Sushi2500 Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi har spist utrolig lækker sushi, i bymidten i Roskilde, og andre steder. Dette sushi sted var virkelig ringe. Jeg betalte 603kr for en masse ris, med masser af sauce på ruller. Du får kun lidt rog... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Stedet tog betaling for en 8 måneder baby der intet spiste. Det er rigtig dårlig stil. De kunne lige så godt afskaffe deres børnestole eller skrive "små børn forbudt". Derudover er prisen lidt over... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte sushi for 1300 kr til 4 personer. Vi fik desværre ved en fejl en lille klat wasabi til 84 stykker sushi, som ikke var tilstrækkeligt. Til gengæld har deres kundeservice været fra højest hylde, j... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sushi na wynos
  2. Restauracja dla rodzin
  3. Kuchnia japońska
  4. Restauracja z daniami na wynos
  5. Jedzenie z dowozem
  6. Sushi

Napisane przez firmę

sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

293 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

I forhold til menu og service klart…

I forhold til menu og service klart topplacering MEN det trækker ned at jeres biler i Trekroner kører hurtigt ind ad brandvej, hvor der er skilt INDkørsel forbudt. Det samme gør levering fra Sæbekompagniet der leverer 1 - 2 gange om ugen og han er så grov at flere er blevet bange for ham, når de gjorde opmærksom på skiltet med Indkørsel forbudt.

31 stycznia 2020

*OPDATERING*

Hej Kirsten.

Vi vil meget gerne i dialog med dig.
Jeg har været forbi lokationen, og din bopæl for at se nærmere på situationen.
Du var desværre ikke hjemme, men jeg kigger frobi snarest, såfremt det ikke lykkedes mig at få kontakt her.

Det er korrekt at der er en brandvej, hvor man normalt ikke må køre.
Men vi har lokaler på bagsiden, hvor vi iflg. udlejer har adgang og gerne må "standse" til af og på læsning, så længe vi ikke holder og spærrer. Derfor holder bilerne også på den anden martrikel, som ikke er brandvej.
Jeg har undersøgt lovgivningen, og jvf. færdselsloven, så er det ikke forbudt heller:

Jeg har ligeledes kontaktet sæbekompagniet ang. dette, da der som tidligere skrevet skal køres pænt og tales ordentligt.

Ser frem til at høre fra dig snarest :)

-----

Hej Kirsten.
Jeg har prøvet at komme i kontakt med dig her, men du har ikke svaret.
Jeg vil meget gerne i kontakt med dig efter din anmeldelse af vores og nogle leverandørers kørsel, så vi kan få afklaret denne situation, og sørge for at der bliver kørt forsvarligt og overholdt reglerne.

Vi har fået tilladelse til at køre på området, men derfor skal der køres ordentligt uanset hvad.
Samtidig skal kommunikationen også være god, så jeg vil selvfølgelig tage dette med Sæbekompagniet også.

Vil du kontakte mig på mail: michael@sushi2500.dk , så vi kan tage en dialog?

Mvh Michael
Bestyrer
Sushi2500

2x F - Frisk og fyldig sushi

Jeg henter tit sushi i deres butik i Trekroner. Altid god, frisk og fyldig sushi :-) Smilende medarbejdere med god ro. Jeg er ihvertfald ikke i tvivl om hvor jeg skal hente min sushi, hvis jeg skal have sushi! :-)

9 stycznia 2020

Hej Maria.

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.
Vi glæder os til at se dig i butikkerne igen snart.

Mvh Sushi2500

Bedste sushi i Kbh!

Hej Anton.
Vi bukker og takker for den fine anmeldelse :-)
Vi håber at se dig igen snart! :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik rigtig god service for en uge…

Jeg fik rigtig god service for en uge siden

Hej Laura.

Stort tak for at du vendte tilbage med feedback ang. servicen.
Den bliver videregivet til medarbejderne i butikkerne.
Det betyder mere end de fleste aner :-)

Spise med pinde!

Mig og min familien har spist hos Sushi2500 mange gange, og vi får altid top service og kvalitets sushi. Absolut vores favorit sted når der skal spises med pinde.

Fremragende sushi

Fremragende sushi. Har benyttet sushi 2500 flere gange, og er aldrig blevet skuffet. Altid frisk og dejlig mad, og super service i både restaurant og take away..

12 listopada 2019

Fuldstændig fantastisk

Fuldstændig fantastisk, frisk, flot og lækkert sushi HVER gang!!👌🏻👌🏻 Uanset hvilken restaurant jeg vælger er kvaliteten ALTID den samme, og tilmed de sødeste medarbejer som husker hvad jeg plejer at bestille👌🏻

Elsker deres sushi

Elsker deres sushi, altid frisklavet i modsætning til en del andre steder. Henter gerne hver søndag og det er altid klar til tiden og som bonus har de verdens bedste chillimayo.

Har betalt 440kr inkl levering

Har betalt 440kr inkl levering, sushien kommer frem, og det hele virker til at det har stået en dag eller to i køleskabet, virker ihvertfald ikke friskt

Hej Victor.
Tak for din feedback her på Trustpilot.
Vi beklager meget din oplevelse, og vil gerne finde id af hvad der er sker her.
Vi laver aldrig mad i forvejen, eller dagen før.
Har aldrig gjort det og kommer Heller ikke til det.

Maden er bestilt kl 18.07
Ordren påbegyndes kl 18.35
Maden er færdig kl 18.50
Maden afhentes kl 18.55
Maden leveres Kort tid efter.
Så alt er kørt efter proceduren.

Eneste tid at maden har været på “køl” er de 5 minutter fra den er færdigproduceret og indtil afhentningen, hvor kvaliteten ikke burde dale.
Tværtimod, så sikrer det blot fødevaren.

Vi tager kontakt til leveringsfirmaet og får deres blik på transporten.

Kontakt mig gerne på mail: michael@sushi2500.dk så vi kan tage en yderligere dialog og svar fra leveringsfirmaet :-)

Ha en god aften.

Oceniono na 3 z 5

Dårlig service

Dårlig service
Bestiller mad over nettet og får posen udleveret - rigtig fint
Når hjem og der mangler mad ???
Ringer for at få mine penge refunderet
Det kan jo klares nemt via mobilepay
Ej her er der service ! ???
Så kan jeg komme på en tilgode liste ??? Uden dokumentation ???
Nu skal jeg så skrive en mail til en chef
Hvorfor gør personalet ikke dette ?
Jeg er sku vred over det skete

Afslutning:
Har mailet med leder og fået refunderet mine penge, og han lover at der er talt ned personalet om procedurerne. Jeg ændrer derved mine stjerner fra 1 til 3, men har egentligt brugt lidt for meget tid på dette.

28 września 2019
Oceniono na 2 z 5

Syntes normalt at sushi 2500 leverer en…

Syntes normalt at sushi 2500 leverer en høj kvalitet, men ikke på deres ceviche (tun har ikke prøvet den med laks). Det var bare tunstykker, med advokado og lime, samt syltede(!) jalapenos (somi dem man køber på glas i supermarkederen). Det var ganske enkelt dårligt og så var det oven i købet dyrt.

21 września 2019
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse i lørdags hos…

Fantastisk oplevelse i lørdags hos Sushi2500 i Trekroner: Maden til 10 familier med 30 spisende voksne og børn, var klar til afhentning til den aftalte tid, pakket i poser per familie, lige til at dele ud og går til bords derhjemme til vejfest. Smagsoplevelen var, som det plejer at være: Lækker og frisk: 1000 tak for en god service!

16 września 2019

Hej Barbara.
Mange tak for de rosende ord.
Vi glæder os til at byde jer velkomne i en af restauranterne eller som catering til et andet arrangement :-)
Vi er blot glade for at hjælpe og for at have givet jer en god oplevelse.

Mvh sushi2500

Oceniono na 5 z 5

Sushi2500 i Trekroner er virkelig godt!

Sushi2500 i Trekroner var en virkelig god oplevelse! Vi var tre personer og bestilte 2 menuer - "Juni Kræs" (ugetilbud i juni) 36 stk. og "Syndig Crispy" 24 stk - og alt var frisk, velsmagende og passende, hvis man - som os - var virkelig, virkelig sultne :-)
Super nemt at bestille on-line og klar til afhentning ift aftalt tidspunkt.
Tak for mad!

17 czerwca 2019

Hej Christina,

Tusind tak for din super gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, da I bestilte mad fra os. Vi håber at se dig igen snart 🍣

Oceniono na 5 z 5

Lækkert fisk og fin service

Lækkert fisk og fin service. Jeg kommer helt sikker igen!

10 maja 2019

Hej Lina,
Tusind tak for din anmeldelse :-) Den er vi meget glade for og vi glæder os til at se dig igen! Kh Sushi2500

Oceniono na 2 z 5

Manglede soya, havde købt sushi for 800kr..

Bestilte sushi for 800kr for ca en uge siden. Skulle hentes i Valby. Da vi skulle til at spise manglede soya, stort set det værste at mangle i fht sushi. Skrev efterfølgende en mail til sushi2500, men har aldrig fået et svar. Så vil nok se mig om efter en anden leverandør.

8 maja 2019

Hej Inge.
Der har været lidt ventetid på besvarelse her, da vi har været ekstraordinært travle i denne periode.
Vi er kede af at I manglede soya til jeres bestilling, det er altid så irriterende, både for jer som kunder, men også os som forretning.
Vi har desværre aldrig modtaget din mail, da vi selvfølgelig ville have reageret på dette hurtigt.
Skriv gerne en mail direkte til michael@sushi2500.dk , så vi kan tage en dialognog finde en god løsning på jeres oplevelse, og vende den til noget godt istedet :-)

Mvh sushi2500

Oceniono na 2 z 5

Take-away kommer før gæster i restauranten

En kollega og jeg havde bestilt bord i Roskilde kl. 16.00 i dag, vi blev modtaget af en ung mand, som bad os selv finde et bord - nemt nok - der var ingen andre gæster i restauranten. Derefter var der ingen henvendelse fra hans side, før vi selv gik til disken og fortalte, at vi altså var klar til at bestille, klokken var nu 16.30 han svarede at han havde travlt (gætter på det var take away ordre, da han stod med mobiltelefonen i hånden det meste af tiden) og ville komme til os om lidt... der var stadig ikke andre gæster end os.. efter 5 min kom han til vores bord, tog imod vores ordre, men dækkede ikke bord. Kl. 17 kom vores mad - vi havde da ventet en time, vi havde bestilt blomkåsris, det fik vi ikke.. Nårh ja, drikkevarerne fik vi også først samtidig med maden. Der var nu mødt en tjener mere ind og hun fortalte, at der var særligt tilbud på take-away netop i dag, så der var mega travlt. Følte os noget overset i forhold til, at vi var de eneste gæster indtil kl. 18 - bortset fra dem som hentede forudbestiltes menuer. Måske man skal overveje at ha’ personale til take-away og et andet til gæsterne.

Maden var dog som altid super delikat og veltilberedt.

15 kwietnia 2019

Hej Gitte,

Tusind tak for din feedback. Det er meget beklageligt, at du følte dig overset i vores restaurant. Jeg videregiver din anmeldelse til den konkrete afdeling, så vi fremadrettet kan være opmærksom på problemet.

Rigtig god dag :-)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej