Sydjysk Sparekasse Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter en frygtelig oplevelse med min tidligere bank, kontaktede jeg Sydjysk Sparekasse efter et tilbud gennem Mybanker. Det var onsdag inden påske kl. 14, og jeg var presset, da jeg havde brug for en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har generelt en god oplevelse 😃 med vores lokale afdeling Brørup. En bank der lytter og forstår vores behov. Altid hurtigt svar og god kommunikation En særlig varm anbefaling til Svend Erik Sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give mine største anbefalinger til Sydjysk Sparekasse og især min bankrådgiver, Nicolai Bønnelykke. Nicolai hjalp mig med at gøre det muligt for mig at købe sommerhus, efter flere and... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Var inde i Kolding afdelingen fredag lige før lukketid, da jeg var blevet anbefalet banken af flere. Da jeg ønsker at skifte væk fra min nuværende bank, blev godt nok skuffet, man kunne ikke bruge... Zobacz więcej

1. Bank
  2. Zarządzanie aktywami
  3. Finansowanie samochodów
  4. Zarządzanie funduszami
  5. Agencja kredytowa
  6. Bank – konta oszczędnościowe

Napisane przez firmę

Vi er Sydjysk Sparekasse – et godt sted at være. Vi er mere end en bank – vi er en del af Syd- og Sønderjylland. Som en moderne, selvstændig og demokratisk ejet sparekasse arbejder vi hver dag for at skabe vækst, tryghed og overskud i hverdagen for vores kunder og lokalsamfund. Vi tror på mennesker før ren profitmaksimering. For ja, vi skal sikre økonomisk overskud, men vi tror på, at vi også er sat i verden for at skabe overskud i hverdagen. For vores kunder, kolleger og lokale foreninger. Vores rødder går dybt. Broager Sparekasse blev grundlagt i 1845 og Frøs Sparekasse i 1872. I 2023 gik vi sammen og skabte Sydjysk Sparekasse – et stærkt lokalt pengeinstitut med stolte traditioner og et klart blik mod fremtiden. Historien binder os til området, og den lokale forankring er stadig kernen i alt, vi gør. I dag er vi en fri, robust og digitaliseret sparekasse med afdelinger på tværs af hele Syd- og Sønderjylland. Vi rådgiver, inspirerer og udfordrer privat- og erhvervskunder – altid med fokus på, hvad der skaber værdi og tryghed for både kunder og sparekassen. Vi elsker det sydjyske – her, hvor viljen til at kæmpe for vores værdier og måde at leve på er stor, og hvor det er en del af vores hverdag. Hvor vi mærker vigtigheden af friheden til at vælge en lokal sparekasse, der forstår de mennesker, der bor her. Vi er stolte af at være en garantsparekasse. Det betyder, at vi ejer os selv – og at en del af vores overskud bliver investeret i fællesskabet. Vi bakker op om lokale initiativer, foreninger og erhvervsliv, fordi vi tror på, at et stærkt fællesskab skaber en stærk landsdel og så vi i fremtiden fortsat er: Et godt sted at være.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 170

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Efter 30 år i tryg favn hos Danske Bank…

Efter 30 år i tryg favn hos Danske Bank gik sandheden op for mig i forhold til at bruge solid sund fornuft når det gælder risikovurdering af sine kunder. Mangel på samme hos DB førte mig til Sydjysk Sparekasse- som jeg desuden var blevet anbefalet af en tæt relation.
Efter et par gode møder med en sympatisk fyr var jeg ikke et øjeblik i tvivl, og jeg valgte herefter at flytte mit samlede engagement til Sydjysk Sparekasse. Banken hjalp med det praktiske og jeg kan varmt anbefale at tage en snak med dem - jeg har ikke fortrudt 👌

5 marca 2026

Hej René

Tusind tak for den meget fine anmeldelse og for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit skifte til os, og at du har følt dig godt taget imod og rådgivet undervejs.

Tak fordi du valgte Sydjysk Sparekasse – vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 4 z 5

Kan klart anbefale sydjysk sparekasse

Kan klart anbefale sydjysk sparekasse, møde altid en medarbejde der er positiv og hjælpsom, klar på at brådgive på den gode måde, altid lydhør

19 listopada 2025

Hej Kurt

Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling.

Vi er glade for at høre, at du oplever vores medarbejdere som både positive, hjælpsomme og lydhøre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venlig hilsen Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 2 z 5

Jeg har aldrig mødt så mistroiske…

Jeg har aldrig mødt så mistroiske bankrådgivere, og tager sagen i egen hånd uden at kontakte os.
Vi følte os mistænkelige og der blev ringet rundt for at høre om vi talte sandt.
Vi har styr på vores økonomi selv om rådgiverne ikke troede det.

7 października 2025

Hej Poul Erik

Vi er kede af, at I har haft en dårlig oplevelse.

Vi kan forstå, at vores afdeling har været i kontakt med jer.
Hvis ønsker yderlige dialog, er I velkomne til at kontakte os.

Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 5 z 5

Kan kun give min bedste anbefaling

Kan kun give min bedste anbefaling, da jeg oplever det som et samarbejde. Vi har god kommunikation og de står bag mig. Min virksomhed var ikke kommet så hurtig videre, uden dem.

Hej Pia

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os at høre, at du oplever god kommunikation og opbakning.

Anja fra Sydjysk Sparekasse

Stor tilfredshed

Jeg blev kunde for et par siden. Lige fra start, har det været let at komme i kontakt med rådgiver ved behov. Altid hurtigt svar og forståelse af behov. Er fuldt tilfreds og glad for at jeg skiftede bank.

22 stycznia 2026

Hej Tomas

Tusind tak for den flotte anmeldelse og velkommen til sparekassen.

Det er dejligt at høre, at det har været en god oplevelse at flytte her til os i Sydjysk Sparekasse, og at du er glad for skiftet.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 5 z 5

Har altid fået en super god service når…

Har altid fået en super god service når jeg har kontaktet sparekassen

1 sierpnia 2025

Hej Bente

Mange tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du oplever god service hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

De bedste hilsner Anja, Sydjysk Sparekasse

Fantastisk bank!

Fantastisk betjening, i Ribe afdelingen!

For første gang i mit 40 årige liv følte jeg faktisk jeg blev behandlet som et menneske fremfor et kontonummer!
Det er guld værd og Sydjysk Sparekasse får udelukkende ros herfra 👍🏻

Hej Jonas

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever god betjening og behandling hos os.

Tak for de fine ord – det sætter vi pris på.

Venlig hilsen Anja, Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 4 z 5

Generelt er jeg godt tilfreds med min…

Generelt er jeg godt tilfreds med min sparekasse og har været det i årevis. Er stadig veltilfreds med min bankrådgiver.
Her er I lidt forud og får ikke de gamle ronkedore med jer I har forladt stoppet og toget er kørt. Min rådgiver og andre lidt ældre bruger mere tid og ved de kun har en mund men to øre så de bruger 2 min mere for at få os med når vi møder nye spændende måder og løse dem med. Tak for jer, glem ikke os ældre hjælp os lidt vi vil jer gerne og I vil også os så lad os sammen løse fælles udfordringer. Mvh Jens

Hej Jens
Tak for din anmeldelse og for at være kunde hos os gennem mange år. Det sætter vi stor pris på – og det betyder meget, at du er tilfreds med både sparekassen og din rådgiver
Vi værdsætter, at du deler dine tanker og erfaringer med os, for det er vigtigt for os at være en bank med personlig rådgivning og god dialog med alle vores kunder uanset alder.

God dag

God frisk rådgiver

Min rådgiver er altid frisk og klar til at hjælpe mig med gode løsninger

1 kwietnia 2026

Hej Bjarne
Skønt at læse og tak fordi du deler din oplevelse med os. Det betyder meget at høre, at du oplever din rådgiver som frisk og klar med gode løsninger.

Oceniono na 1 z 5

Banken er god hvis man er venner med…

Banken er god hvis man er venner med bankrådgiver. Ikke en bank med løsninger , de har kun dig selv for øje og hvad de kan tjene. De taler meget nedladende, ikke imødekommende, takt og tone ville klæ dem godt. Banken er på samme vej som de store banker, det lokale de var en gang og de gode værdier er ikke i højsæde. Nu gælder det om at have nye store lokaler og slå store brød op, med ringe kundepleje og service.

23 kwietnia 2025

Hej Helle
Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er naturligvis ikke den måde, vi ønsker, at du eller andre kunder skal opleve Sydjysk Sparekasse på. Hvis du har lyst, vil vi gerne høre nærmere om din oplevelse, så vi bedre kan forstå, hvad der er sket. Du er derfor velkommen til at tage direkte kontakt til os.

Oceniono na 5 z 5

Min rådgiver Mette er super kompetent…

Min rådgiver Mette er super kompetent og imødekommende. Meget kort svartid og altid imødekommende og hjælpsomme svar.

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse

Tak for din fine anmeldelse, Christian
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det er dejligt at høre, at du oplever din rådgiver som både kompetent og imødekommende.
Rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har den bedste bankrådgiver

Jeg har den bedste bankrådgiver, Kent Nissen hos Sydjysk Sparekasse i Rødekro. Altid dejligt at snakke med ham og han finder altid løsning hvis der er nogle problemer.

Hej Maria
Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det betyder meget!
Vi deler naturligvis dine flotte ord med Kent, som helt sikkert bliver glad.

Kristina fra Sydjysk Sparekasse

Fantastisk god bank

Efter at vi skiftede til Sydjysk, har vores oplevelse af det at være kunde i medgang og modgang, været uden forskel.

Man bliver simpelthen behandlet så godt, ikke kun når kontoen er fuld, men også hvis der skulle opstå udfordringer.

Og så er der altså hurtig og kompetent behandling … hver gang.

Jeg anbefaler andre at tage en snak med Sydjysk Sparekasse, vi er selv fjernkunde, selvom det ikke føles sådan 😊

Hej Jonas
Tak fordi I deler jeres oplevelse med os. Det betyder meget at høre, at I oplever god behandling og at kontakten er nærværende - også selvom I har jeres daglige kontakt med os på afstand.

Tak for anbefalingen og de fine ord

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og vejledning

Altid god service og vejledning, imødekommende og lyttende.

21 kwietnia 2026

Hej Charlotte
Det er dejligt at høre, at du oplever god service og vejledning.
Tak for de fine ord - det sætter vi pris på.
Venlig hilsen Kristina, Sydjysk Sparekasse

Godt tilfreds.

Jeg er rigtig godt tilfreds med, at være kunde i Sydjysk Sparekasse.
De er altid venlige og hjælpsomme, det gælder både bankrådgiveren og det øvrige personale, og så ligger Sparekassen i lokal området.

Hej Annette
Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med at være kunde i Sydjysk Sparekasse.
Kristina fra Sydjysk Sparekasse

Oceniono na 5 z 5

den gode service og altid tid til os…

den gode service og altid tid til os kunder og god rådgivning

Dejligt at læse, Ole
At du oplever god service og at rådgivningen fungerer for jer, er lige præcis det, vi gerne vil stå for. Tak for din tilbagemelding.
Bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Altid haft en positiv oplevelse i…

Altid haft en positiv oplevelse i Sydjysk Sparekasse,altid hurtige svar på vores spørgsmål. Sååå det er et godt valg vi har gjort der for mange år siden . TAK for jer .

Odpowiedź od Sydjysk Sparekasse

Hvor er det dejligt at læse, Conni
At du altid har haft en positiv oplevelse og stadig er glad for jeres valg efter mange år, betyder rigtig meget for os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Og tak for de pæne ord!

Altid meget fin service

Altid meget fin service, især fra min rådgiver Sv. Erik.

Mange tak for anmeldelsen Allan
Det er skønt at læse, at du oplever en fin service – og især at Svend Erik gør en positiv forskel. Vi giver naturligvis de pæne ord videre til ham.

Bedste hilsner

Super

Super , lever op til mine forventninger, nem at komme i kontakt med,

Hej Gunnar
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at vi lever op til dine forventninger og er nemme at komme i kontakt med. Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser

Oceniono na 5 z 5

En altid ærlig og kompetent rådgiver.

En altid ærlig og kompetent rådgiver.
Er Mette b Agerley i Sønderborg, meget hjælpsom og altid klar med et godt råd.

Mvh.

Svend Nielsen

13 listopada 2025

Hej Svend
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplever ærlig og kompetent rådgivning, og at Mette i Sønderborg er hjælpsom. Vi giver selvfølgelig de flotte ord videre til hende.

Kristina, Sydjysk Sparekasse

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej