Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Pakket werd na 1,5 week verstuurd en er werd pas bij de 3e mail gereageerd. Duidelijkheid over levertermijn en betere bereikbaarheid is aandachtspunt.

Oceniono na 5 z 5

Styletone krijgt van mij een dikke 10 Ik bestel al jaren hun box en altijd tevreden. Afgelopen week kreeg ik een foute bestelling binnen maar na 1 e-mailtje sturen ze alsnog de goede artikelen na.

Oceniono na 3 z 5

Ik vind het jammer dat het puntensysteem veranderd is en dat je geen reviews meer kan schrijven,tevens vind ik het jammer dat de box duurder is geworden,qua producten vind ik het niet heel anders terw... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vroeger een maandelijkse box dmv een abonnement. Altijd erg tevreden geweest en wat ikzelf niet gebruik doorgegeven aan familie of vriendin. Het concept is veranderd waardoor ik niet meer elke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Stel zelf jouw box samen met full size verzorgings- en make-up producten. Kies acht producten uit van verschillende top merken en krijg de doos binnen 1-2 werkdagen thuisgestuurd.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Beste klantenservice ever!

Ik bestel al jaren regelmatig een pakket by Styletone. Laatst was er iets misgegaan met de levering van mijn pakket. Dit duurde lang maar de eigenares heeft hett uitzonderlijk goed opgelost. Beste klantenservice ever!

7 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

bestelling niet ontvangen

Op 3 januari een bestelling geplaatst en na ruim 2,5 week nog niets ontvangen. Er wordt ook niet meer gereageerd op mijn email. Een telefoonnummer is niet te vinden. Erg jammer. Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf. Update: het is inmiddels 26 januari en nog niets ontvangen!

20 stycznia 2026

Zeer goede service

Styletone krijgt van mij een dikke 10
Ik bestel al jaren hun box en altijd tevreden.

8 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Super box met mooie producten

Super box, 8 producten naar keuze voor €35,- de waarde was zeker €150,-+
Ook was de box snel en in een nette doos geleverd. Een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders!

4 marca 2025

Odpowiedź od StyleTone

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je tevreden bent met jouw box. Geniet van je producten.

Oceniono na 5 z 5

Heel veel merkproducten voor een vaste…

Heel veel merkproducten voor een vaste lage prijs. Gisteren besteld, vandaag al bezorgd (inclusief een leuke kaart erbij). Geen abonnement

22 lutego 2025

Odpowiedź od StyleTone

Wat fijn om te horen! We willen je graag verwennen met topmerken voor een mooie prijs, zonder gedoe. Super dat je de snelle levering en de leuke kaart kon waarderen! Veel plezier met je producten! 😊✨

Oceniono na 5 z 5

Fijne producten en de mogelijkheid om…

Fijne producten en de mogelijkheid om zelf een box samen te stellen. Goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle levering. Er zat zelfs een extra welkomscadeau bij, erg tevreden!

12 września 2024

Odpowiedź od StyleTone

Bedankt voor je positieve review Daphne, geniet van je producten en hopelijk tot snel weer.

Leuke beautybox

Fijne producten die je zelf kunt kiezen, tegen een vriendelijk prijsje.

11 sierpnia 2024

Odpowiedź od StyleTone

Dankjewel voor jouw positieve review Eelke! Wat fijn om te lezen dat je ons concept kunt waarderen. Geniet van je producten en hopelijk tot snel weer.

Oceniono na 5 z 5

Very happy with my purchase

Got a great Beauty Box from StyleTone. Everything packed so nicely, even with a handwritten note. Can definitely recommend :)

13 marca 2024

Odpowiedź od StyleTone

It sounds like you had a fantastic experience with your Beauty Box from Styletone! Your recommendation could definitely help others who are considering trying out a Beauty Box. Thanks for sharing your positive feedback!

Leuke verassing

Vroeger een maandelijkse box dmv een abonnement.

Het concept is veranderd waardoor ik niet meer elke maand zal bestellen maar de box van april vond ik erg leuk.

Je kan je laten verrassen of je kiest wat je wil uit het aanbod op de site.

Nog steeds erg leuk om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

11 kwietnia 2023

Odpowiedź od StyleTone

Dankjewel Marjolein voor je positieve review en feedback! Fijn dat je nog steeds enthousiast bent over de Styletone Box!

Supersnel in huis

Gisterenmiddag besteld en vandaag net na de middag al in huis! Heel erg bedankt voor de supersnelle service en de mooie producten!

14 lutego 2023

Odpowiedź od StyleTone

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met je box. Geniet van je producten.

Oceniono na 5 z 5

Fan van de StyleTone boxen!

Het is altijd weer een feest om thuis te komen en een StyleTone box te unboxen.

Al meer dan een jaar geniet ik van de producten uit deze maandelijkse beautybox. Vanwege besparing heb ik een aantal maanden mijn abonnement moeten stopzetten. Dit heb ik niet lang volgehouden (oeps…), maar als je kijkt naar de waarde van de producten en de prijs die je voor de box betaald, ben je toch zeker aan het besparen.

Het is altijd weer een verrassing wat je in de box aantreft. De merken zijn enigszins onbekend, wat je kennis laat maken met merken die je anders niet zou tegenkomen. Er zijn al vele merken die ik ontdekt en van ben gaan houden dankzij StyleTone.

Zeker een aanrader!

28 listopada 2022

I ♡ styletone

Ontzettend blij met styletone. Ik heb er nu 3 of 4 gehad en elke maand ben ik weer blij met alles wat er in zit. Het is echt een kadootje voor je zelf elke maand. Heb 1 keer gehad dat een product stuk was en kreeg binnen 24 uur een nieuwe opgestuurd ,super service ..En je spaart ook nog is punten voor korting dat is altijd leuk

17 sierpnia 2021

Ge-wel-dig

Ge-wel-dig! De boxen zijn iedere maand weer een echt cadeautje voor mezelf. Altijd een verrassing wat er in zit. Ik zou StyleTone bij iedereen aanraden, ook de klantenservice is altijd erg vriendelijk. Ik kijk uit naar nog heel veel maanden en boxen van StyleTone!

17 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Echt een leuk verrassingscadeau!

Laatst via Styletone.com een beautybox voor m'n vrouw gekocht. Heb haar nog nooit zo blij gezien ;-)! Echt supersnel geleverd en met hele leuke make up erin. Kan maar zo zijn dat ze member gaat worden. En de winkelwaarde was wel degelijk wat er was beloofd!

1 lipca 2020

Odpowiedź od StyleTone

Hi Harro! Wat onwijs leuk om te horen dat jouw vrouw blij werd van onze boxen! Dat is natuurlijk ook ons doel: vrouwen blij maken met dit cadeautje (voor hun zelf). Het is natuurlijk extra leuk dat ze deze box heeft gekregen. Wens haar maar veel plezier met de box en ze is altijd welkom om member te worden. ;-) Liefs Lisette

Oceniono na 1 z 5

Je wordt in de maling genomen

Lid geworden en buiten de maandelijkse box krijg je als welkom een goody bag ad 60 euro, nou echt niet je krijgt wat bij elkaar geraapte artikelen en omgerekend is dit ter waarde van 35 euro, hoe neem je nieuwe klanten in de maling👿👿👿

28 marca 2020

Beste Ineke,

Bedankt voor je recensie. We vinden het ontzettend jammer dat je teleurgesteld bent in ons bedrijf en ook in de goodiebag die je hebt ontvangen. We proberen altijd met onze boxen een echt verwen momentje te creëren.

We hebben op 31 maart j.l. mailcontact met elkaar gehad hierover en zijn inmiddels tot een oplossing gekomen en hebben de tegemoetkoming inmiddels aan je gecrediteerd.

Wellicht kunnen we je in de toekomst blij maken met onze pakketjes.

Voor nu een hele fijne dag gewenst.

Team StyleTone

Mega tevreden

Ben nu een halfjaartje lid en elke maand is het alsof er een kadootje op de mat valt. Mooie eerlijke producten en er zit altijd een boekje bij van waar alles voor is en hoe te gebruiken, voor een beginner met makeup zoals ik niet geheel onbelangrijk haha. Service is ook top!

11 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

Elke maand wacht ik vol enthousiasme op…

Elke maand wacht ik vol enthousiasme op de volgende levering. De box past precies door de brievenbus. Wat ik fijn vind, want dan hoef ik niet thuis te zijn om mijn box te ontvangen. De producten zijn zorgvuldig verpakt en van goede kwaliteit. In de verpakking zit er een foldertje met duidelijke productomschrijving en handige tips. Ontvang je keertje een kleur (oogschsduw, lippenstift of nagellak) die niet zo goed bij je past of je vindt het niet mooi? Dan is het mogelijk om door leden onder elkaar te ruilen. Je weet van te voren wanneer de volgende levering verzonden zal worden en je kan te allen tijden pauzeren of stopzetten via je account. Al bij al ben ik zeer tevreden over de producten, service en prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben lid al voor zolang StyleTone (voorheen VIPBox) bestaat. Ik zeg, doen want voor het geld hoef je het niet te laten!

15 lutego 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej