Min 94-årige grandtante berettede begejstret om et indkøb hos Meny i Lyngby for nyligt. Kort efter at have betalt, fik hun brug at sidde ned. En medarbejder sørgede for en stol, hvorefter I pakkede... Zobacz więcej
Vi handler stort set altid slagtervarer i Superbest Aalborg SØ (Gug). I slagter afdelingen findes en fantastisk venlig og høflig betjening af kunderne. De er altid klar med en frisk bemærkning sam... Zobacz więcej
I Fredag var jeg nede og købe ind hos Superbest i Måløv. Jeg skulle købe nogle forskellige fødevare, da jeg kom hen til fryseboxen stod der en vogn med pizza, jeg spurgte om måtte tage der fra, en... Zobacz więcej
Jeg sad i ro og mag søndag aften og bestilte ugens indkøb på superbest.dk for første gang. Det var let og lige til, og med smarte madopskrifter og tilhørende let-klik-her for at købe ingredienslise... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online Supermarked. Bestil dine varer inden kl 24, så leverer i morgen
Rømøvej 2, 9900, Frederikshavn
- www.superbest.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Superbest leverer varer i kvalitet
Jeg har kun oplevet en gang , hvor jeg ikke fik mine varer leveret den dag de var bestilt til, men det blev straks undskyldt fra firmaets side og varerne kom dagen efter. Jeg har normalt altid oplevet perfekt service så det var selvfølgelig ærgeligt, at dette skete, men der kan ske fejl og det er menneskeligt. Det eneste der afholder mig fra at give 5 stjerner, er, at du skal være hjemme mellem 15-22 den dag der kommer varer. De bør indføre tidsinterval levering ligesom nemlig.com har det, så man kun er bundet til at være hjemme 1 time på døgnet. Det vil være en super service :-))
Virkelig godt!
PÅ hjemmesiden fungere det bare, det bliver altid leveret til tiden, det er et rigtig flinkt bud hver gang, som stabler kasserne rigtig flot, og efter vægt, tunge ting i bunden osv, Super godt!!! :)
fantastisk slagter
Super god slagter i super best Hvidovre c.. Godt kød og god betjening
Vant til at blive chikeneret.
Jeg er vant til at blive chikeneret groft af de ansatte I den Superbest der ligger Nørresundby, her i dag bestilte jeg fire fasterlavnsboller, først tog hun den kunde der stod ved siden af mig med fuld overlæg det har jeg prøvet før, så har de en tang eller en handske til at tage brødet med, men når jeg handler i kiosken tørre de gerne deres næse først og derefter samler brødet op med denne hånd, og jeg plejer gerne og at få en bemærknig med oven i, men det har jeg prøvet mange gange før også i andre butikker, jeg er ikke særlig populær blandt børn, unge, og voksne menesker i byen, vant til at blive råbt efter få særdeles hadefulde bemærkninger, det har jeg oplevet mange gange både i butikker, mit arbejde og der hvor jeg bor.
Indtil vider har det kostet mig en båd, pris 100.000 kr en bil købt at en privat
16.000 kr
på grund af unge menesker.
Super Best, Holstebro: Dårligt og uspiseligt kød
Jeg handlede ofte i vores lokale Super Best i Holstebro. Desværre har jeg ikke mindre end 3 gange oplevet at komme hjem med kød der er direkte dårligt og uspiseligt. 2 gange hakket kalv og flæsk, der lugtede meget syrligt og var misfarvet og slimet.
Da jeg efterfølgende konfronterede en ualmindelig sød kassedame med det dårlige kød blev jeg tilbudt at bytte det. Da jeg kunne konstaterer at det øvrige hakket kalv og flæsk var lige så uspiselig fik jeg pengene retur. Kødet blev umiddelbart IKKE fjernet fra køledisken.
1 gang pindebøf, som typisk består af skært oksekød. Desværre kunne vi konstaterer at der var tale om mindst 3 forskellige slags kød hvoraf noget var ualmindelig senet og sejt.
Vi handler aldrig mere kød i Super Best, Holstebro. Yderligere er butikken alt for dyr med mange varer.
Butikken har dog et stort udvalg og fremstår flot og velorganiseret. Men det er hvad jeg putter i indkøbs nettet og prisen på dette der betyder noget for mig.
..Hvor pokker er varerne
..Har tidligere købt rimeligt problemløst over nettet hos Superbedst, men er ærlig talt blevet noget irriteret i dag over de varer, og udeblivelse af varer, jeg modtog. Først modtog jeg en SMS hvor Superbedst oplyste at de havde 7 varer de ikke kunne levere, da de var udsolgt! Da jeg så modtog mine varer, opdagede jeg at der manglede 2 ting, som der var betalt for. Jeg har i skrivende stund skrevet til Kundeservice for at høre hvor mine varer er og hvordan de vil løse det ved jeg ikke. Et held de 2 ting ikke skulle bruges til gæster i dag...Jeg bliver jo så nødt til at handle alligevel, vældig irriterende, og giver anledning til at overveje, om jeg har mod på at handle hos Superbedst igen.
Kan anbefales
Fin levering, overvejende god kvalitet af varer, men ind i mellem er der noget grønt imellem, der burde være sorteret fra.
Det største irritationsmoment er udsolgte varer, fejlagtige varer og at buddet ikke altid tager kasser retur, selv om der burde være plads til samme antal tomme kasser, som det antal der lige er leveret.
Dog er der ingen problemer med, at få returneret penge osv. Kunne godt blive bedre, men kan uden tvivl anbefales.
kundeUVENLIGT online supermarked
Varerne udeblevet .Ingen procedure vedrørende dette.Kunden får ingen erstatningsvarer for sagen skal undersøges i deres favør og så kan man kigge langt efter sine varer.Ingen kundepleje.
Firmaet ligeglad med om man sidder langt ude på landet ,flere km.fra nærmeste købmand og ikke har mælk, brød o.s.v.
Måltidskasse - køb den ikke!
Da vi ville opsige abonnementet, blev kasserne ved med at komme. Når vi så ringer til "kunde services" får vi at vide, at der er 8 dages opsigelse, men da der har været fejl i deres system, har de ikke registreret vores opsigelse, og vil derfor ikke kunne stoppe før 8 dage senere. Hvordan kan et SUPERMARKED ikke ændre i kundernes indkøb mindre end 8 dage før levering? Årstidens og andre leverandører som vi har prøvet, er i stand til at ændre leverancer med væsentligt kortere frist.
Måltidskasserne indhold af ingredienser passer ikke med opskrifterne. Hvis der i to opskrifter på samme uge, skal bruges f.eks. et fed hvidløg, så kommer der to pakker med tre hvidløg, så efter et par uger har vi flere hvidløg, hvidkålshoveder, gulerødder, ingefær, chili sovs og krydderier, end vi kan spise. Vi er således endt med et bjerg rådne grønsager, og tilsyneladende uden mulighed for at stoppe dette.
God butik :)
Der er ikke så meget at sige :)
De har Franske hotdogs til 10kr. :D Og så har de de store pakker med pasta og skinkefyld :P Kan ikke lige huske hvad de hedder.
Ikke en butik jeg bruger vandvittig meget. Men har aldrig haft problemer hos dem :)
Ikke for studerende
Jeg syntes Superbest er en god forretning, men for dem som står på en SU får problemer med at handle ind til måltiderne.
- Dog et godt sted hvis man har forældrene med som spytter lidt i bøtten ;)
Superbest Toftegårds Plads
Altid fyldt op med varer - rent og pænt og sødt, venligt personale - altid en fornøjelse at handle her!
tilfreds
en dejlig nem og overskuelig hjemmeside, hvor det er rimeligt nemt at sammenligne med andre butikker. den fysiske butik er dejligt nem at finde rundt i, og med et stort udvalg af de forskellige varer, dog en smule dyr med bestemte ting.
Gode varer men dårlig købmand
Jeg handler når jeg skal have lidt bedre vare end i Netto. I BS i Stenløse får vi altid gode varer og de er ofte mere spændende end andre fødevarebutikker. Vin afdelingen er særdeles god. Her køber vi både daglig vine og dem til festlige lejligheder. Vinkyperen er særdeles kompetent og god til rådgivning samt en lille snak om prisen ;)
Den eneste anke er underligt nok mod købmanden selv. Har talt med ham nogle gange og han ved hvem jeg er. Alligevel vil han ikke hilse på en og det virker meget underligt på mig at man ikke har respekt for sine kunder og hilser på dem. Jeg ville fortrække at han var mere udadvendt og skabte kunde relationer. Specielt nu hvor der åbner en ny Føtex rundt om hjørnet. Har de gode varer så er jeg smuttet som kunde for den personlige relation mangler for at blive.
Man skal virkelig have mange penge
De er for dyre med deres vare.Jeg kan ikke finde de vare de har
på tilbud i deres reklame når jeg handler.Dem der sidder ved
kasserne, de ligner nogen der ikke kan lide deres arbejde.
Prøv at lære noget hos.Føtex.De ser glade ud og kan smile og de
siger at det ikke gør ondt
Super sted at handle daglig vare
og så er der udbringning !
Stort udvalg af lækre, friske dagligvare og færdigretter, masser af gode tilbud !
Fin butik
Jeg har aldrig handlet online så det her er kun om den fysiske butik. Og det er fint nok, godt udvalg og acceptable priser. Kun det at de glemmer at rette prisen ved tilbud mv. kan være irriterende.