Virkelig god service! Og flotte ting! Jeg var på udkig efter et par jeans, hvor jeg fik virkelig god vejledning og service, og mulighed for at prøve en masse! Her er både et skønt udvalg af produkter,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte forleden aften en t-shirt og et par jeans på stromstore.dk. Begge varer var på udsalg. Næste formiddag ligger der en besked på min telefonsvarer, at begge varer er sat yderligere ned i mellem... Zobacz więcej
Købte et par bukser, som kom dagen efter, men desværre var de for store, så var nødt til at sende dem tilbage. De var hurtige til at svare, og til at hjælpe. Sendte bukserne tilbage og fik pengene... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En helt igennem fantastisk lækker butik med de absolut fedeste mærker. Er vild med det nye univers de har skabt. Det en oplevelse i sig selv at besøge butikken på Strandvejen. Super service både... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We are an international retailer of fashion and lifestyle. Experience our exclusive repertoire in our Copenhagen stores and online.
Strandvejen 169A, 2900, Hellerup, Dania
Min kæreste havde købt en sweatshirt i butikken, og efter en vask på 30 grader i følge vaskeanvisningen, krympede sweatshirten helt vildt. Et til to numre. Da vi kommer ned i butikken for at angive den som en reklamation, var bestyreren enormt ubehøvlet, og anklagede os for at have vasket den på alt for høj varme. Jeg har selv arbejdet i tøjbranchen i godt 5 år, så jeg har forstand på tøj og behandlingen af det, så jeg er udemærket klar over hvordan varen skal behandles. Han nægtede at tage imod varen - han prøvede ikke engang at tage den ind og sende den til fabrikanten. Han var dybt uprofessionel, og jeg begriber ikke at man kan drive forretning på den måde. Aldrig har jeg oplevet en mere arrogant sælger, der på ingen måde ønskede at sætte sig i sin kundes sted.
Fra kontakten med chat-medarbejder til modtagelsen af min pakke 1,5 døgn efter bestilling, har dette været en fornøjelse. Super venlig og hurtig hjælp på siden, hurtig levering og lækker emballage og indpakning. Sådan skal det bare gøres! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler på stromstore.dk.
Købte en jakke på Stromstore, hvor jeg var i tvivl om størrelserne, og henvendte mig derfor til deres mail, hvor der ikke gik mere end 10 minutter før det var besvaret klart og tydeligt. Dejlig service, hurtig levering og fedt tøj.
Jeg har handlet ved Strøm både på deres webshop og i deres butik på Strandvejen, og jeg har fået en fantastisk service hver gang! Første gang jeg havde kontakt med Strøm var via deres webshop, hvor jeg skulle købe en gave til min mor som jeg skulle bruge rimelig hurtig. Servicen var hurtig og super jeg modtog min pakke dagen efter og alt var fuldstændig som det skulle være! Derefter har jeg handlet i butikken hvor jeg igen modtog smil og god service. Jeg synes denne butik er overordnet cool for deres look og stil også skal de have stor ros for deres gode service! Jeg vil helt klar anbefale Strøm som butik og webshop.
Købte for 2 år siden en taske til min kæreste i årsgave, som hun havde ønsket sig længe. Alt er som det skal være og min kæreste er glad for tasken. Sagen er desværre den at, tasken består af 6 metalkæder. 2 Store og 4 små. Efter lidt under 2 år er resultatet, at 3 ud 4 af disse små kæder er knækket, hvilket er mærkeligt, da tasken har kostet 4600 kr. Derfor tager jeg ud i butikken med min bon og fremviser tasken, hvor jeg får at vide at de ville sende den tilbage til producenten. Enten ville de reparere kæderne ellers ville vi få en ny taske. Jeg fortæller at jeg på ingen måde vil have en ny taske, men derimod bare have fikset kæderne, da min kæreste er rigtig glad for tasken. 2 dage senere bliver jeg ringet op af butikken, hvor jeg får beskeden om at producenten har afvist tasken, da de mener at det er slitage. Jeg kører ud for at hente tasken og beder i denne sammenhæng om at få producentens udtalelse på skrift fordi jeg er uenig i denne påstand, hvilket butikken nægter. Det udvikler sig til at den butiksansvarlige beskylder mig for at være fræk for at komme at aflevere den, da det er tæt på 2-års dagen for købet. Absurd at man kan være for tæt på 2-års dagen. 2 år betyder vel 2 år. Men ikke i denne butik. Er meget fortørnet over den behandling jeg har fået og jeg undrer mig samtidig over hvordan man på 2 dage kan modtage tasken, sende den til producenten og få den tilbage fra producenten med en udtalelse. Ikke et sted jeg vil gøre mine fremtidige køb og jeg fraråder alle at købe noget der har værdi hos dem.
Min far købte en julegave til mig. Desværre var han kommet til at bestille den forkerte vare, og havde derfor bestilt den rigtige et andet sted, fordi STRØM ikke førte den. Heldigvis var det super nemt at returnere pakken fra STRØM, indtil der gik rod i, hvem der skulle pengene retur - jeg havde fejlagtigt skrevet mit eget navn på retursedlen i stedet for min fars, der havde bestilt varen. Jeg panikkede lidt, da jeg fik en mail, hvor der stod, at STRØM havde lavet et tilgodebevis. Det kunne min far jo ikke bruge til noget, og pakken var jo returneret inden for fristen. Jeg ringede til butikken, og de ringede til webshoppen og fandt lynhurtigt ud af, hvad der skulle ske. Nu får min far pengene retur, og alle er glade. Tak for hjælpen, STRØM.
Lækker webshop med fede mærker. Hurtig levering, grundig indpakning og god kundeservice:-)
Handler der gerne igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.