MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt Recenzje 252

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Soffan blev jättefin. Fick impregnering av soffan och tvätt av soffkuddarna på baksidan gratis, då jag reagerade på att det var otydligt att kostnaden för resan var otydlig på hemsidan. Borde stått a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, kom i tid, bra service och super nöjd med resultatet. Det va dessutom väldigt prisvärd. Allt görs på plats och ingen krångel.

Informacje dotyczące firmy

1. Czyszczenie tapicerki
  2. Czyszczenie dywanów
  3. Pralnia chemiczna
  4. Pralnia
  5. Usługi pralnicze

Napisane przez firmę

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

19 marca 2026

Odpowiedź od MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både service, resultat och pris.

Vi strävar alltid efter att vara punktliga, leverera hög kvalitet och göra det så smidigt som möjligt för våra kunder – därför är det extra roligt att du uppskattar att allt sker på plats utan krångel.

Varmt välkommen att höra av dig igen!

Soffan blev jättefin

det var otydligt att kostnaden för resan var otydlig på hemsidan. Borde stått att det bara var en väg. Trevligt bemötande.

19 marca 2026

Odpowiedź od MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Stort tack för ert fina omdöme och er rekommendation! Vi är väldigt glada över att ni är nöjda med resultatet.

Eftersom ni bor cirka 35 km utanför Göteborg tillkommer en milersättning för enkel resa.

Bra resultat

Bra resultat. Prisvärt

10 marca 2026

Hej Kent,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och uppskattar verkligen din feedback.

Oceniono na 5 z 5

Nöjd med tvätt av min soffa och det är…

Nöjd med tvätt av min soffa och det är prisvärt

10 marca 2026

Hej Tina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med tvätten av din soffa och att du upplevde tjänsten som prisvärd.

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden.

Oceniono na 5 z 5

Super resultat på min soffa och matta

Super resultat på min soffa och matta , trevliga personal som kom i tid och gjorde fantastiskt jobb . Det var prisvärt.
Rekommenderar starkt

6 marca 2026

Hej Amanda,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med resultatet på både soffan och mattan. Vi uppskattar också att du nämner vårt bemötande och att vi kom i tid – det betyder mycket för oss.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp.

Oceniono na 4 z 5

Snabbt och bra resultat

Snabbt och bra resultat. Madrassen känns fräsch!

5 marca 2026

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet och att madrassen känns fräsch igen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp i framtiden.

Möbelrent

Oceniono na 5 z 5

Super nöjd med resultat på tvätt av min…

Super nöjd med resultat på tvätt av min soffa, alla fläckar är borta. Personal var super trevliga. Det var prisvärd

17 lutego 2026

Hej Ahmed,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är supernöjd med resultatet och att alla fläckar på soffan försvann. Det betyder mycket för oss att du också uppskattade vårt bemötande och att du upplevde tjänsten som prisvärd.

Kan rekommendera

Två trevliga killar var här och gjorde jobbet . Kom på utsatt tid och ringde innan.Jag blev jättenöjd och mina mattor och den av hundarna välanvända fotpallen fick nytt liv och blev fräscha och kan hänga med några år till.

14 lutego 2026

Hej Helene,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Vi är väldigt glada att höra att du blev nöjd med resultatet och att både mattorna och fotpallen fick nytt liv igen.

Tack också för de fina orden om vårt bemötande och att vi kom i tid – det betyder mycket för oss.

Fantastiskt duktiga och trevliga

Fantastiskt duktiga och trevliga! Professionell rengöring som får möblerna att hålla längre!

13 lutego 2026

Hej Susanna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd och att du uppskattade både resultatet och vårt bemötande.

Det är precis vårt mål – att ge möbler nytt liv så att de kan användas längre.

Professionella och noggranna

Supertrevliga och kunniga killar som hjälpte mig med mina två mattor. De var väldigt professionella. Väldigt noggranna med att jag var nöjd och de fick mattorna se helt nya ut.

11 lutego 2026

Hej Louise,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med resultatet och att dina mattor känns som nya igen. Det betyder mycket för oss att du uppskattade vårt arbete och vårt bemötande.

Oceniono na 5 z 5

Trevliga killar som håller tiden och…

Trevliga killar som håller tiden och gör noggrant jobb

10 lutego 2026

Hej Johanna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd och att du uppskattade att vi kom i tid och utförde arbetet noggrant.

Oceniono na 5 z 5

Kom i tid och jobbade effektivt

Kom i tid och jobbade effektivt. trevligt besök! Mattorna blev rena. De var smutsigare än jag trodde:)

9 lutego 2026

Hej Maja,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt besök och att du är nöjd med resultatet. Det är alltid roligt när mattorna blir renare än man först trodde.

Supernöjd!

Supernöjd!
Trevliga killar som kom enligt avtalad tid. Fick min smutsiga ullmatta som ny igen. Tvättade och impregnerade den.
Väldigt fin service och ett riktigt bra jobb!
Rekommenderar verkligen Möbelrent.

6 lutego 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Vi är väldigt glada att höra att du är supernöjd och att din ullmatta känns som ny igen efter tvätt och impregnering.

Tack också för de fina orden om vårt bemötande och service – det betyder mycket för oss.

MVH möbelrent Sverige AB

Mycket

Mycket, mycket nöjd med arbetet de gjorde med mina mattor. De blev otroligt fräscha och fick verkligen nytt liv.

20 stycznia 2026

Fantastiskt företag

Fantastiskt företag

Fick tid samma dag då det var AKUT ( kaffe fläck på min soffa )jobbet var klockrent och servicen kanon. Varma rekomendationer.

8 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Misleading Price Communication!

My partner had booked a cleaning of our sofa. We believed it would cost 1190 for a three seat sofa cleaning. But in small letters, spread out on the website they also charge 756 additional for cleaning supplies /stain removal and 399 for driving to your place. Then I wonder what I pay the 1190 for? Is that not already for cleaning the sofa? There is no reason why these costs should not already be included in the price from the get go. This is only so that they seem cheaper at first sight and customers will go to them. Misleading!

22 stycznia 2026

Odpowiedź od MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din feedback. Vi vill gärna förtydliga hur vår prissättning fungerar.

Priset 1190 kr och behandling/ samt eventuell reskostnad. Dessa priser är inte dolda utan framgår tydligt på vår hemsida under prislistan.

Informationen om behandling samt reskostnad står även angiven i våra bokningsvillkor som visas innan man slutför en bokning online. Vi uppmuntrar alltid våra kunder att ta del av denna information innan bokning för att undvika missförstånd.

När vi är på plats hos dig gick vi igenom priset innan arbetet påbörjas och innan betalning sker, just för att allt ska vara tydligt och godkänt av kunden.

Vår avsikt är självklart att vara transparenta med våra priser, och därför finns alla kostnader specificerade på hemsidan samt i bokningsvillkoren.

Tack för att du tog dig tid att lämna din synpunkt
MVH möbelrent .

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej