Vandaag eerste bestelling ontvangen. (enkel olijfoliën, geen schoonheidsproducten) en zéér tevreden over. Mooie keuze, scherpe prijzen en snelle verzorging. Top!
Zobacz, co mówią recenzenci
De zeep is lekker maar de service beneden maat. Ik wilde voor 40€ aan zeep bestellen en 3 waardebonnen van samen 50€ Ik kwam op een bedrag uit van €90,= maar moest gewoon verzendkosten betalen o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
MetOlijf is jouw specialist in schoonheid. Laat je huid stralen met de allerbeste, toonaangevende natuurlijke verzorgingsproducten uit Griekenland. Geadviseerd door experts, verzonden met liefde.
Dane kontaktowe
Kennemerplein 6-14, 2011MJ, Haarlem, Holandia
- klantenservice@metolijf.nl
- www.metolijf.nl
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Top!
Product ( deo) is goed, pompje werkt niet
Product ( deo) is goed, maar de pompjes werken niet. Ik had 3 spuitbussen gekocht, waren na paar maal gebruik kapot. Daarna geen contact meer gehad met Mark. Slechte marketing
Top producten!
Top producten! Ik zocht een rozemarijn olie en deze is heel erg fijn. Je mag ook iedere keer 2 samples uitzoeken en ik vond deze producten zo fijn en lekker ruiken dat ik die producten meteen erna weer besteld heb dus uiteindelijk 3 bestellingen in een korte tijd gedaan. Ik vind m’n haar echt super zacht en heb eindelijk merken gevonden die ik prettig vind. Ook vind ik de service tot nu toe fijn, pakketje wordt snel verzonden!
Yes! Goede ervaring :)
Paar shampoos besteld! Ze zijn echt super lekker. Ruiken lekker. Ook ondanks ontbreken van sulfaten (wat natuurlijk iets positiefs is), schuimt de shampoo nog wel (dat vinden met name de kinderen wel fijn, maar sommige gezonde shampoos schuimen niet zo lekker).
De mannenversie ruikt erg lekker en de geur blijft lang op het haar en lichaam hangen.
Snelle levering, alles goed aangekomen.
Al met al: erg tevreden
vat van 5 liter olijfolie besteld
vat van 5 liter olijfolie besteld. Was wel met liefde verpakt……. Het blik was volledig beschadigd. Na reclameren was het antwoord: kan gebeuren. Het blik kwam uit een onbeschadigde doos. Was dus wel zeker zo verpakt. Hier mocht ik het mee doen. Geen genoegdoening, zelfs nog geen sorry. Ik heb alles verwijderd van dit bedrijf en zal er nooit meeer bestellen

Odpowiedź od MetOlijf
Slecht slecht slecht, niet bestellen hier!
Slecht slecht slecht! Niet bestellen! Service is ontzettend slecht en er worden keuzes gemaakt zonder overleg, en extra kosten in rekening gebracht terwijl je uiteindelijk niks ontvangt.

Korres creme olijf
Korres creme olijf, tot nu toe alleen in Griekenland gekocht. Wat fijn om hem hier betaalbaar te vinden. En handgeschreven kaartje bij de bestelling. Goede ervaring 1ste bestelling.
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit, mooi om een handgeschreven kaartje te mogen ontvangen bij een bestelling.
Hele goede service
Recent een eerste bestelling bij MetOlijf gedaan. Helaas bleek bij aankomst van het pakket dat één van de bestelde roldeodorants niet werkte. Er kwam maar niks uit. Na mailcontact waarbij ik eerst nog een tip van Marlon heb opgevolgd, bleek de roller gewoon niet te gaan werken dus kwam hij direct met een oplossing - "We gaan je gewoon een nieuwe sturen!".
Geweldige service, geen moeilijk gedoe. Gewoon een bedrijf die netjes wilt handelen en weet wat klantvriendelijkheid is.
Marlon, bedankt! Ik was sowieso blij met de bestelde zeepjes, maar nu helemaal. Ik zal zeker vaker bij jullie gaan bestellen. :-)
Fijne producten en goede service!
Mooie producten
Mooie producten
1x per jaar trakteer ik mijn collega s en familie op zeep, vooral om bewust te worden van ingrediënten en overdaad aan plastic.
Onduidelijke productinformatie, niet klantvriendelijk, slechte retourprocedure
Ik bestelde 5 liter biologische olijfolie voor €70, in de veronderstelling dat dit om gewone extra vierge olijfolie ging. Bij ontvangst bleek het echter Pomace olijfolie te zijn – een veel goedkopere variant die online gemiddeld rond de €30 kost. Dat verschil in prijs en kwaliteit werd nergens duidelijk vermeld tijdens het bestellen.
Na telefonisch contact mocht ik het product retour sturen. Ik moest zelf het verzendlabel betalen (geen optie voor verzekering, geen waarschuwing over risico’s bij transportschade). Ik volgde hun instructies exact op, gebruikte de originele verpakking en hun label.
Twee weken later had ik nog steeds geen geld terug. Tot mijn verbazing kreeg ik het product ineens teruggestuurd, beschadigd (blik gedeukt) en zonder enige aankondiging. Opnieuw contact gezocht: men gaf aan dat het product beschadigd bij hen was aangekomen en daarom retour naar mij was gestuurd. Maar dit gebeurde zonder overleg en tegen mijn wens in – ik wilde het product niet terug, ik wilde mijn geld terug.
Ondanks herhaald verzoek om een retourlabel op hun kosten, bleef men weigeren. Ze suggereerden eerst nog om de helft terug te betalen, maar omdat ik inmiddels gefrustreerd was over de gang van zaken, besloten ze dat aanbod ook weer in te trekken. Erg kinderachtig voor een serieuze webwinkel. Het product staat maanden later nog steeds ongebruikt in huis.
Ze hebben inmiddels de prijs van dit product ook met €20 (!!) verlaagd. Blijkbaar zagen ze zelf ook in dat de oorspronkelijke prijs idioot hoog was en dat het daardoor extra onduidelijk werd dat het hier niet om normale olijfolie ging.
Kortom: onduidelijke productinformatie, geen klantvriendelijke retourprocedure, en een teleurstellende afhandeling van een oprechte klacht. Ik bestel hier nooit meer.

Odpowiedź od MetOlijf
Voor de eerste keer besteld bij met…
Voor de eerste keer besteld bij met olijf.
Olijfoliezeep ken ik wel maar hier zat een fijne geur aan.
Hoop dat mijn lichaam ertegen kan maar als je het niet probeert weet je het niet.
Ook een fles olijfolie besteld ben er erg benieuwd naar hoe hij smaakt.
Prettig contact met de klantenservice gehad.
Het pakket was prima ingepakt.
Dank jullie wel voor het lieve briefjes bij de bestelling.
Telefonisch niet te bereiken, te druk.
Aan de telefoon krijg je ze niet, te druk. Misschien een optie om een telefoniste in dienst te nemen.

Odpowiedź od MetOlijf
Product niet zo natuurlijk en mild…
Product niet zo natuurlijk en mild zoals beschreven!!
Heeft mij meer klachten bezorgd!
Wat n topbedrijf
Wat n topbedrijf! Zo zouden alle bedrijven met hun klanten om moeten gaan. Mijn cc Cream was er eerst alleen 1 kleur en nu in 4 kleuren dus ik wilde graag weten welke van de 4 het dichts bij de oude kwam. Dus gebeld en de vraag werd uitgezet bij het merk. Ik werd meteen dezelfde dag terug gebeld en ik had dus de verkeerde kleur besteld maar die bestelling werd tegen gehouden en omgeruild voor de juiste met n sample erbij zodat ik die eerst kon proberen zodat ik het toch nog kon retourneren wanneer ik niet tevreden zou zijn met de kleur! Een dikke 10!!
Verzendkosten toch betalen
De zeep is lekker maar de service beneden maat.
Ik wilde voor 40€ aan zeep bestellen en 3 waardebonnen van samen 50€
Ik kwam op een bedrag uit van €90,= maar moest gewoon verzendkosten betalen omdat de cadeaubonnen digitaal waren.
Ipv nieuwe klantenwerving ( cadeaubonnen die ik wilde geven aan vriendinnen) word je a.h.w. “afgestraft”
Ik heb de bestelling daarna gereduceerd naar 2 stukjes zeep.
Nee…. Er wordt niet echt meegedacht
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.