Baptist Arnhem Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Houten Kuksa hout besteld, vandaag geleverd, snel en goed verpakt. Snel bezorgd door Postnl en voor een beginner hele fijne ervaring, goede communicatie.

Oceniono na 5 z 5

Another purchase another great experience This is probably the only shop I dare to make a wire transfer instead of using my CC. Bought 4 Bessey clamps (TL 900 or TL 90 depending where you look)... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ik heb nog nooit de vraag gekregen om een product te reviewen. Onlangs kocht ik een Glubot lijmpot en omdat ik niet tevreden ben over de kwaliteit wilde ik een review ingeven. Ik kon dit echter nerg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep narzędziowy
  2. Sklep z akcesoriami żelaznymi
  3. Cieśla

Napisane przez firmę

Al sinds 1984 is Baptist een begrip in Arnhem en omstreken. Het assortiment kwaliteitsproducten varieert van ijzerwaren tot (houtbewerkings)gereedschappen. Dus is uw huis toe aan een verbouwing of bent u op zoek naar een nieuwe hobby? En bent u daarvoor op zoek naar het beste gereedschap? Onze specialisten delen hun kennis en helpen u graag verder. Bij Baptist vindt u vele producten zoals hand- en elektrische gereedschappen, ijzerwaren, lijmen, persoonlijke bescherming en nog veel meer.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Houten Kuksa hout besteld

23 czerwca 2026

Review Glubot niet mogelijk

Ik heb nog nooit de vraag gekregen om een product te reviewen. Onlangs kocht ik een Glubot lijmpot en omdat ik niet tevreden ben over de kwaliteit wilde ik een review ingeven. Ik kon dit echter nergens doen.

28 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Prachtige winkel en goede service

Prachtige winkel en een vriendelijke service ook achteraf. Artikel teruggebracht omdat ik dacht dat het niet paste. Ik werd later door Baptist gebeld met uitleg en alles weer keurig naar me opgestuurd.

14 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Another purchase another great…

Another purchase another great experience

This is probably the only shop I dare to make a wire transfer instead of using my CC. Bought 4 Bessey clamps (TL 900 or TL 90 depending where you look) and they were delivered perfectly packaged without any issues and even before the money was transferred to them (I know it takes at least 1 day if not the same bank).

Many thanks to Peter and Titus for looking into the questions in my email and your offer.

Best regards!

29 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Hier haalt de meubelmaker zijn hart op!

Hier haalt de meubelmaker zijn hart op!
Wat een mooi assortiment aan kwaliteit.
Iedere keer als ik iets zoek, vind ik het bij Baptist. Ze werken ook met verschillende prijsklassen en kan dus iedere keer kiezen hoeveel ik wil besteden aan bijvoorbeeld een precisie haakse hoek.

3 marca 2025

Perfect

Ik ken maar één webshop die even goed is zoals Baptist.
Perfecte service, correctheid, klantgerichtheid en prijs/kwaliteit verhouding.

18 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Hele snelle en goede verzending

Hele snelle en goede verzending. Ik had gevraagd of het in een onherkenbare verpakking kon worden verzonden omdat het een cadeau is, het werd in een onherkenbare doos verzonden en in inpakpapier verpakt. Echt top!

4 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Excellent pricing and outstanding service. Thanks again!

I purchased a Record extraction unit 3 years ago from Baptist that developed an electrical fault. I took the machine in with the receipt for repair. The guys took care of retrospectively registering the machine for the 5 year manufacturer's guarantee (that I was too lazy to do at the time!) and a week or two later couriered the repaired machine back to me. I would normally say something like 'worth paying a little more for great service' but when I purchased the machine from Baptist originally it was the best price available. Excellent pricing and outstanding service. Thanks again!

1 września 2024
Oceniono na 3 z 5

Het is een mooie zaak.we zijn goed…

Het is een mooie zaak.we zijn goed geholpen. MAAR.
Als een medewerker die in de zaak werkt, en het even ergens niet goed gedaan heeft volgens de bedrijfsleider. Ga je de medewerker niet afzeiken dat hij het niet goed heeft gedaan op een luide toon in de zaak waar iedereen het hoort.
Dan bespreek je dat achter de schermen. Heel gênant en kleinerend voor de medewerker.
Eugène.

27 sierpnia 2024
Logo Baptist Arnhem

Odpowiedź od Baptist Arnhem

Beste Eugène, dank voor de review en het delen van jouw ervaring. Dit is inderdaad niet acceptabel van mijn collega en niet wenselijk voor zijn collega en onze bezoekers. Ik heb dit inmiddels besproken en we betreuren dit en gaan er opletten om dit anders aan te pakken. Excuses en hopelijk kunnen we u de volgende keer weer goed van dienst zijn. Titus Baptist

Hoogkwalitatief gereedschap en…

Hoogkwalitatief gereedschap en fantastische service. Ik had een stofafzuiging CamVac 36l besteld, maar bij levering tot de vaststelling gekomen dat ik beter toch het grotere model van 55l had besteld. Telefoontje naar Baptist en zonder problemen toestel mogen terugsturen en nieuw besteld. Aankoopbedrag werd zeer snel en volledig terugbetaald.

12 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Baptist Arnhem Deze mensen hebben een prachtige…

Baptist Arnhem Deze mensen hebben een prachtige winkel mbt houtbewerking. Goede spullen én advies, vriendelijk. Daarnaast denken ze mee. Ik kon door reuma een knop v.d. figuurzaagmachine niet vastdraaien. Ze hebben een oplossing bedacht en uitgevoerd. Zeer tevreden :o)

7 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Geweldig dat dit soort bedrijven /…

Geweldig dat dit soort bedrijven / winkels er nog zijn.
Meerder keren wat aangeschaf, de adviezen die je er krijgt zijn uitstekend, verstand van zaken is hier normaal. Ook al is er een prima webshop, op bezoek gaan, in de winkel rond kijken en advies krijgen is zeker de moeite waard!! Zelfs vanuit Hardenberg.

18 lutego 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej