Stellingspecialist.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Slechte ervaring mee. Voor 14 uur besteld, volgende dag in huis, maar altijd binnen 2 dagen volgens website. Niet gebeurd, bestelling te laat aangeleverd bij transporteur, dus komen beloftes niet na v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

jullie zijn een heel slecht bedrijf, en zeer onprofessioneel. Ik heb direct betaald en alleen een gedeelte van de kast is opgestuurd, de andere nog niet, en hebben jullie het lef mijn mening te vragen... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen. Na enkele dagen en enkele telefoontjes goede onderdelen binnen maar missende onderdelen niet. gewoon slecht

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

bestelling stellingkast

Na wat zoeken op internet en het gebruik van uw programma om een stellingkast samen te stellen hebben wij besloten, na nog even telefonisch contact, deze stelling bij uw bedrijf te bestellen. De administratieve afwerking werd snel gerealiseerd. Onze dank daarvoor en wij hopen dat de aflevering ook zo gemakkelijk zal verlopen.
Met vriendelijke groeten,
A.P.L. van Bladel

22 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk en eerlijk advies en duidelijke afspraken

Gemakkelijk bestellen en ook voor mij als vrouw van 50 was de stelling die ik had besteld (hout) eenvoudig in elkaar te zetten. Er zat geen montagevoorschrift bij maar dat was ook niet nodig want zoals mij vooraf telefonisch was verzekerd was de stelling inderdaad niet te zwaar om te tillen en simpel in elkaar te zetten.

27 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Duidelijk advies en snelle levering

Met een tevreden gevoel kan ik terugblikken op de bestelling. Prijs-kwaliteitverhouding is top. Advies en het direct online volgen door medewerker tijdens invulling van mijn bestelling heb ik als positief ervaren. Ook het regelen door de medewerker dat de levering binnen een kleiner tijdsblok dan gewoonlijk plaats kon vinden op de dag van levering vond ik proactief.
F.A.J. de Ruyter

18 kwietnia 2014

prima

vlotte service en verzending op tijd.
Makkelijk bereikbaar.

11 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Hulp bij impulsieve opruimwoede!

Eind van de week kreeg ik de geest mijn atelier eens flink op te ruimen.
Ik moest concluderen dat ik te weinig opbergruimte had. Ik heb direct een houten stellingkast besteld bij Pedroshop, en kon de dinsdag erop verder met mijn opruimactie! Prachtig atelier nu! Ideaal en super voordelig.
Ook fijn dat je zelf de maten kunt invoeren.

8 kwietnia 2014

zeer slecht

Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen.

4 kwietnia 2014
Logo Stellingspecialist.nl

Odpowiedź od Stellingspecialist.nl

Geachte heer Dekker,

Er was inderdaad het één ander niet goed gegaan. Een aantal onderdelen waren niet correct gepakt in ons magazijn. Echter ons inziens is dit zo snel mogelijk gecorrigeerd. Dat hier een paar dagen tussen zaten dat klopt, ons magazijn is in het weekend namelijk dicht.Wanneer we het in werkdagen bekijken had u de spullen 2 dagen later weer in huis. Vandaag hebben we nog het één ander met elkaar besproken omtrent de factuur die nog niet betaald was. U was in de veronderstelling dat er geen factuur verstuurd was, echter dit was wel het geval. Zo zien we maar weer er wordt overal wel eens een foutje gemaakt. Nogmaals onze excuses en we hopen in de toekomst weer zaken met u te mogen doen.

Medewerker Pedroshop.nl

Oceniono na 4 z 5

Voor herhaling vatbaar!

Wij zijn een grote stichting waar mensen met een beperking wonen en werken. Omdat de zorg onder zware druk ligt hebben we binnen de stichting gekeken hoe we de werkzaamheden van het personeel in de zorg anders in kunnen delen. We gaan nu werken met centrale bevoorrading. we zijn daarom genoodzaakt om ons magazijn uit te breiden met extra stellingen. Vandaar dat we bij jullie een bestelling hebben geplaatst. De site werkt prima, ook de bevestiging van de bestelling is overzichtelijk en geeft voldoende informatie.
Kortom: "Voor herhaling vatbaar".

24 marca 2014

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej