Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö Recenzje 227

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vid den första leveransen var fläkten tyvärr transportskadad. Tog kontakt med kundservice och Susanne som var toppen, allt gick lätt och smidigt och fick en ny inom några dagar. Är så nöjd med fläkte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi är väldigt nöjda med vår takintegrerade köksfläkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet på 850m3/h. Den är mycket effektiv och estetiskt tilltalande. Vår spis är placerad på en köksö vilket gör att vi in... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi beställde Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Pure vit |linjär LED belysning och har nu haft den i 3år. Den är stilren, tystgående och fungerar toppen när vi lagar mat. Belysningen gö... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Napisane przez firmę

Swedluxury är ett svenskt, snabbt växande varumärke som designar lyxiga köksfläktar med fokus på kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade fläktar, frihängande modeller, integrerade fläktar i induktionshäll, diskreta inbyggda fläktar för köksskåp samt vägghängda varianter. Våra produkter används dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i både villor och lägenheter. Våra kunder värdesätter design, hantverk och exklusiv inredning — de söker unika, stilrena lösningar som håller över tid. Köpen görs enkelt i vår webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-fläktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten på Instagram: @swedluxury_koksflaktar

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

God service og godt produkt

Dette er mit andet køb fra swedluxury og er meget tilfreds med både produkt og service. Emhætten lever fuldt op til mine forventninger og er glad for den kundeservice jeg har oplevet under min handel. Kan klart anbefale Swedluxury.

13 kwietnia 2026

Snabba svar

Snabba svar, bra service samt bra produkter. Har kört min köksfläkt dagligen sen 2021, går som en klocka.

16 marca 2026

Fin köksfläkt

Fin köksfläkt. Efter att ha monterat fläkten insåg jag att fläkthjulen var trasig och jag hörde av mig till kundtjänst som svarade mig väldigt snabbt och fick väldigt bra service som skickade ny reservdel.

16 marca 2026

Svart Aldis II fläkt

Köpte en svart Aldis II 50 cm fläkt till vårt lantkök. Jättefin fläkt, snabb leverans och bra service från kundtjänst när jag glömt att köpa filter.

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Støj fra ventilationssystem ved emhætte

I en lejlighed, som jeg udlejer, er en emhætte, som er forbundet med lejlighedens ventilationssystem (passiv udluftning til en taghætte på taget). I en periode
I den senere tid har der været periodisk stærk klaprende støj fra emhættens kontraspjæld, når emhætten ikke er tændt. Jeg læste, at nogle emhætter har særlige kontraspjæld, som forebygger dette problem. Jeg henvendte mig hos swedluxury via hjemmeside og modtog fin hjælp i en dialog præget af venlighed og god service.
Erik R.
Aalborg, Danmark

11 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag har köpt en frihängande köksfläkt…

Jag har köpt en frihängande köksfläkt MONARC från SWEDLUXURY och är supernöjd med både produkt och helhetsintryck. Fläkten har en väldigt stilren och exklusiv design som verkligen gör den till en ögonfallande mittpunkt i köket – den lyfter hela rummet.

Belysningen är en stor favorit, då den är dimbart justerbar, vilket gör det enkelt att anpassa ljuset efter stämning och behov. Perfekt både vid matlagning och när man vill ha ett mjukare, mer elegant ljus.

Utöver designen fungerar fläkten väldigt bra i praktiken, med effektiv utsugning Man märker att det är en genomtänkt produkt.

Sammanfattningsvis är jag extremt nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera både MONARC-fläkten och SWEDLUXURY till den som vill ha något utöver det vanliga i sitt kök.

1 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Bait and switch

Ordered a kitchen fan on sale - this is mainly what they sell. (Bait)

After a week I was informed that it wasn't available and won't be available for another 6 weeks. They gave options for lower quality and much more expensive options. (Switch).

I had to ask for my money back 3 times as they shrugged off responsibility for their false marketing, offered apologies and pushed more fan models.

It may be that they are just disorganised and not intending to be malicious. In such case I think they should be a bit quicker to refund customers rather than push their products.

6 lutego 2026

Hi Shane,

Thank you for taking the time to share your feedback.
We truly regret that the fan you ordered on sale was out of stock and that the delivery time became much longer than you could reasonably expect. We fully understand that this was frustrating, especially when you were looking forward to a specific product at a good price.

When we discovered the stock error, we contacted you to inform you about the delay and offered alternative models. Our intention was to find a solution so that you could receive a fan within a reasonable time, not to “push” more expensive products. The options we suggested were equivalent in functionality but with different design/built‑in dimensions, and the price differences reflect materials and finish – not quality.

We take your experience of the refund process seriously. According to our correspondence, we registered your refund request promptly, and the refund has already been completed.

We are genuinely sorry that we were unable to deliver the specific sale item you ordered and that your experience with us did not meet your expectations.

Kind Regards,
Swedluxury Team

Äntligen en snygg fläkt

Vi letade länge efter en frihängande köksfläkt som faktiskt kändes som en snygg detalj och inte bara en nödvändig vitvara. Efter att ha kollat de stora kedjorna utan framgång hittade vi äntligen till Swedluxury som hade precis det vi letade efter!

3 lutego 2026

[Kund har köpt en frihängande köksfläkt EXPLORER LYX]
Tack så mycket för ditt fina omdöme och för dina 5 stjärnor!
Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med din köksfläkt.
Tack för att du valde Swedluxury!
/Swedluxury Team

Oceniono na 5 z 5

Köpt en FIERRA och är mkt nöjd

Köpt en FIERRA och är mkt nöjd. Snygg fläkt med svart glas och bra funktion. Trevlig service!
Christel

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med köksfläkten och oss som leverantör. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en bra upplevelse, så det betyder mycket för oss att få sådan positiv feedback. Tack! /Swedluxury Team

Swedluxury Vesuvius

Vi är mycket nöjda med takfläkten! Den hörs väldigt lite o är lätt att rengöra, även filtret samt är effektiv.
Snygg design. Bra kundbemötande

10 kwietnia 2025

Oceniono na 5 z 5

Bra produkt och kundsupport!

24 stycznia 2026

Lyxor Elite tak…

Supernöjd med vår Lyxor Elite tak integrerad. Plus kundservice som är så bra.

22 stycznia 2026

Oceniono na 2 z 5

Overholder ikke sine leveringstider

Overholder ikke sine leveringstider. Giver minimal info retur. Skriver bare at varerne er på vej og er temmelig ligeglad med om de levere noget som helst. Har stået på i flere uger nu. Skal rykke dem selv hver gang, dog uden at de levere noget. Så man kan ikke bruge Deres leveringstider til noget som de skriver på hjemmesiden. Her står varerne stadigvæk med en levering 2-5 dage fra ordre. Men det er ikke tilfældet. Så skal du bruge en emhætte, så skal du væbne dig med meget tålmodighed.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö

Tack för din feedback — vi beklagar verkligen att din leverans blev försenad. Enligt våra uppgifter rörde det sig om en försening på sju dagar, inte flera veckor, och under perioden har vi varit i kontakt med dig i princip dagligen för att följa upp ärendet.

På vår hemsida framgår det att vi skickar från Sverige inom 2–5 arbetsdagar, därefter tillkommer normalt 2–3 leveransdagar beroende på mottagarort och transportörens ledtider.

Till dig som läser detta omdöme och vårt svar: Tips! Om du har bråttom med leverans, kontakta oss gärna i förväg och upplys om detta — då kan vi notera detta och eventuellt prioritera din leverans.

Vi vill gärna hitta en lösning som du blir nöjd med och jag ser att vi är i kontakt med dig gällande detta — vi alla är människor och kan begå misstag men vi uppskattar möjligheten att förbättras.

Allt gott! /Swedluxury Team

Oceniono na 5 z 5

Köksfläkten som vi har är perfekt

Köksfläkten som vi har är perfekt, stilig och elegant och lätt att använda sig av. Kommer med en fjärrkontroll som man enkelt kan styra fläktens nivå och lampan vilket är smidigt.

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med köksfläkten. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en bra upplevelse, så det betyder mycket för oss att få sådan positiv feedback. Tack! /Swedluxury Team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej