Virkelig god service! Og flotte ting! Jeg var på udkig efter et par jeans, hvor jeg fik virkelig god vejledning og service, og mulighed for at prøve en masse! Her er både et skønt udvalg af produkter,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte et par bukser, som kom dagen efter, men desværre var de for store, så var nødt til at sende dem tilbage. De var hurtige til at svare, og til at hjælpe. Sendte bukserne tilbage og fik pengene... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En helt igennem fantastisk lækker butik med de absolut fedeste mærker. Er vild med det nye univers de har skabt. Det en oplevelse i sig selv at besøge butikken på Strandvejen. Super service både... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We are an international retailer of fashion and lifestyle. Experience our exclusive repertoire in our Copenhagen stores and online.
Strandvejen 169A, 2900, Hellerup, Dania
De var hurtige til at svare, og til at hjælpe.
Sendte bukserne tilbage og fik pengene retur næsten dagen efter.
Rigtig god service, anbefaler stærkt denne hjemmeside:)

Virkelig fantastisk service
Jeg stod torsdag aften og manglede fødselsdags gaver til min mand. Panikken var stor og jeg fik hurtigt lagt en ordre ind i denne butik, da jeg heldigvis kunne afhente i døren. Bestillingen gik ret hurtig, og jeg fik bestilt en varer min mand ikke kunne li. Derfor bestilte jeg endnu en ordre og skrev til butikken, både via Instagram og deres kundeservice mail. Man ved jo med tøj at størrelserne varierer og derfor skrev jeg yderligere omkring hvilke størrelser jeg skulle bruge, annullering af den ene varer og sidst men ikke mindst skulle alle varer pakkes ind, men pga forskellige givere skulle jeg vide hvad pakkerne indenholdt.
ALT i virkelig AlT gik som smurt:-)! Butikken svarede via mail næste morgen, de ændrede, annullerede, pakkede ind og skrev kort hvori der stod hvad pakkerne indenholdt.
De sendte en sms udover mails, da ordrerne var klar.
Hold nu op for en god service :-)!! Jeg er så glad! Og varerne elsker min mand! Intet skal byttes, ombyttes eller noget! Tusind tak for jer, strøm ! I reddede hele fødselsdagen:-)!
Her er der virkelig styr på service og det betyder virkelig meget:-)! Igen tak for jer!
Kh - en lidt besværlig kunde;-)

Odpowiedź od STRØM
En helt igennem fantastisk lækker butik med de absolut fedeste mærker.
Super service både fysisk i butikken samt online. Jeg havde min pakke dagen efter jeg lagde min ordre.
Sådan Strøm 🌟🌟🌟🌟🌟

Odpowiedź od STRØM
Her maks glad for min pakke.
Har aldrig handlet her før men efter jeg fik min pakke er jeg ikke i tvivl om jeg vil handle her igen.
Over al forventning, og hurtig levering. :)

Odpowiedź od STRØM
Will spam your email account with useless stuff but can't get your Adress on the parcel right. Been waiting 3 weeks now, probably won't get my stuff for another 2 or 3 weeks as my parcel is on its way back. Cannot recommend sorry

Odpowiedź od STRØM
Yndlingsbutikken - gennemført og stilsættende univers, hvad angår mærker, æstetik og indkøb.
Og så er deres vinduer er altid leveringsdygtige i styling inspiration.
Fed butik med et lækkert udvalg. Hurtig levering og ingen bøvl ved retur. 💯😉
Hurtig levering og elegant indpakning - kan klart anbefale
Elendig service.
Min kæreste og jeg var inde og købe to t-shirts og en skjorte lørdagen inden Black Friday. Inden vi betaler spørger vi ekspedienten, om vi nu kan være sikre på, at varerne ikke bliver sat ned i forbindelse med Black Friday. Ekspedienten afviser klart og tydeligt, at dette skulle blive tilfældet. Allerede om torsdagen inden Black Friday, altså 5 dage efter, vi havde købt tøjet, får min kæreste en nyhedsmail fra Strøm, hvor to af varerne er sat ned. Vi føler os naturligvis holdt for nar og henvender os i butikken om lørdagen. Samme sælger vil ikke indrømme, at han har løjet og nægter at give nogen form for kompensation.
Magen til dårlig service og arrogance skal man lede længe efter.
virkelig god kundeservice. min pakke kom efter kort tid, dog sad der stadig alarm på, men den situation tog de seriøs og gav mig muligheder/forslag til hvad jeg kunne gøre.
Jeg skriver egenligt denne her anmeldelse, for at forsvare strøm og deres medarbejdere. De negative anmeldelser der er skrevet er ganske uberettiget. Strøm og deres medarbejdere, har udfra hvad jeg kan læse på de negative anmeldelser fulgt reklamationslovens til punkt og prikke. Slid er IKKE en reklamationsret og jeg er IKKE ansat i strøm, eller betalt, for at skrive denne anmeldelse. Jeg synes derimod ikke at det er fair, at give et firma dårlige anmeldelser på grund af noget selvforskyld. Hvis i undre jeg over, hvorfra jeg ved det er svaret enkelt. Jeg arbejder selv i butik og kender til typen af kunder. Udover det fik jeg min pakke inde, for den lovede leveringstid OG da jeg reklamerede over en syning, som ikke var strøms skyld, men producentens, så fik jeg et nyt par, inde for et par dage.
Fantastisk hurtig levering - selv under udsalg som lige er startet. Bestilte i går og får sørme leveret i dag. VILDT FLOT - ih hvor kunne mange andre lære af det
Fik et super fint perle armbånd fra Anni Lu i julegave, men det gik desværre i stykker første gang jeg havde det på fordi jeg sad fast i min strik :-( Da jeg skrev ind var der absolut ingen hjælp at hente, hverken ombytte af varen eller tilbud på reparation i mod betaling - hvilket jeg ikke kan begribe, når det er et armbånd til 600 kr., som burde være i bedre stand. Rigtig øv service.

Odpowiedź od STRØM
Det er en fornøjelse at handle hos Strøm i Hellerup, tak for super god service.
Købte et armbånd til min kæreste. Guldkæde med snoet sort snor og tingeltangel.
Tingeltangel'en faldt af, og snoren er trevlet op.
Var inde med kvittering, de sendte til producenten og har nu fået besked om at de ikke vil reklamere fordi det er gået i stykker...
Jeg forstår simpelthen ikke logikken.

Odpowiedź od STRØM
det kom dagen efter jeg havde bestilt super god butik!!!!
Bestilte forleden aften en t-shirt og et par jeans på stromstore.dk. Begge varer var på udsalg. Næste formiddag ligger der en besked på min telefonsvarer, at begge varer er sat yderligere ned i mellemtiden (de havde bare ikke nået at rette det til på hjemmesiden), og jeg ville selvfølgelig få varerne til den ekstra reducerede pris. Det er i den grad fremragende service! Varerne ankom dagen efter i meget flot indpakning. Her handler jeg igen :-)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.