Zobacz, co mówią recenzenci
Vi är väldigt nöjda med vår takintegrerade köksfläkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet på 850m3/h. Den är mycket effektiv och estetiskt tilltalande. Vår spis är placerad på en köksö vilket gör att vi in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi beställde Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Pure vit |linjär LED belysning och har nu haft den i 3år. Den är stilren, tystgående och fungerar toppen när vi lagar mat. Belysningen gö... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Swedluxury är ett svenskt, snabbt växande varumärke som designar lyxiga köksfläktar med fokus på kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade fläktar, frihängande modeller, integrerade fläktar i induktionshäll, diskreta inbyggda fläktar för köksskåp samt vägghängda varianter. Våra produkter används dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i både villor och lägenheter. Våra kunder värdesätter design, hantverk och exklusiv inredning — de söker unika, stilrena lösningar som håller över tid. Köpen görs enkelt i vår webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-fläktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten på Instagram: @swedluxury_koksflaktar
Dane kontaktowe
Järnvägsgatan 37, 274 32, Skurup, Szwecja
- 0406534300
- info@swedluxury.se
- www.swedluxury.se
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
God service og godt produkt
Dette er mit andet køb fra swedluxury og er meget tilfreds med både produkt og service. Emhætten lever fuldt op til mine forventninger og er glad for den kundeservice jeg har oplevet under min handel. Kan klart anbefale Swedluxury.
God og hurtig rådgivning og betjening
God og hurtig rådgivning samt betjening, hurtig levering og et godt produkt
Snabba svar
Snabba svar, bra service samt bra produkter. Har kört min köksfläkt dagligen sen 2021, går som en klocka.
Fin köksfläkt
Fin köksfläkt. Efter att ha monterat fläkten insåg jag att fläkthjulen var trasig och jag hörde av mig till kundtjänst som svarade mig väldigt snabbt och fick väldigt bra service som skickade ny reservdel.
Svart Aldis II fläkt
Köpte en svart Aldis II 50 cm fläkt till vårt lantkök. Jättefin fläkt, snabb leverans och bra service från kundtjänst när jag glömt att köpa filter.
Bra service
Bra service, fick snabb och tydlig hjälp med att reda ut mina frågor.
Bra snabb service och svar med en stor…
Bra snabb service och svar med en stor flexibilitet
Vår köksfläkt från Swedluxury är vi så…
Vår köksfläkt från Swedluxury är vi så nöjda med för att den har så hög kvalité, snygg design och fungerar alldeles utmärkt efter 10 år. Kan verkligen rekommendera att köpa en köksfläkt hos dem.
Bästa hälsningar Catrin.
Vid den första leveransen var fläkten transportskadad
Vid den första leveransen var fläkten tyvärr transportskadad. Tog kontakt med kundservice och Susanne som var toppen, allt gick lätt och smidigt och fick en ny inom några dagar. Är så nöjd med fläkten och det jättefina bemötandet och servicen jag fick. Tack än en gång Susanne.
Støj fra ventilationssystem ved emhætte
I en lejlighed, som jeg udlejer, er en emhætte, som er forbundet med lejlighedens ventilationssystem (passiv udluftning til en taghætte på taget). I en periode
I den senere tid har der været periodisk stærk klaprende støj fra emhættens kontraspjæld, når emhætten ikke er tændt. Jeg læste, at nogle emhætter har særlige kontraspjæld, som forebygger dette problem. Jeg henvendte mig hos swedluxury via hjemmeside og modtog fin hjælp i en dialog præget af venlighed og god service.
Erik R.
Aalborg, Danmark
Mycket bra service bytte en spott inga…
Mycket bra service bytte en spott inga problem snabb o bra leverans
I övrigt är väldigt nöjd med fläkten den är snygg, tyst och bra utsug fjärrkontrollen gör det lite bättre
Jag har köpt en frihängande köksfläkt…
Jag har köpt en frihängande köksfläkt MONARC från SWEDLUXURY och är supernöjd med både produkt och helhetsintryck. Fläkten har en väldigt stilren och exklusiv design som verkligen gör den till en ögonfallande mittpunkt i köket – den lyfter hela rummet.
Belysningen är en stor favorit, då den är dimbart justerbar, vilket gör det enkelt att anpassa ljuset efter stämning och behov. Perfekt både vid matlagning och när man vill ha ett mjukare, mer elegant ljus.
Utöver designen fungerar fläkten väldigt bra i praktiken, med effektiv utsugning Man märker att det är en genomtänkt produkt.
Sammanfattningsvis är jag extremt nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera både MONARC-fläkten och SWEDLUXURY till den som vill ha något utöver det vanliga i sitt kök.
Bait and switch
Ordered a kitchen fan on sale - this is mainly what they sell. (Bait)
After a week I was informed that it wasn't available and won't be available for another 6 weeks. They gave options for lower quality and much more expensive options. (Switch).
I had to ask for my money back 3 times as they shrugged off responsibility for their false marketing, offered apologies and pushed more fan models.
It may be that they are just disorganised and not intending to be malicious. In such case I think they should be a bit quicker to refund customers rather than push their products.

Äntligen en snygg fläkt
Vi letade länge efter en frihängande köksfläkt som faktiskt kändes som en snygg detalj och inte bara en nödvändig vitvara. Efter att ha kollat de stora kedjorna utan framgång hittade vi äntligen till Swedluxury som hade precis det vi letade efter!

Odpowiedź od Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö
Köpt en FIERRA och är mkt nöjd
Köpt en FIERRA och är mkt nöjd. Snygg fläkt med svart glas och bra funktion. Trevlig service!
Christel

Swedluxury Vesuvius
Vi är mycket nöjda med takfläkten! Den hörs väldigt lite o är lätt att rengöra, även filtret samt är effektiv.
Snygg design. Bra kundbemötande

Odpowiedź od Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö
Bra produkt och kundsupport!

Lyxor Elite tak…
Supernöjd med vår Lyxor Elite tak integrerad. Plus kundservice som är så bra.

Overholder ikke sine leveringstider
Overholder ikke sine leveringstider. Giver minimal info retur. Skriver bare at varerne er på vej og er temmelig ligeglad med om de levere noget som helst. Har stået på i flere uger nu. Skal rykke dem selv hver gang, dog uden at de levere noget. Så man kan ikke bruge Deres leveringstider til noget som de skriver på hjemmesiden. Her står varerne stadigvæk med en levering 2-5 dage fra ordre. Men det er ikke tilfældet. Så skal du bruge en emhætte, så skal du væbne dig med meget tålmodighed.

Odpowiedź od Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö
Köksfläkten som vi har är perfekt
Köksfläkten som vi har är perfekt, stilig och elegant och lätt att använda sig av. Kommer med en fjärrkontroll som man enkelt kan styra fläktens nivå och lampan vilket är smidigt.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.