Vorige week verhuisd met Student Verhuis Service en het is super goed gegaan. De verhuizers waren netjes op tijd, vriendelijke jongens en alles is zonder schade overgekomen. We stonden voor 7 uur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
⭐⭐⭐⭐⭐ Binnen twee weken een kleine verhuizing in Amsterdam geregeld. Dat klinkt op papier niet heel spectaculair, totdat je bedenkt dat het om verhuizen in Amsterdam gaat. Denk aan verhuislif... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Top geholpen door de mensen van Student Verhuis Service! Ze waren snel met meubels demonteren en monteren. Binnen no-time waren ze klaar. Ze hebben vantevoren ook goed meegedacht over hoe we de prijs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I highly recommend Student Verhuis Service! The team was professional, very fast, and incredibly careful throughout the entire move. Everything was handled with great attention, and there were no in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verhuisbedrijf Amsterdam ✓Binnen 24 uur reactie ✓Professionele verhuizers voor een studentenprijs! ✓Verhuisservice 7 dagen/week ✓Grootste van Nederland!
H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096 AM, Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
We kregen Student Verhuis Service al aanbevolen via een inmiddels oud buurman.. en die aanbeveling was meer dan terecht!
Voor deze prijs kan je amper zelf een bussie huren en dan moet je 'm zelf nog vullen ook.
Nee ik zou als ik jou was, beste lezer, gaan voor SVS. Vriendelijke jonge mannen (ik denk dat ze ook wel dames in dienst hebben) die voor jou het zware werk uit handen nemen.. en dit gewoon zorgvuldig, voorzichtig en toch snel doen.
De prijs is top, en de klantenservice denkt mee. Zo kon ik op basis van mijn calculator input ook één grote bus in plaats van 2 kleinere huren.
En werd ik behoed voor een onnodige verhuislift: "die wasmachine tillen ze wel naar zolder joh".
Had ik al gezegd dat ze voor de afgesproken tijd klaar waren en de kortere tijd ook gewoon van de prijs afhaalde?
Rond 700 euro waren wij helemaal over.
Highly recommend!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Het duurde even voor ik aan mijn review toekwam, maar ik ben ook nu niet minder enthousiast. Ik zag eerlijk gezegd enorm tegen mijn verhuisdag op, maar dankzij de jongens van de Student Verhuis Service was het een geslaagde en zo goed als stressloze verhuiservaring!
Ik had een aantal vrienden om hulp gevraagd, maar dat was haast niet nodig, want helden Rayvon H, Valentin B, Olaf P waren erg vriendelijk, razendsnel en efficiënt; het is duidelijk dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Ik hoefde zelf ook niet veel meer te doen dan te zeggen wat waar neergezet mocht worden. Ze ontfermden zich rustig en kundig over alle dozen en meubels, ook als bleek dat iets toch nog snel gedemonteerd moest worden om in de verhuiswagen te passen. Ook het verhuizen van grote antieke inboedel verliep zonder kleerscheuren, zelfs via de verhuislift. Ik had gerekend dat we van 9 tot 15u bezig zou zijn, maar volgens mij waren we tussen 13-14u al klaar.
Werkelijk top service. Als ik nog eens verhuis, dan graag weer met de Student Verhuis Service.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Met behulp van studentverhuizers is de verhuizing snel gegaan. De verhuizers dachten goed mee en zorgden ervoor dat de verhuizing goed verliep. Ik was ook blij met de lift, wat veel werk scheelde. Ik zou het bij een volgende verhuizing weer gebruiken.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Ze regelden zonder problemen parkeervergunningen voor ons (tegen meerprijs). Het team arriveerde op tijd. Ze zorgden goed voor onze dozen en werkten met ons samen toen we veel tuinplanten moesten vervoeren. Het ging razendsnel. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ze niet op de juiste plek op de vloer hebben gestaan.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Hele fijne verhuizing gehad met Student Verhuis Service! Echt een aanrader om zo te verhuizen. Hugo en Youssef jullie hebben topwerk geleverd, nogmaals dank!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Super goede service, enorm vriendelijke en leuke gasten. Denken mee.
Volgende keer bellen we jullie weer!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Amazing service with two cool and competent movers who made the move into a breeze!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Heel efficiënt en soepel verhuisd hierdoor.
Zorgzaam omgegaan met spullen. Vond het erg fijn en zorgeloos hierdoor om tussen twee steden te verhuizen. Zou het volgende weer met deze service doen!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Wat een leuke ervaring was deze verhuizing! Iets wat de meest stressvolle dag in een leven schijnt te zijn, bleek een eitje. De twee verhuizers waren niet alleen professioneel en goed georganiseerd, het was ook gewoon gezellig, en dat maakte de hele ervaring zoveel minder gestresst. Ze belden van te voren, waren op tijd, begonnen meteen te werken en hadden een duidelijke routine en plan. Alles is super strak verlopen! Een enorme aanbeveling!!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Ik zag heel erg op tegen de verhuizing, maar toen Student Verhuis Service er was viel alle stress weg. Alles verliep vlekkeloos en snel. Netjes op de hoogte gehouden en hebben ook nog geholpen met wat extra dingen in elkaar te zetten. Ik raad iedereen deze verhuisservice aan!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Goede ervaring. Alles liep volgens afspraak en planning. Communicatie ook super goed.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Super soepel verhuisd!Wij konden de datum van de verhuizing tot kort van te voren veranderen wat voor ons belangrijk was. Maarten kwam eerst kijken om een inschatting te maken van de kosten en dat klopte ook precies! Dus student verhuizers weet de verwachtingen goed te managen. Maar als het minder uren had gekost dan hadden we ook minder betaald. Dat vind ik wel zo eerlijk. Communicatie was top, verhuizers op tijd, prima kerels die alles professioneel en snel doen. En als je wil kan je zelf meedoen met verhuizen wat ook weer scheelt in de kosten. Deze flexibiliteit is echt heel fijn!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Wij zijn recent verhuisd en de ervaring met SVS was top! Eenvoudige planning, flexibel en meedenkend, en de prijs was simpelweg ook veruit de beste! Tijdens de verhuizing aardige, nette jongelui die wederom zelf meedenken. Ze hebben alle spullen netjes en onbeschadigd verhuisd, waarbij meehelpen wordt gewaardeerd om kosten te besparen. Waar 2 x rijden was ingepland, bleek 1 x voldoende waardoor de rekening nog eens meeviel. Ik heb ze reeds hartelijk aanbevolen aan goede vrienden die ook gaan verhuizen.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Stipt op tijd kwamen de alleraardigste verhuizers de hoek om rijden voor onze verhuizing. Op rustige en vakkundige wijze werden de grote stukken voor onze verhuizing via verhuislift omhoog gebracht en neergezet. Fijne ervaring met Student Verhuis Service!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Ze waren op tijd. Heel hard weken jongens. Heel dag zonder pauze behalve 15 minuten lunch pauze gewerkt. De jongens waren heel aardig, beleefd en netjes.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
They handled the whole thing very efficiently. And, if you live above 2nd floor, get a lift! The time savings = cost savings are immense.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
In de voorbereiding al prettig contact, goed te bereiken en altijd willen meedenken.
Op de dag zelf waren de heren keurig op tijd, hebben uitstekend werk verricht en denken mee over de beste oplossing!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Fijne ontspannen verhuizers. Behulpzaam bij alles.
Een goede ervaring zeker aan te raden.
Ben zeer tevreden alles is goed over gekomen.
Dank voor alles.

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Fantastic service! Good communication, efficient planning and cost effective.