Zobacz, co mówią recenzenci
Eerlijk advies, goede prijs. Hoe assortiment en bevlogen mensen bij GP. Prachtige snoepwinkel met zulke mooie spullen. Nu een Shaper Origin met accesoires maar al vaak wat gekocht en eigenlijk no... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb hier een Metabo accu-stofzuiger besteld. Ondanks de prima extra verpakking waren er, waarschijnlijk tijdens het transport (er zat een deuk in de doos) twee stangen beschadigd. Contact o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Je vindt bij ons een prachtig assortiment van gereedschap, van handig tot ‘must have’, kwalitatief altijd goed, maar soms ook een wat lagere kwaliteit als de toepassing maar uniek is. Ook klanten weten ons te vinden voor specifieke wensen. Wij gaan net voor dat beetje extra, zowel in onze winkel als in de webshop. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait! En we willen deze kennis en ervaring graag delen met jou.
Dane kontaktowe
Eysinkweg 71, 2014 SB, Haarlem, Holandia
- 023 76 023 76
- migratie@gereedschappro.nl
- gereedschappro.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Top bedrijf!
Diverse spullen van Dashboard bij hun besteld. Communicatie is geen enkel probleem, ze zijn telefonisch goed bereikbaar en reageren snel op email. Het contact verloopt prettig en er wordt serieus en vakkundig met je mee gedacht! Het verzenden van spullen verloopt soepel en snel. Kortom ik ben een zeer tevreden klant!
Na klacht goed opgelost.
Na een klacht heb ik meerdere keren mail contact gehad met gereedschap pro. en ze hebben het keurig opgelost. goede communicatie en het misverstand is opgelost , ( ga ik vanuit ) en ze zijn er serieus in gedoken en dat vind ik super. problemen ontstaan maar oplossen is belangrijk en volgens mij gelukt.

Gewoon goed betrouwbaar
Ik zocht gewoon goed betrouwbaar gereedschap dat lang mee gaat. Ik zocht Festool en kende Mafell nog niet. Beide zijn niet goedkoop, wel heel goed. Goed advies gekregen. Goeie service ook. Geen onzin verhaaltjes.

Luilekkerland voor houtbewerkers.
Prachtige winkel. Luilekkerland voor houtbewerkers. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn nieuwe gereedschapswinkel.

Odpowiedź od GereedschapPro
Eerlijk advies , goede spullen mooie prijs
Nu een Shaper Origin met accesoires maar al vaak wat gekocht en eigenlijk nooit teleurgesteld.
Niet allen proberen zoveel mogelijk te verkopen kaar ook uitleggen wat je niet per se nodig hebt.

Wat een topwinkel
Wat een topwinkel! Ik was op zoek naar een specifiek onderdeel voor mijn Mafell machine. Ik werd goed geholpen via de klantenservice en alles op tijd bezorgd. Ook fijn om met iemand te spreken die kennis van zaken heeft. Keep it up!

Alles behalve klantgericht
Schuurmachine van €675 gekocht, ging al snel stuk. Na reparatie opnieuw kapot. In plaats van gewoon het bedrag terug te storten, houden ze ruim €237 in voor “actieproducten” die ineens niet meer als extra maar als losse aankoop worden gezien.
Geen waarschuwing, geen overleg, gewoon eigen regels volgen en de klant laten betalen. Egoïstisch en totaal niet servicegericht. Ze verschuilen zich achter interne systemen in plaats van verantwoordelijkheid te nemen. Echt teleurstellend.

Snelle reactie op bestelverzoek
Wilde online een Metabo DH 330 bestellen. Was op dit moment niet leverbaar. Werd gebeld dat er nog één in de winkel aanwezig was, die kon ik meteen ophalen.
Fijne shop met echt verstand van…
Fijne shop met echt verstand van gereedschap, In de winkel werdt ik uitgebreidt geholpen en ze hadden ook nog een leuke actie op de cirkelzaag van Mafell

Hallo ??
Grote winkel zonder ook maar één klant binnen. 2 man aan de balie stonden te babbelen met een man mss klant vermoed ik en een derde at een Broodje.. ik kwam 4 gereedschapbakken kopen keek rond, vond er 2 , rommelde wat , keek wat... minutenlang... niks. Liep langs de balie... niks. Goeie aktie ik haal wel elders

Top bedrijf
Heb bij dit bedrijf meerdere producten besteld, zijn altijd eerlijk over levertijden, alles snel verzonden, hebben breed assortiment en de kers op de taart: 2 dagen na het opsturen van een defecte isotunes oordop wordt er zonder vragen een gloednieuwe op gestuurd. Top bedrijf!

Odpowiedź od GereedschapPro
Bedrijf gaat achteloos met haar klanten om !
Ik heb bij dit bedrijf op 1 september 2022 isotunes gehoor bescherming gekocht.
Op 19 november j.l. ging hiervan een klein onderdeel stuk.
Ik heb dit gemeld en gevraagd om een eventuele oplossing.
Deze vraag werd beantwoord zonder onderzoek, dat er niks voor mij gedaan kon worden.
Slecht wat mij betreft, dit bedrijf neemt een loopje met haar klanten en schatten ze niet op waarde.
Isotunes heeft mij zonder meer een nieuw model toegestuurd vanwege de fabricagefout, iets wat gereedschap pro ook had kunnen regelen.
Ik voel mij schaamteloos afgeserveerd en bestel nooit meer iets bij deze partij.

Top zaak!
Meerdere keren hier dingen besteld. Vind 't een erg prettige winkel tot nu toe. Behulpzaam personeel die zowaar ook nog eens weet waar ze t over hebben. En een erg mooie showroom met ook nog eens internet prijzen, wat wil je nog meer!

Odpowiedź od GereedschapPro
Wat een super fijne winkel
Wat een super fijne winkel! Enorm veel kennis in huis en goed geholpen. Ik kom zeker nog een keer terug!

Onplezierig bedrijf
Onplezierig bedrijf om gereedschap te bestellen. Onvriendelijk. Totaal niet mee denkend met de klant. Geven nog net de klant niet de schuld (omdat dat onmogelijk is) Leveren te laat, onjuiste hoeveelheden... Een drama van een zaak. Tip gebruik Mastertools, ToolMax, Gereedschapcentrum voor uw online gereedschap, die hebben een uitstekende aftersale service!

Bestelling Metabo accu-stofzuiger
Contact opgenomen met GereedschapPro.nl en binnen no time werden er drie nieuwe stangen opgestuurd. Dat is nog eens service!
Met daarnaast ook nog goede prijzen en snelle levering vind ik dit bedrijf een aanrader!
Frank

Zo hoort het !
Zo hoort het! Goed inhoudelijk advies, pro actieve terugkoppeling als er iets niet duidelijk is. Bellen zelf als het gemail over een issue te lang duurt.
Geven iig het gevoel dat ze weten waar
ze het over hebben.

Zeer breed assortiment
Zeer breed assortiment. Goed advies , prima prijzen uitstekende service. Tja wat wil je nog meer
Zeer tevreden over de service van GereedschapPro.nl
Zeer tevreden over de service van GereedschapPro. Zondag een zaagblad besteld, gisterenochtend al geleverd. Had tevens per mail een vraag gesteld welk zaagblad het best was voor mijn project. Hierop kwam zeer snel deskundig advies van Thijs, waarvoor dank. Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling!
Super fijne webshop
Super fijne webshop. Fysieke winkel is gezellig rommelig maar een groot professioneel assortiment. Het personeel is kundig en bied veel service.
Doświadczenie Trustpilot