Det er et fantastisk sted, jeg køber aldrig skjorter og T-shirt til min mand, andre steder end her. Det er en god kvalitet, men også at man kan købe tøj med ekstra længde
Reakcja na opinię
Man fandt let det man søgte, det var også let at finde måleskemaet. Købet var let og betalingen fungerede perfekt. Når man bestiller lørdag og modtager varen tirsdag er der heller ikke noget at klag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.
Krogsbjergvej 8, 5600, Faaborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Endnu en gang perfekt service, de bestilte vare kom til aftalt tid, alt var som det skulle være, dog var der en ting der skulle retur, det blev løst med samme gode service og fleksibilitet. Kan varmt anbefale at handle med storedrenge.dk

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Jeg lavede en ordre hos StoreDrenge.dk igår ved 13.30 tiden og modtog pakken idag med GLS på min arbejdsplads ved 10.30 tiden. Det kan simpelthen ikke gøres hurtigere, med mindre firmaet selv leverer varerne direkte til en... Super service, gode produkter og handler gerne hos dem igen :-) :-) :-)

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad!
Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dagen efter. Sendte de af mig forkert valgte retur onsdag aften og vupti; pengene stod på kontoen fredag. Det er simpelthen super god service og hurtig levering og ekspedering. Handler bestemt her igen.

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Stol ikke på projektbeskrivelsen fra storedregne.dk!
Har flere gang købt en bestemt skjorte og uden at produktbeskrivelse blev opdateret var modellen forsynet med knaphul og tråd der var rød (2. knap fra oven og knappen til brystlommen) i en blå skjorte)

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Fik anbefalet et bælte fra storedrenge.dk, besluttede mig og bestilte torsdag aften kl. 21:50 - klokken 10 fredag morgen får jeg mail om at pakken nu er afsendt og så kunne jeg hente den klokken 12 på en lørdag. Det er sat.. ekpres levering.
Og så er bæltet desuden super lækkert!

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Fik byttet et par T-shirts og fik i den forbindelse en rigtig god vejledning via mail.

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Bestilte to parker med undhylder bestilte kl 22 om aften Kl 11 dagen efter var de af sent og ankom i parkeshoppen dagen efter. Ud og at have været supper hurtig så virker stof kvaliteten også helt i top!

Hej Store dreng
Jeg prøver ad denne vej for at se hvorfor mine henvendelser ikke bliver besvaret.
Jeg har haft sendt en email til jer, men har intet hørt.
Det drejer sig om nedenstående ordre som jeg har returneret til jer for ombytning.
Returforsendelsen blev afsendt 09-06-2022, med refnr. 39963940 (GLS)

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Som altid en dejlig side at handle på.
Lækre varer, priser fornuftige, hurtig levering.
5 stjerner herfra.

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Jeg har købt sweat buker her for mindst 2 år siden og de holder endnu og er som nye trods adskillige vaske OG tumbler ture. Jeg vender bare vrangen ud.
Jeg har nu købt en tyk bomulds hættetrøje som er fantastisk. Den blev leveret dagen efter jeg bestilte online. Pakkede fint i flad æske og ingen dikke darre- bæredygtigt!
Jeg er glad for at handle her for der er altid noget kvalitets sweat tøj i min størrelse som er lidt større end bare L. Venlig kundeservice fra Arvid.

Køber boxershorts.
GLS adviserer mig ikke.
Storedrenge sender mail vedr. afhentning i Pakkeshop, 2 timer og 15 min. Står jeg i pakkeshoppen og her er min vare er returneret
Jeg skal nu betale for genfremsendelse, selvom det ikke er min fejl. 😡😡

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Hej købte nogle underhyler som var alt alt for store i forhold til den størrelse jeg har købt andre steder.
Jeg sendte retur for bytte af størrelse, 3 dage efter jeg indleverede returpakken, var der en ny klar til afhentning.
Det er s.atme god og kanon hurtig service.
Jeg smider lige 5 ekstra ⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Brugte størrelsesskema og de passer perfekt. Lækker kvalitet til rimelige penge. Levering stort set fra dagvtil dag, selvom det var lige før jul. Kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
altid en god oplevelse at handle her, hurtig levering og vildt hurtig behandling af returneringsvarer

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Igen igen top god oplevelse! Hurtig og præcis kundeservice, hurtig levering og præcis hvad der blev bestilt. Sådan er det bare hver gang. Det er dælme dygtige og fornuftige folk. Mange tak.

Livet er en gave.
Livet tilbyder os ubegrænsede muligheder til at finde godhed i os selv og andre.
Har du et åbent sind og forståelse for at vi ikke alle er skabt ligedan, så find glæde i at glæde andre.
Du vil, når du gør dette, ofte opleve at det du får igen er mere end det du har givet.
Elsk de mennesker der vil dig det godt og som tilbyder dig positivitet og glem de mennesker der ikke er gode for dig og som bidrager med negativitet.
Personligt glæder det mig at jeg omgås dejlige mennesker.
Det er essentielt for positiviteten i livet. Tak for det.
Og husk. Der skal også være plads til tilgivelse.
Derfor tilgiv mig venligst, for jeg har slået en ordentlig fis.

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Fin hurtig levering, men møgbesværligt at skulle have fat i en printer for at kunne returnere varer.

Fik tøjet dagen efter.
Kan helt sikkert anbefalde dem <3

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Super hurtig levering - fik varen dagen efter.
God pris & god kvalitet.
Sønnen er glad for sine Klazig tights.
Så handler gerne med jer igen :)

Odpowiedź od StoreDrenge.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.