Købte træningsudstyr under Coronakrisen og det har jeg været super glad for 1 dags levering! i får 5 stjerner af mig!
Shopper på nettet til gode priser, henter det på vej hjem fra arbejde og betaler ingen fragt, bytter, prøver, returnere i butikken. Sidst var der lidt problemer med en rabat kode, så blev den manglend... Zobacz więcej
Mine sko endte i Aalborg til afhentning, selvom jeg havde angivet min hjemadresse i Århus og prisen var inkl. fragt da jeg trykkede godkend. Reagerer prompte ved at kontakte support og gør dem opmær... Zobacz więcej
Produktet fejler intet. Men jeg fik ingen information om at produktet var sendt, hverken på sms eller mail, som jeg ellers havde bedt om. Efter 4 dage uden informationer kontakter jeg kundeservice ov... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Stadium A/S
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig dårlig service, kan absolut IKKE anbefales
Rigtig dårlig service, er kastebold mellem kundeservice og butik. Kundeservice henviser til butik, og butik henviser til kundeservice. Så man når ingen vegne med hverken butik eller kundeservice.

Hurtigt og effektivt
Ingen anmærkninger. Hurtig behandling af varen og lideledes levering. Tip top herfra
Mine sko kom allerede dagen efter jeg havde bestilt dem - skønt.
fint køb af helårsjakke
købsproceduren online er meget let udført, og pakken blev afleveret til adressen få dage efter bestillingen, uden problemer, selv om afleveringen var til en lidt afsides liggende ø.
Tilfreds med købet
Jeg bestilte en sportstaske på Stadium, hurtig levering og god kvalitet.
Hurtig og enkel
Gik hurtigere end jeg regnede med og hjemmesiden var overskuelig
Endnu ikke modtaget min bestilling
Super utilfreds... Og manglende kundeservice.
Bestilte d 27, pengene blev trukket d 29 og idag, d 6, over en uge efter, har jeg endnu ikke modtaget mine 2xu tights...

Odpowiedź od Stadium A/S
Gode tilbud, men mangler ofte i mine størrelse
Jeg synes at målgruppen er for stor, da jeg tit står jeg med ting som mangler i størrelse large, samt i sko størrelserne 43 og 44.
Stadium er ellers et godt koncept.
Hurtig og problemfri levering
Bestilte to trøjer hos Stadium, og fandt dem i min postkasse to dage senere. Og leveringsomkostningerne var kun 29 kr.
Meget lidt interesse i kunden
Har været inde i jeres butik i Shoppen i Aalborg SV (Skalborg).
Kiggede efter et par sko og en ekspedient var ved at hjælpe nogen ved siden af. Da han var færdig gik han bare væk og spurgte os ikke om vi skulle have hjælp. Fair nok, det kan ske når man arbejder i butik at man kan miste overblikket over hvem der har fået hjælp.
Jeg kan så se nede i den anden ende af butikken at der står 3 og snakker med hinanden. Da jeg først er helt oppe ved dem kigger en på mig og spørger om jeg skal have hjælp. Jeg siger ja tak og at jeg skal have hjælp til nogle sko. På vej ned til skoene spørger han mig om der ikke er to til at hjælpe dernede? Så svarer jeg at jeg kun kan se en som allerede er igang med at betjene folk. Burde nu heller ikke være noget jeg skal svare på.
Da vi så kommer derned spørger jeg om de sko der er en lav pris på, ikke findes ekstra af på lageret og til det svarer han bare at der ikke er flere. Her kunne det være rart at han evt. kunne sige "og desværre får vi ikke flere" eller "der er flere på vej".
Jeg finder så nogle dyere sko jeg tager og han er ligesom færdig der. Jeg spørger selv om jeg bare skal gå til kassen.
Ved kassen står der en herre som virker ret ligeglad med at være på arbejde og tager imod betaling og så er det ligesom det. Ikke noget "god fornøjelse" eller "farvel". Det kom først efter jeg sagde det.
Jeg fik min vare, men må indrømme at personalet ikke virkede som nogen der egentlig gad at være der.

Fungerer fint
Nem at bestille, god information om pakken undervejs, og dejligt at varerne kan hentes i selvvalgt butik, så man sparer fragten :)