Var lidt for hurtig på tasterne, og fik bestilt et nodehæfte i stedet for en LP. Returnerede varen i det øjeblik, jeg havde modtaget den - og vedlagde returblanketten. Skrev til Stepnote en uge senere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allt har fungerat bra! Det är bara jag som önskade en skiva med Lewis Capaldi MEN jag fick en bok med hans "låtar". Jag måtte ha beställt fel. Såg tydligen inte upp med vad jag beställde. Jag tog namn... Zobacz więcej
Opdateret: jeg havde ikke fået min pakke efter et par dag, og efter at ha kontaktet dem via forskellige medier blev jeg ringet op af Step Note’s ejer. Det viste sig at være sket en fejl, hvilket jo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte søndag 5. Januar akkorder, noder med mere til TV2’s Tidens kvinder. Jeg fik ingen bekræftelsesmail som ellers lovet og fik trukket penge uden at have modtaget noget. Det viste sig at væ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Stepnote sætter vi Service højere end noget andet. Du kan ringe eller emaile os i dagtimerne mellem 09-15.00. Vi svarer emails meget hurtigt. HUSK, der står fagfolk med stor erfaring inden for Musikundervisning, udgivelser noder og musikbøger bag Stepnote...vi går skridtet videre der hvor de andre stopper.
Sortedam Dossering 7D, 2200, København N, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Købte stofmundbind , de så utrolig små ud og valgte derfor at returnere dem.
Jeg går stadig i spænding her næsten 3 uger senere over om jeg nogen sinde ser mine penge igen 🙈
*Opfølgning har været i kontakt med Stepnote som grundet travlhed på lageret ikke er nået til min pakke, det er en ærlig sag og mine stjerner bliver også derfor bedre end de opridlige 2, når penge ene er på min konto* igen

Odpowiedź od Stepnote
Bestilte 3 mundbind til kr.120 pr. Stk.
Ikke billigt, men dem sønnen ønsker sig i fødselsdagsgave.
De var alle "på eget lager", og ville blive afsendt inden 24 timer.
Det blev de dog ikke, heller ikke dagen efter, eller for den sags skyld, dagen efter igen.
Har kontaktet Stepnote via mail.
----
Er efterfølgende blevet kontaktet af Stepnote, som forklarer De har en forsinket levering fra leverandøren, og simpelthen har fejlet i at give besked.
Dette har De beklager, og kompetencer med en klækkelig rabat på ordren.
Samtidigt med at jeg er blevet orienteret om leveringen dagligt.
Og har nu modtaget alle 3 varer.
Så alt i alt ok forløb, set i bakspejlet.
Opdateret anmeldelser efter endt forløb.

Hej Stepnote.
Har man frågor till er angående leveransdatum specifikt kring en order man lagt som fortfarande inte kommit fram hänvisar ni till er statiska FAQ sida på er webbplats. För 5 dagar sedan mailade jag er och frågade om ni kunde skicka ett spårningsnummer till mig men det mailet har ni fortfarande inte svarat på. Ni säger att ni som senast skall svara inom 24 timmar.
Jag vet inte hur det fungerar i Danmark men i Sverige är återkoppling och service A och O. Att ni hänvisar till er hemsida när man skickar ett personligt mail till er är skamligt.
Nu har jag väntat sedan den 12 september på min bok. Jag vet att denna bok kan ta mellan 2-3 veckor att få enligt er hemsidan men ni måste svara era kunder när de vill ha en orderstatus annars blir man skeptisk och misstänksam kring hur ni arbetar. Jag är glad att jag valt att betala med Klarna (få först, betala sen) och uppmuntrar alla att göra detta om man beställer från detta företaget.
Uppdatering:
Efter mitt omdöme har jag fått ett snabbt svar från Stepnote och de har erbjudit mig kompensation samt nytt leveransdatum för min bok.
Härmed ändrar jag omdömet till 3/5 för schysst kompensation för besväret.

Odpowiedź od Stepnote
Altid god og hurtig service. Kongen af bladmusik

Odpowiedź od Stepnote
Fin og meget hurtig service fra Stepnote.
Ingen problemer.

Odpowiedź od Stepnote
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

Odpowiedź od Stepnote
Excellent service with fast delivery of high quality product.

Odpowiedź od Stepnote
Hurtig levering og vender helt sikkert tilbage igen inde så længe

Odpowiedź od Stepnote
De er hurtige til at levere den bestilte vare
Jeg var alt for sent ude til at bestille noget som jeg skulle bruge for en gave om 2 dage 🙈. Jeg fik personlig betjening pr. mail og gaven til tiden - vi var super glade; både jeg og den, der fik gaven 😊. Stor udvalg på hjemmesiden, nem søgning og betaling, personlig service pr. mail og gode produkter. Hvad kan man ellers ønske? Måske en kreditnota for en vare, som var udsolgt, før man selv beder om det..? Tja, det fik jeg også! 😊👏🏻 Tusind tak og varmeste anbefalinger til stepnote 👍🏻😊. Vi kommer igen 😊

Odpowiedź od Stepnote
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.