Stella Maris Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kan kun anbefale Stella Maris. Havde ophold her i maj måned , og som de andre gange vi har været her er det en positiv oplevelse. - Skønt personale hele vejen rundt. - Fantastisk mad - Skøn uds... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Påskeophold, vi var også afsted sidste år. Vi blev ikke skuffede. Dejligt arrangement med afternoon tea, dejlige drinks og fantastisk mad. Personalet som altid flinke og imødekommende. Vi kommer igen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig fantastisk ophold. Vi holdt min mors 80 års fødselsdag over en weekend og alt klappede fra start til slut. En god velkomst, gode værelser, skøn udsigt, lækker mad - og personalet er en kla... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte et ophold for to 11.10. til 13.10. 2020 på et Deluxe-dobbeltværelse med havudsigt Værelset lå i 2.række med udsigt til en bræddevæg. Dybt skuffende. Vi fortrød i det øjeblik vi trådte ind p... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

76 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Skuffende oplevelse

Var på weekendophold med et vennepar fra den 15.-16. juni og var mildest talt dybt skuffet over opholdet på Stella Maris.

Da vi ankom om eftermiddagen, ville vi gerne have en kop kaffe og spurgte, hvad en kagetapas kostede, men dette kunne tjeneren ikke svare på.

Om aftenen fik vi serveret en 3-retters menu, som desværre ikke levede op til vores forventninger.
Menuen bestod af taskekrabbe med grønt og baconkrymmel på en bøftomat - taskekrabben var meget vandet. Herefter fik vi serveret 4 skiver sommerbuk (1-1/2 cm i tykkelsen på størrelse med en 2-krone) med rabarber, bladbede, kartofler og sennepssauce - underlig sammensætning. Til dessert fik vi jordbærsorbet med et jordbær skåret i skiver og herover blev der hældt koldskål - endnu en mærkelig sammensætning.

Vi havde indtryk af, at kokken havde kigget i køleskabet og kreeret en menu ud fra de rester, han havde fra ugens løb.

Næste morgen var der morgenbuffet, men fadene var mere eller mindre tomme og blev først fyldt op, når folk spurgte tjenerne, som stod i restauranten, om der ikke kom mere pålæg, ost mm. Tjenerne gjorde ikke noget af sig selv.

Vi har besøgt Stella Maris 3 gange - første, sidste og eneste og må desværre erkende, at vi ikke kan anbefale stedet til andre.

17 lipca 2019
Logo Stella Maris

Odpowiedź od Stella Maris

Kære Lene Gundelach,

Tak for din anmeldelse, som vi tager til alvorlig efterretning, og håber at kunne gøre godt igen. Jeg håber, at du vil kontakte mig direkte hotelchef(@)stellamaris.dk

Med venlig

Vibeke Halse
Hotelchef

Oceniono na 2 z 5

Meget skuffende middag!!

Købte et ophold "I særklasse" på Stella Maris - Hotel De Luxe", der efter egen opfattelse, serverer "gastronomi i særklasse".

Med ovenstående in mente, glædede vi os derfor meget til vores ophold . 13+14 april 2019.

Da min kone er skaldyrs allergiker, ringede vi til stedet vi dagen før for at afklare om dette ville give udfordringer. Vi fik at vide at det ville man selvfølgeligt tage hensyn til og at vi lige kunne snakke med restaurantchef/kok ved ankomst, for at få styr på det. Vi tog kontakt, straks ved ankomst og fik at vide, at køkkenet ville sørge for at tilpasse vores 3 retters menu.
Hovedretten til vores menu, var due, som ingen af os synes lød rigtig spændende, nu der jo var et ophold med vægt på gastronomien, vi valgte derfor at opgradere hovedretten, for kr. 250 pr person til bøf.

Da vi fik forretten serveret, grønne og hvide asparges med fjordrejer, havde man tilpasset den ved at give min kone en portion uden rejer.... Gourmet forretten bestod derfor af grøn og hvis asparges :-( - Der var andre forretter, bl.a. med fisk Stella Maris kunne og burde have erstattet rejerne med eks Laks, eller erstattet hele forretten. Det er simpelthen under al kritik at servere sådan en forret.

Vores opgraderede hovedret, bøffen ankom. Tilbehøret var fint, ikke på nogen måde prangende eller i særklasse. Det var bøffen til gengæld, den var i særklasse dårlig!
Jeg valgte at skære mit kød i meget små stykke, som jeg kunne gumle og suge smag ud af, inden jeg snak dem hele. Min kone skar ca halvdelen af sit fra, så hun kunne tygge nogle små bider og efterlade resten på tallerkenen. Til sidst opgav vi og lod ca 1/3 af kødet gå retur til køkkenet.

Vi kunne se at i hvert fald 3 andre borde, ligeledes lod en del kød gå retur og efterfølgende har vi fra flere venner, hørt at de har haft samme oplevelse med sejt kød.

Desserten bestod af chokolademousse og nogle opblødte/klæge kage stykker. Okay, men på ingen måde spændende eller i særklasse.

Vi bestilte kaffe for at skylle ovenstående ned og kaffen var god.
Det samme kan man sige om hotellets placering, personalet og rengøring m.m.

MEN et ophold der sælges på Gourmet mad i særklasse kan ikke leve på beliggenhed og venlig personale og vi måtte desværre køre skuffede hjem.

18 kwietnia 2019
Logo Stella Maris

Odpowiedź od Stella Maris

Kære Tina og Mads Finsen,

Tak for besøget på Stella Maris og tak for den gode konstruktive kritik, som vi vil arbejde videre med. Jeg er glad for, at vi fik drøftet oplevelsen, og jeg ser frem til at byde jer velkommen tilbage på Stella Maris til en dejlig oplevelse.

Vibeke Halse • Stella Maris Hotel de Luxe

Oceniono na 5 z 5

Stella Maris rocks your socks off

We had the MOST wonderful wedding party at Stella Maris.
The staff was brilliant, the food was exceptional and the surroundings were astonishing!
I would recommend it for dinner/lunch, a night at the hotel or if you have a special event that needs special attention.

11 czerwca 2018

Bryllup - framragende

Vi holdt Bryllup på Stella Maris Hotel de Luxe i oktober 2016, og vi fik til fulde indfriet vores høje forventninger. Man føler sig i de bedste hænder i disse skønne omgivelser. Herunder et udsnit af vores respons til hotellet efter brylluppet:

"I var så gode til at få det hele til at glide, uden at man mærkede noget til det store arbejde der ligger bag. Det var rart, at I kom og spurgte til "hovedpunkterne" (eks. hvornår kagen skulle skæres for), og ellers bare sørgede for at resten løb af stablen. Vi fik virkelig bekræftet vores indtryk af Jeres professionalisme, både i forhold til maden, serveringen og service generelt -det var en stor fornøjelse! Den ansvarshavende tjener gjorde det eminent.
...
Rammerne var lige så fantastiske som vi kender dem, og vores gæster var lige så begejstrede, som vi havde regnet med og håbet på :) Både middagen, natmaden og morgenmaden var så fantastisk lækker, og værelserne så dejlige og afslappende.
...
Tusind tak for det alt sammen - I var helt klart en vigtig grund til, at vi havde en minderig dag lige efter vores ønsker!"

Det skal tilføjes at maden var fantastisk lækker, og det kræver trods alt sit håndelag at køre 70 bøffer og ditto molleux au chocolat lavet til perfektion!

Det kan ikke gøres bedre :)

1 listopada 2016

En unik oplevelse

Virkelig lækker og velsmagende mad, som var anrettet smukt og kreativt. Betjeningen var både professionel og smilende, og udsigten til det smukke Svendborgsund var uovertruffen. Alt i alt en oplevelse af de helt store, og kan derfor varmt anbefale Stella Maris.

9 lipca 2015

PERFEKT

Jeg kan kun sige PERFEKT hele vejen igennem.
Fantastisk beliggehed. Fantastisk mad. Fantastisk personale.
Glæder mig til næste gang jeg skal besøge Stella Maris....

15 lipca 2014
Oceniono na 5 z 5

Uovertruffen overdådighed af højeste kaliber!

Jeg besøgte Stellamaris i Maj måned 2014 i forbindelse med et bryllup og på trods af tårnhøje forventninger, blev jeg særdeles positivt overrasket over omgivelserne, personalet, servicen, detaljerne, maden og den generelle standard.

Fra vi ankom var der styr på tingene og man blev mødt med smil og glade ansigter, som samtidigt forholdte sig særdeles professionelt igennem hele opholdet (lørdag-søndag).
Selve stedet, bygningen, interiøret og faciliteterne gik, på denne flotte forårsdag, i sublimt spænd med omgivelserne og den flotte sydfynske natur.
Personalet var særdeles kompetente, smilende og serviceminded og det var tydeligt, at der var tænkt på alt og at intet var overladt til tilfældighederne - overall tip-top.
Maden var ligeledes lige i skabet og virkelig lækker tilberedes og serveret. Igen, fik man indtrykket at der var tænkt over den mindste detalje og det sammenspil der var imellem personalet og gæsterne var uovertruffen.

Alt i alt, en uforglemmelig oplevelse hos Stellamaris, som der går lang tid før jeg kommer mig over. Stellamaris er på alle måder et besøg hver også kan det tilmed gøres til en ganske fornuftigt og acceptabel pris. Jeg kommer helt sikkert igen!

29 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

Utrolig smukt sted. Fantastisk personale. Uovertruffen Restaurant. Fem stjerner herfra.

Har været til vores datter og svigersøns bryllup på dette unikke sted. Alle blev behandlet som kongelige.
Personalet var fantastiske, hele vejen rundt. Man følte sig som en kær gæst.
Køkkenet helt unik, sikke en flot menu, velsmagende og rigeligt, fantastiske vine, så det kan varmt anbefales at holde sin fest på Stella Maris i Svendborg.
Vi kommer igen senere på året på weekend ophold, vil gerne genopleve stedets fantastiske beliggenhed - køkken - de lækre værelser og det uovertrufne personale.

28 maja 2014

Fantastisk sted

En utrolig smuk lokation, med den bedste udsigt. Gennemført i stilen.
Lækker mad, smukke værelser og en fantastisk service.
Uden tvivl et besøg værd, og perfekt til afholdelse af eksempelvis bryllup.

28 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

Et hotel i de smukkeste rammer med et udsøgt køkken og imponerende service/betjening i særklasse!

Vi har, som de første, afholdt vores bryllup på det smukke Hotel Stella Maris i Svendborg. Hotellet er placeret på det smukkeste sted ved Svendborgsund med en fantastisk panorama udsigt og er indrettet i den smukkeste strandhotel/ fransk gourmet stil med lækkert design og interiør, der får de fleste til at måbe. Alt er luksus ned til mindste detalje samtidigt med, at der hersker en fantastisk afslappet og "down to earth" stemning over stedet. Men ikke engang den smukkeste udsigt eller de lækre rammer er Hotel Stella Maris største styrker. Det siger ikke så lidt endda. Hotellets udsøgte køkken, hvis smags nuancer simpelthen duperede vores gæster samt den over-professionelle service leveret af Hotel Managers Martin og Louise Dønning samt køkkenchef Christian og restaurantchef Kim og deres ansatte sætter simpelthen de fleste luksushoteller til tælling. En sådan service og professionalisme skal man lede længe efter. Det var intet mindre end imponerende hele vejen igennem og styret af utroligt kompetente mennesker.

Vi er helt utroligt stolte over at have givet vores gæster en oplevelse for livet ved vores fest og stedet fortjener simpelthen den aller bedste anbefaling for den performance, som de udviste både før, under og efter vores bryllup. Vi kan kun anbefale andre at holde deres bryllup, sølvbryllup eller andre af livets store fester på Hotel Stella Maris i Svendborg. I vil ikke fortryde det!

27 maja 2014

SMUKT STED, med super betjening og GOD mad

Hotellet dukker op for enden af en smal vej, som en hvid perle lige ned til vandet! SMUKT sted, hvor betjeningen er helt i top! RIGTIG god mad, og udsøgt betjening! Lyse og pæne værelser, hvor der ikke mangler noget! Dejligt at morgenmaden serveres for een ved bordet! Kort sagt er Stella Maris stedet hvis du vil være et smukt og roligt sted, midt i naturen men tæt ved Svendborg! JEG kommer helt sikkert tilbage!

10 kwietnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej