Student Verhuis Service BV Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vorige week verhuisd met Student Verhuis Service en het is super goed gegaan. De verhuizers waren netjes op tijd, vriendelijke jongens en alles is zonder schade overgekomen. We stonden voor 7 uur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Binnen twee weken een kleine verhuizing in Amsterdam geregeld. Dat klinkt op papier niet heel spectaculair, totdat je bedenkt dat het om verhuizen in Amsterdam gaat. Denk aan verhuislif... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top geholpen door de mensen van Student Verhuis Service! Ze waren snel met meubels demonteren en monteren. Binnen no-time waren ze klaar. Ze hebben vantevoren ook goed meegedacht over hoe we de prijs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I highly recommend Student Verhuis Service! The team was professional, very fast, and incredibly careful throughout the entire move. Everything was handled with great attention, and there were no in... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  2. Usługi logistyczne
  3. Przeprowadzki

Napisane przez firmę

Verhuisbedrijf Amsterdam ✓Binnen 24 uur reactie ✓Professionele verhuizers voor een studentenprijs! ✓Verhuisservice 7 dagen/week ✓Grootste van Nederland!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 881

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ken je het zelf niet voor tillen

We kregen Student Verhuis Service al aanbevolen via een inmiddels oud buurman.. en die aanbeveling was meer dan terecht!

Voor deze prijs kan je amper zelf een bussie huren en dan moet je 'm zelf nog vullen ook.

Nee ik zou als ik jou was, beste lezer, gaan voor SVS. Vriendelijke jonge mannen (ik denk dat ze ook wel dames in dienst hebben) die voor jou het zware werk uit handen nemen.. en dit gewoon zorgvuldig, voorzichtig en toch snel doen.

De prijs is top, en de klantenservice denkt mee. Zo kon ik op basis van mijn calculator input ook één grote bus in plaats van 2 kleinere huren.
En werd ik behoed voor een onnodige verhuislift: "die wasmachine tillen ze wel naar zolder joh".

Had ik al gezegd dat ze voor de afgesproken tijd klaar waren en de kortere tijd ook gewoon van de prijs afhaalde?

Rond 700 euro waren wij helemaal over.

Highly recommend!

24 lipca 2026

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Wat leuk om te lezen dat je via een aanbeveling bij ons terecht bent gekomen en dat we die verwachtingen hebben kunnen waarmaken. Fijn dat zowel onze verhuizers als de klantenservice hebben bijgedragen aan een soepele en efficiënte verhuizing. Bedankt voor je aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

Late, maar niet minder tevreden review

Het duurde even voor ik aan mijn review toekwam, maar ik ben ook nu niet minder enthousiast. Ik zag eerlijk gezegd enorm tegen mijn verhuisdag op, maar dankzij de jongens van de Student Verhuis Service was het een geslaagde en zo goed als stressloze verhuiservaring!
Ik had een aantal vrienden om hulp gevraagd, maar dat was haast niet nodig, want helden Rayvon H, Valentin B, Olaf P waren erg vriendelijk, razendsnel en efficiënt; het is duidelijk dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Ik hoefde zelf ook niet veel meer te doen dan te zeggen wat waar neergezet mocht worden. Ze ontfermden zich rustig en kundig over alle dozen en meubels, ook als bleek dat iets toch nog snel gedemonteerd moest worden om in de verhuiswagen te passen. Ook het verhuizen van grote antieke inboedel verliep zonder kleerscheuren, zelfs via de verhuislift. Ik had gerekend dat we van 9 tot 15u bezig zou zijn, maar volgens mij waren we tussen 13-14u al klaar.

Werkelijk top service. Als ik nog eens verhuis, dan graag weer met de Student Verhuis Service.

22 lutego 2026

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat leuk dat je alsnog de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat onze verhuizers je zoveel zorgen uit handen hebben genomen en dat zelfs de grotere en antieke meubels probleemloos zijn verhuisd. We helpen je een volgende keer natuurlijk graag weer. Bedankt voor je vertrouwen!

Top service

Met behulp van studentverhuizers is de verhuizing snel gegaan. De verhuizers dachten goed mee en zorgden ervoor dat de verhuizing goed verliep. Ik was ook blij met de lift, wat veel werk scheelde. Ik zou het bij een volgende verhuizing weer gebruiken.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de verhuizing snel en soepel is verlopen. Geweldig dat onze verhuizers goed hebben meegedacht en dat de verhuislift zoveel werk uit handen heeft genomen.

Oceniono na 4 z 5

Ze regelden zonder problemen…

Ze regelden zonder problemen parkeervergunningen voor ons (tegen meerprijs). Het team arriveerde op tijd. Ze zorgden goed voor onze dozen en werkten met ons samen toen we veel tuinplanten moesten vervoeren. Het ging razendsnel. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ze niet op de juiste plek op de vloer hebben gestaan.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen, van het regelen van de parkeervergunningen tot de verhuizing zelf. Bedankt ook voor je feedback over het plaatsen van de spullen; die nemen we mee.

Aanrader

Hele fijne verhuizing gehad met Student Verhuis Service! Echt een aanrader om zo te verhuizen. Hugo en Youssef jullie hebben topwerk geleverd, nogmaals dank!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Wat leuk om te lezen dat onze verhuizers van jouw verhuisdag zo'n fijne ervaring hebben gemaakt. Fijn dat alles soepel is verlopen en dat je onze service van harte aanbeveelt. Bedankt voor je vertrouwen!

Blij mee

Aardige jongens, meedenkend en voorzichtig met onze spullen!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Zo horen we het graag! Bedankt voor je recensie en fijn dat je zo tevreden bent.

Super goede service

Super goede service, enorm vriendelijke en leuke gasten. Denken mee.
Volgende keer bellen we jullie weer!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Wat leuk om te horen! Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar.

Amazing service!

Amazing service with two cool and competent movers who made the move into a breeze!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Thank you for your review! We're so happy to hear your move went smoothly and that our movers made the experience such a breeze.

Top ervaring

Heel efficiënt en soepel verhuisd hierdoor.
Zorgzaam omgegaan met spullen. Vond het erg fijn en zorgeloos hierdoor om tussen twee steden te verhuizen. Zou het volgende weer met deze service doen!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je review! Super om te horen dat de verhuizing soepel is verlopen en dat je onze zorgvuldige werkwijze hebt gewaardeerd.

Oceniono na 5 z 5

Wat een leuke ervaring was deze…

Wat een leuke ervaring was deze verhuizing! Iets wat de meest stressvolle dag in een leven schijnt te zijn, bleek een eitje. De twee verhuizers waren niet alleen professioneel en goed georganiseerd, het was ook gewoon gezellig, en dat maakte de hele ervaring zoveel minder gestresst. Ze belden van te voren, waren op tijd, begonnen meteen te werken en hadden een duidelijke routine en plan. Alles is super strak verlopen! Een enorme aanbeveling!!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Wat leuk om te horen dat onze verhuizers met hun duidelijke aanpak, goede communicatie en gezellige sfeer ervoor hebben gezorgd dat de verhuizing zonder stress verliep. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen geven. Bedankt voor je vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Ik zag heel erg op tegen de verhuizing

Ik zag heel erg op tegen de verhuizing, maar toen Student Verhuis Service er was viel alle stress weg. Alles verliep vlekkeloos en snel. Netjes op de hoogte gehouden en hebben ook nog geholpen met wat extra dingen in elkaar te zetten. Ik raad iedereen deze verhuisservice aan!

15 lipca 2026

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Zo horen we het graag! Wat fijn om te lezen dat de stress rondom jullie verhuizing direct verdween en dat alles vlekkeloos en snel is verlopen. Dank je wel voor je positieve recensie

Goede ervaring

Goede ervaring. Alles liep volgens afspraak en planning. Communicatie ook super goed.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Fijn om te horen! Super dat je zo tevreden bent over onze service

Oceniono na 5 z 5

Super soepel verhuisd!Wij konden de…

Super soepel verhuisd!Wij konden de datum van de verhuizing tot kort van te voren veranderen wat voor ons belangrijk was. Maarten kwam eerst kijken om een inschatting te maken van de kosten en dat klopte ook precies! Dus student verhuizers weet de verwachtingen goed te managen. Maar als het minder uren had gekost dan hadden we ook minder betaald. Dat vind ik wel zo eerlijk. Communicatie was top, verhuizers op tijd, prima kerels die alles professioneel en snel doen. En als je wil kan je zelf meedoen met verhuizen wat ook weer scheelt in de kosten. Deze flexibiliteit is echt heel fijn!

21 lipca 2026

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn dat we met de flexibele verhuisdatum, een duidelijke kosteninschatting en een professionele verhuisdag aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Oceniono na 4 z 5

Wij zijn recent verhuisd en de ervaring met svs was top!…

Wij zijn recent verhuisd en de ervaring met SVS was top! Eenvoudige planning, flexibel en meedenkend, en de prijs was simpelweg ook veruit de beste! Tijdens de verhuizing aardige, nette jongelui die wederom zelf meedenken. Ze hebben alle spullen netjes en onbeschadigd verhuisd, waarbij meehelpen wordt gewaardeerd om kosten te besparen. Waar 2 x rijden was ingepland, bleek 1 x voldoende waardoor de rekening nog eens meeviel. Ik heb ze reeds hartelijk aanbevolen aan goede vrienden die ook gaan verhuizen.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat onze verhuizers met je meedachten en dat de verhuizing zelfs efficiënter verliep dan vooraf verwacht. Dat je ons inmiddels ook al hebt aanbevolen aan vrienden, waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen!

Afspraak is afspraak!

Stipt op tijd kwamen de alleraardigste verhuizers de hoek om rijden voor onze verhuizing. Op rustige en vakkundige wijze werden de grote stukken voor onze verhuizing via verhuislift omhoog gebracht en neergezet. Fijne ervaring met Student Verhuis Service!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je onze verhuizers als vriendelijk en vakkundig hebt ervaren. Super om te horen dat de verhuislift de verhuizing soepel heeft laten verlopen.

Ze waren op tijd

Ze waren op tijd. Heel hard weken jongens. Heel dag zonder pauze behalve 15 minuten lunch pauze gewerkt. De jongens waren heel aardig, beleefd en netjes.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn dat onze verhuizers met zoveel inzet hebben gewerkt en dat je hun vriendelijke en beleefde houding zo hebt gewaardeerd.

Oceniono na 5 z 5

Very efficient, and get a lift!

They handled the whole thing very efficiently. And, if you live above 2nd floor, get a lift! The time savings = cost savings are immense.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Thank you for your review! We're glad to hear the move was handled efficiently. And we couldn't agree more, a moving lift can make a huge difference in both time and cost. Thanks for your recommendation!

Top service

In de voorbereiding al prettig contact, goed te bereiken en altijd willen meedenken.

Op de dag zelf waren de heren keurig op tijd, hebben uitstekend werk verricht en denken mee over de beste oplossing!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat het contact vooraf prettig verliep en dat onze verhuizers op de verhuisdag precies deden wat je van ons mocht verwachten.

Fijne ontspannen verhuizers

Fijne ontspannen verhuizers. Behulpzaam bij alles.
Een goede ervaring zeker aan te raden.
Ben zeer tevreden alles is goed over gekomen.
Dank voor alles.

18 lipca 2026

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je onze verhuizers als ontspannen en behulpzaam hebt ervaren. Fijn dat alles goed is overgekomen en dat je zo tevreden terugkijkt op de verhuizing. Dank voor je vertrouwen!

Fantastic service

Fantastic service! Good communication, efficient planning and cost effective.

19 lipca 2026

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV

Happy to hear! Thank you for the five stars

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej