Vi har spist utrolig lækker sushi, i bymidten i Roskilde, og andre steder. Dette sushi sted var virkelig ringe. Jeg betalte 603kr for en masse ris, med masser af sauce på ruller. Du får kun lidt rog... Zobacz więcej
Stedet tog betaling for en 8 måneder baby der intet spiste. Det er rigtig dårlig stil. De kunne lige så godt afskaffe deres børnestole eller skrive "små børn forbudt". Derudover er prisen lidt over... Zobacz więcej
Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Zobacz więcej
Købte sushi for 1300 kr til 4 personer. Vi fik desværre ved en fejl en lille klat wasabi til 84 stykker sushi, som ikke var tilstrækkeligt. Til gengæld har deres kundeservice været fra højest hylde, j... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sushi na wynos
- Restauracja dla rodzin
- Kuchnia japońska
- Restauracja z daniami na wynos
- Jedzenie z dowozem
- Sushi
Napisane przez firmę
sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)
Langebjergvænget 6a, 4000, Roskilde, Dania
- info@sushi2500.dk
- www.sushi2500.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
RYSTENDE RINGE kundeservice
Jeg bestiller jævnligt sushi via Sushi2500 appen og afhenter på Smallegade, Frederiksberg for jeg kan virkelig godt lide deres sushi. Jeg betaler når jeg bestiller og får tilsendt en ordrebekræftelse. Jeg har nu min. 4-5 gange oplevet at bestillingen ikke er gået igennem til butikken så når jeg kommer for at afhente har de ikke lavet maden og kender intet til ordren. Det er så irriterende. Når jeg har bestilt og betalt forventer jeg maden står klar til aftalt tid. Butikken mener ikke det er deres skyld men skyder skylden på “takeout”. Jeg er ligeglad om det er den ene eller den anden afdeling, men jeg forventer at personalet i det mindste beklager fejlen og ikke fralægger sig ansvaret. Sushi2500 opfordres hermed til at få styr på deres systemer/processer

Oplevede super service
Oplevede super service, da jeg hentede Sushi i restauranten på Smallegade. De havde meget travlt, men formåede alligevel at begrænse min ventetid. Sushien var virkelig god og for en gangs skyld var det muligt at bestille en meny uden California rulle, som desværre ellers oftest indgår i andre sushi restauranters menuer. Takker for en god oplevelse og kan varmt anbefale stedet.

Ærgerlig bestillings-oplevelse!
Update:
Efter et par timer blev jeg ringet op, som lovet af en ansat tidligere, som besvarede mit spørgsmål omkring hvorfor lørdagene ikke kan bookes. Hun havde tydeligt fået en besked af hendes chef: ‘Der er udsolgt alle lørdage’...Det vil altså sige at Sushi2500 (de 3 restauranter som er med på Sweetdeal) alle har udsolgt for take away frem til d. 1. maj....aaah hva’ - understreger desværre min pointe i min anmeldelse om manglende flexibilitet og hvad værre er, en restaurant-kæde som vælger at være fuldstændig ligeglad med det fact at de selv har valgt at lave en Sweetdeal, men ikke vil honorere de betingelser som de selv har sat (ved at udelukke fredage), men altså også pludseligt udelukker lørdage - super dårlig stil!
Kære Sushi2500,
Man kan undre sig over en kæde som jer ikke benytter den Sweetdeal, I selv har valgt at lave som marketing for jeres forretning, til at få nye tilfredse kunder i jeres restauranter.
Ideen med at lave en Sweetdeal til halv pris og lign. tiltag må alt andet lige være, at få nye, potentielt loyale, fuldt betalende kunder efter en god oplevelse med bestilling og tilfredshed med jeres mad.
Min oplevelse i dag giver ingen af delene. Først skal jeg til at bestille min mad til en lørdag, men kan se ingen lørdage er ledige, så langt frem man kan gå. I værdibeviset står der i betingelserne at man ikke kan bruge det om fredagen, men altså intet om at lørdage ikke skulle være gældende?
Jeg forsøger mig så pr. telefon og giver muligheden for at kunne sige at det er ok, med eks. i dag lørdag, trods der også står at man skal bestille min. 24 timer i forvejen. Tænker at Sushi2500 nok siger ok, når jeg ringer, da de selvfølgelig gerne vil have en tilfreds kunde og helt sikkert har råvarer til en enkelt gang sushi, som hvis jeg ringede til dem uden en Sweetdeal.
Svaret her bliver dog et fuldstændigt klart nej og årsagen de bruger er simpelthen at det ikke er dem, men Sweetdeal som sætter reglerne, hvilket ikke er korrekt, da Sweetdeal blot ønsker at give deres brugere nogle gode madoplevelser og aldrig dikterer sådanne betingelser, som gør det mere besværligt for deres brugere. Svaret på hvorfor der ingen lørdage er ledige kunne de naturligvis heller ikke svare på - noget med chefen...den ansatte ville spørge og ringe tilbage...
Super ærgerlig oplevelse, da jeg ellers ved at Sushi2500 leverer god sushi. I stedet for en ny loyal sushi2500-kunde kan jeg på ingen måde anbefale et sted, som fralægger sig ethvert ansvar ved fejlagtigt at give andre skylden og ikke viser flexibilitet når det er dem muligt.
De 2 stjerner (fremfor 1) er pga. kvaliteten af deres mad.

Odpowiedź od Sushi2500
Unfair behandling af en fejl DE har lavet
Bestilte en menu “go for to” + 2 stk ekstra nigiri laks, og så da jeg kommer hjem opdager jeg at kokkene har glemt de to laks med avocado som er en del af menuen. Jeg ringer og fortæller det, og det eneste de kan tilbyde mig er et tilgodebevis for de to manglende stykker. Jeg bor i Rødovre og køber sjældent sushi hos jer, så nu har jeg betalt for noget jeg kan få om meget lang tid. De kunne ikke sende en chauffør ud med stykkerne, hvilket også er fair nok for den lange tur med 2 stk sushi. Men de kunne heller ikke give et nedslag i prisen, eller en anden form for kompensering. Meget dårlig service må jeg sige.
Hilsen Emilie

Alt er tip top hos Sushi2500
Sushi2500 er mit foretrukne sted at bestille sushi fra, da rullerne både er spændende og smager rigtig lækkert. Derudover er Roskilde- og Trekronerbutikkerne især rigtig hyggelige at være spisende gæst i. Der er hyggelig stemning og rart personale, så det er bare rigtig dejligt at træde ind i en butik hvor man føler sig hjemme.

Odpowiedź od Sushi2500
Always late (2 out of 2 ) for delivery…
Always late (2 out of 2 ) for delivery 30-45 min. Reallly unacceptable for Copenhagen 2018,sad since they are on the right side of quality food.
1- star for delivery
5- for food
Marius
Copenhagen Valby

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, lækker sushi og super betjening

Sushi2500: Verdens Bedste Sushi
Sushi2500 - Den bedste sushi jeg nogensinde har smagt: Super lækre, velsmagende og dugfriske råvarer med fantastisk tilhørende chilimayo -som er uundværlig.
Der er kælet for hvert eneste stykke sushi; Farverne giver et flot samspil, og kombinationerne af de forskellige ingredienser giver mig en fantastisk smagsoplevelse.
Pris og kvalitet hænger bestemt sammen på retfærdig vis.... -Jeg kommer helt sikkert igen #jatak
-Og ej at forglemme det super dygtige personale; Unge mennesker der yder sit bedste. God og tryg fornemmelse, at blive vejledt på bedste vis, samt at blive påmindet når der er extra gode tilbud i de flotte omgivelser.
Yderst professionelt <3

Vi vælger altid sushi 2500
Vi vælger altid sushi 2500, da vi altid oplever god service og lækker sushi.
Hilsen Pernille og Michael

SÅ lækkert!
Vi fik sushi fra Skolegade her til aften og det var bare den bedste madoplevelse vi længe har haft 😍👏 Fisken var så frisk og lækker. Flotte ruller, mega god chilimayo 😱 personalet var så søde og smilende. Vi glæder os allerede til næste gang 😋😋

Fantastisk
Nu har jeg efter hånden købt sushi mange gange hos jer og det kommer jeg bestemt ikke til at lave om på. Altid dejlig friske råvare og en fantastisk smag. Vi ses snart igen😁

Mega lækker sushi
Mega lækker sushi! Jeg er kræsen med min sushi, og det her er toppen! 👏🏻

Super lækker sushi
Super lækker sushi! De mestre både den klassiske og den eksperimenterende og nyskabende sushi, hvor de med stor kreativitet inddrager årstidens grønt. Kan klart anbefales!

Odpowiedź od Sushi2500
Frisk og velsmagende sushi hver eneste…
Frisk og velsmagende sushi hver eneste gang.
Man bliver altid mødt med smil og god betjening.
Meget anbefalingsværdig!

Odpowiedź od Sushi2500
Har fået sushi herfra flere gange
Har fået sushi herfra flere gange. Dejlig frisk mad, gode tilbud og hurtig betjening i butikken. Der kan være lidt ventetid for take away, men kun fordi der er mange kunder. Derfor bestil i god tid. Kan kun anbefales👏

Odpowiedź od Sushi2500
Sushi 2500 er helt klare go to sushi…hver gang!
Sushi 2500 er helt klare go to sushi restaurant, hver gang!
Smagen, anretning og service spiller, selv i pressede situationer er de villige til at finde løsning som fungerer.
Ingen andre! 🍣🍣

Arrogant/uhøfligt personale
1. Gang vi bestiller fra Sushi2500 på Smallegade, kommer vi hjem og opdager at det leverede ikke svarer til bestillingen, der mangler 4 stykker. Ved opkald til butikken, får vi en næsten arrogant besked om at “det var da bare ærgerligt” men at vi komme forbi og hente de manglende 4 stykker. Ingen undskyldning eller forståelse for at man nu igen skal ud på jernhesten.
2. Gang, modtages vi af et meget ungt personale, som igen virker ligeglade og arrogante. Ved forespørgsel om noget tilbehør bliver dernede sagt “nej” hvorefter ekspedienten bare går væk.
Ingen forsøg på at tilbyde noget andet, eller på anden måde hjælpe.
Jeg synes personalet skal arbejde på deres adfærd.
En skuffende oplevelse x 2 - hvilket egentlig er ærgeligt, når sushi’en er god derfra

Kun Take away sted - ikke gearet til restaurant
Vi var på restauranten i Roskilde og efter en fnisende dreng der bekræftede vi da godt kunne få et bord på tlf fortsatte den knap så gode oplevelse. Vi var de eneste i restauranten, udover et bord der var ved at gå og som gik rundt og ventede på betjening. Vi bestilte og ventede 40 minutter på en gang sushi! Det er simpelthen ikke i orden, så må man sige der er ventetid når vi kommer. Den unge fnisende dreng var ubehøvlet og kender ikke til service. Alle take away kunder måtte vente. I må simpelthen op i gear og ansætte folk der er effektive i stedet for unge der slasker rundt og tror de er i klubben. Sushien er god, men resten er en dårlig oplevelse, så der kommer vi ikke mere!

Odpowiedź od Sushi2500
Havde sat til at få min mad leveret…
Havde sat til at få min mad leveret mellem
20-20:15. Det kom 20:05. Maden var frisk, friturer var stadig varm og alt var der. Desuden smagte det bare SÅ lækkert! Og lagde den bedste bund. Det bedste er muligheden for blomkålsris!

Perfekt!
Virkelig lækkert - Både sushi og Omega bomben er et hit hver gang.