Sydtrafik Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Min datter købte ungdomskort da hun skulle starte i skole efter sommerferien 3/8. Det kunne hun kun bruge indtil 5/8 men betalte alligevel fuld pris. Bagefter fandt hun ud af at bussen slet ikke k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

⭐ 1 stjerne, og det er faktisk kun fordi man ikke kan give 0 Rute 180 fra Esbjerg til Grindsted. Sydtrafik er efterhånden blevet en øvelse i tålmodighed. Busserne er forsinkede, afgan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40. Jeg foreslår Sydtrafiks busdrift omdøbt til KVALME-EXPRESSEN. Hvor råddent kan man tillade sig at køre med ansvaret for potentielt 52 passa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En stor tak til buschaufføren på den gule bus fra i morges kl. 07.18 in Højer. Tak, fordi du ventede specifikt på min datter. Det er virkelig flot gjort. Mange tak!

1. Usługa transportowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

397 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Jeres busser oser

Jeres busser oser ! Er det ikke på tide i tænker på klimaet ?? De busser som køre skærbæk omegn er gamle og slitte

15 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Kunne jeg give 0 så ville det være…

Kunne jeg give 0 så ville det være passende. Udeblivende busser, 2 gange på 1 uge. Alt for mange passagerer stoppet ind i bussen, så bussen må kører forbi ventende passager.
Har forsøge i 1 time at få fat på kundeservice. Må konstatere at service mindet er de bestemt ikke. Magen til afvisning og ubehøvlet personale skal man da lede længe efter

15 sierpnia 2022

Den bedste bustur nogensinde

Tog bussen hjem fra Vorbasse marked,vi havde den sødeste buschauffør EVER. Smilende glad og tydeligvis utrolig glad for hendes job. Da det regnede , endte hun med at køre en omvej og sætte os af 200 meter fra vires hjem. Tak for den bedste bustur nogensinde.

23 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Ingen siddeplads til høje mennesker.

Hvis du er 195 cm som jeg er. Så er du udelukket fra at sidde på et sæde i bussen. Man kan simpelthen ikke være der. Så hvis du ikke er et gennemsnitsmenneske med standardmål, så glem alt om at sidde ned. Det ville da være dejligt så at billetten var billigere når man nu ikke kan få samme service som andre.

8 lipca 2022

Føg Sydtrafik

Sydtrafik har de klammeste og sureste ansatte der eksisterer i Danmark, og måske endda verden. Hvis man leder efter kundeservice, medlidenhed og forståelse for andre mennesker skal man vende sig om og flygte alt hvad kan, for det modsatte præger dette elendige eksempel på offentlig transport, der trives med aggresivitet og ulogiske diskussioner med kunder. Sydtrafik burde reevaluere sig selv og finde nogle ansatte med mere selvrespekt og et positivt syn på livet, for det modsatte opleves som kunde. Jeg ville have givet 0 stjerner hvis det var muligt… sågar -5.

5 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Nearly ran us over leaving as we tried to board

My children and I tried to take the #43 bus from Legoland to the airport at 5:07pm today. We tried to approach the driver to see if we could pay. He opened the rear door but then sped off as we were still standing right next to the bus and attempting to board. People on the bus looked horrified and we were lucky not to have been injured. The one helpful driver we had in no way makes up for this extremely dangerous and unprofessional behavior.

5 czerwca 2022

Bussen kom aldrig

Bussen kom aldrig - så enten var der ukorrekt information på rejseplanen og ellers valgte bussen bare ikke at komme... Sker ofte med Sydtrafik

27 maja 2022

Dårligt

Fkn Møj Hader det! Hun stoppede midt i det hele. Og jeg faldt tilbage og hun råbte af mig at jeg skulle gå ud og har ryg problemer nu.!

27 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Havde jeg kunne give mindre stjerne…

Havde jeg kunne give mindre stjerne havde jeg gjort det. Står og venter i god tid på bussen. Hvor efter chafføren vælger at stoppe og sige der ikke er plads nok i den. Har dog en kæreste der sidder længere nede i bussen der skriver at der var massere af plads og at han tog 5 personer + en cykel med længere nede af vejen. Det sjove var at der ikke steg nogen af den…

18 marca 2022

Dårlig ansat

Hej jeg hadve en virkelih dårlih oplevede med bus nr 4 i Vejle jeg stod ved bus stoppe stedet og række en hånd ud og sage han skulle stoppe bussen han rystet på hoved og række den grimme til mig og kørte bare videre

10 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Mere elendig firma skal man lede længe…

Mere elendig firma skal man lede længe efter.

Vi er afhængig af busserne kører til tiden med 3 børn som bruger dem. Den ene skal endda skifte til en bus med kun 3-4 min. at gå på.

Nu hvor det er terminsprøve tid, er det endnu vigtigere for os at de overholder køre planen, men det gør de ikke.
Flere dage i træk, har bussen været 10-11min. forsinket, som bevirker at vores datter må i stedet for at køre fra hendes skift. En frisk lille tur på små 2km.

Jeg er så pisse irriteret over dette firma, at jeg næsten brækker mig.
Vi betaler hver forbandet måned for en buskort og må alligevel køre 6-8 gange selv. Som om vi kun sidder hjemme og venter på at bruge tiden på noget vi allerede betaler for.

Vi kan selvfølgelig få 23kr for selv at køre, men hvem betaler for den tid man ikke er på arbejde og de gener som det generere for alle.

Elendige amatørfirma som har amatører til at køre. De hører musik i ørene, stopper ikke og er fuldstændig ligeglade med service.

8 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Hvad kan jeg bruge det til?

Jeg kan snart ikke komme på noget jeg ikke syntes er utilfredsstillende ved Syd trafik.

Elendig kundeservice, - jeg ved ikke engang hvorfor i har en.. Man kan ikke bruge det til noget som helst! - Og de ved ofte ikke noget som helst om det selskab de arbejder for, - Hvor er det pinligt!

Og jeg er så træt af at høre jeres chauffører genere DSB fordi min rejsekort ligger i DSB Appen.. Som i øvrigt har langt bedre kundeservice, endnu bedre, og lidt mere imødekommende medarbejder.. Det kunne være man skulle tænkt lidt over det hos Syd trafik..

4 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Min gamle svagelige mor med stok har…

Min gamle svagelige mor med stok har været så uheldig at bestille en Flextaxa ved SydTrafik. Under kørslen Vælter hele sædet med sele og det hele da bilen har været brugt til at fragte kørestolsbruger og ikke spændt korrekt fast igen. Chauffør beklager meget og fortæller han er helt ny og giver et kort med hans Data. Efterlader Hende forslået og med smadrede briller på hendes addresse.
Næste morgen kontakter min mor Sydtrafik. De beklager meget og udfærdigere straks en Hændelses rapport men henviser til LSbusser i Odense da Sydtrfik har ladet dem udfører Kørslen (Du hører nærmere inden for 4 uger).
Når Man så kontakter LSbusser får man at vide: Vi har travlt, Du må vente, Chef på ferie. Selv med mange kontakter til Sydtrafik fastholder De det er LSbusser der skal tage sig af det.

Ringer 1 gang om ugen, samme uhøflige svar. Efter 8 uger Bekræfter Daglig leder på LSbusser så endelig at De har meldt sagen til Deres Lovpligtige arsvansforsikring. (TOPDanmark). TopDanmark kan så heller ikke et få svar fra LSbusser når vi taler med forsikringen. Efter 7 uger meddeler TopDanmark at LSbusser har forklaret at det er noget min mor har drømt. Det er ikke sket. (LÆS hun er fuld af Løgn)
Det klager vi over for TopDanmark. Vi sender det kviterings kort som chaufføren har udleveret. LS Busser: Chauffør ikke ansat længere og det kan vi ikke tage os af og et kort om der er sket en hændelse kan ikke bruges. Så går der yderlige 4 uger. Nu Meddeler TopDanmark at LSbusser Hævder det kan godt være der er sket noget men Hun kunne bare have haft ordentlig sele på og Det er Ihvertfald ikke Deres Skyld.
TopDanmark Siger "Vi skal tror på Vores kunde uanset hvad" Hvor er ulykkesrapporten. Den som sydtrafik har lavet Dur ikke det er en hændelsrapport og ikke en ulykkesrapport.
Det er jo ikke LSbusser der skal betale, det er derfor man har en ansvarsforsikring.
Resultat efter ½ år Min mor får ikke erstatning for Svie og smerte (4 uger) og skal selv betale 5 læge behandlinger. Flot for en Folkepensonist
Burde være en sag for medierne.

11 lutego 2022

Bussen

Synes ikk lige frem busserne ved Billund kommune er de bedste enten snakker de i telefon Self med høretelefoner men de sidder og snakker en hel tur igennem og da vi kom til den her "corona" er de nærmest virkelig efter en hvis man ikk viser gyldigt corona pas eller har mundbind på
Og så vidt jeg ved må de ikk spørge ind til hvorfor man ikk har mundbind på og hvis man nægter at have mundbind på smider de nærmest en person ud inden man når ind i bussen og får af hvide man ikk må komme komme med Hvis man ikk viser enten pas eller mundbind på

4 grudnia 2021

Fredag morgen den dato 03.12.2021 kl

Fredag morgen den dato 03.12.2021 kl. 5.54 Bus nr. 223 i Sønderborg. Jeg skulle på arbejde hos hjemmeplejen i Guderup og møde kl. 6.20.

Jeg var ikke sikker på om den automatiske optankning havde overført penge på mit rejsekort.

Jeg steg på bussen og kortet blev ikke accepteret. Jeg forklaret chaufføren at jeg havde sat penge ind på kortet men de åbenbart ikke var registreret.

Jeg fik et mindre nedladende foredrag om at det tager 24 timer at overføre penge til kortet.

Jeg spurte om jeg så skulle tage en taxa. Jeg kunne forstå at det var jeg. Så jeg måtte betale 283.00 kr til en taxa for at komme på arbejde.

Det er første gang jeg har oplevet en så krakilsk buschauffør. Jeg har kørt med Sydtrafik i 18 år her i Sønderborg.

Jeg har stor set kun gode oplevelser med deres chauffør. Jeg er sikker på at andre også har det. Har man glemt sit rejsekort eller er der noget galt med rejsekortet, for man lov til at køre med alligevel. Mit rejsekort var engang udløbet og virket ikke, men den flinke buschauffør gav mig alligevel lov til at køre med.

Peter Olsen

3 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Havde en dårlig oplevelse med en gammel…

Havde en dårlig oplevelse med en gammel bus chauffør i Vejle.
Han skubbede mig næsten ud af bussen pga jeg ikke havde mundbind på. (Må ikke have mundbind på de næste 2-3 måneder pga en operation i halsen. Heldigvis var politiet til at pifte op og sætte den buschauffør på plads.

I skal huske at sige til jeres medarbejder at mundbind er en “anbefaling” og ikke en lov. Det er nu 3 gang jeg oplever en chauffør næsten sparke mig ud.

1 grudnia 2021

A Halloween-night

Min søn glemte sin halloween-maske i bussen, der skulle bruges selvsamme aften. Efter kontakt til Sydtrafik, afleverede buschaufføren den nær mit hjem, efter endt vagt.
Servicelevering level 9000!

29 października 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej