. Nie dajcie się nabrać oszustom. Wrzucajcie info o tej stronie na Faceboooka, linkedina, wszedzie gdzie sie da. Uchronicie wtedy wieksza ilosc osob i pogonicie ich.
Scam alert
Scam alert! Sklep to przekręt - nieistniejąca siedzibą w Holandii, sfałszowane opinie, niedziałający numer telefonu. Wysyłają ubrania bez metek, z Chin, w 2-3 krotnie dłuższym niż zapewniany terminie. Sugeruje zgłaszać sprawę do UOiK, na policję i wszędzie gdzie się da.
Klasyczne złodzieje i oszuści w necie
Klasyczne złodzieje i oszuści w necie. Na początek próbują wyciągnąć od klienta kilkukrotnie opłatę za jedno zamówienie - strona przechodzi dwa razy do tej samej płatności, na maila nie przychodzi potwierdzenie zamówienia, a bot na Whatsupie prosi o wysłanie przelewu. Prawie nie odpisują na maile i po miesiącu prób dokonania zwrotu, okazuje się, że paczkę trzeba wysłać na własny koszt do Chin.
Nie ma kontaktu z firmą
Nie ma kontaktu z firmą. W końcu zwrot ma być wysłany do Chin na własny koszt. Masakra, nie kupujcie niczego!!!
Ta firma to oszuści pod różnymi…
Ta firma to oszuści pod różnymi nazwami.
Kupiłem buty, zapłaciłem odesłałem aż do Chin. Minęły 3 miesiące nie otrzymałem kasy za zwrot butów, niezgodnych z zamówieniem. Odlane z jednej formy, a nazywały się Bruno-solidne sneakersy.
Sprawę oddaję na Policję.
Ta firma nie zasługuje nawet na 1…
Ta firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę. Ciuchy jakości masakra. Kontakt z firmą jeszcze gorszy,a żeby odesłać ubrania trzeba wysłać do Chin, jednakże koszty są tak wysokie, że nie warto. Nie polecam. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem
Cichy z materiału które nie nadają się…
Cichy z materiału które nie nadają się nawet do mycia podłógi brak możliwości zwrotu oszuści i złodzieje nie dajcie się nabierać i nie kupować!!! Ps.trzeba czytac recenzje🫣
Porażka i jeszcze raz porażka
Porażka i jeszcze raz porażka ! Oszuści, złodzieje i tyle ! Te ciuchy to chińskie szmaty nie warte złotówki ! Jak chcesz odesłać to do Chin na swoj koszt, dla mnie wycenili na 170 zł wysyłkę! Nie opłaca się odsyłać bo nie masz żadnej gwarancji że odzyskasz pieniądze. Kontakt prawie zerowy ! Na ich niby stronie nie ma żadnej informacji że to Chiński badziew i że zwroty są na własny koszt do Chin. Zrobili sobie zarobek na oszukiwaniu ludzi ! Ale ja tego tak nie zostawię! Prokuratura juz nie z takimi sobie radziła ! Ostrzegam wszystkich żeby nic od tych oszustów nie kupować.