Købte træningsudstyr under Coronakrisen og det har jeg været super glad for 1 dags levering! i får 5 stjerner af mig!
Shopper på nettet til gode priser, henter det på vej hjem fra arbejde og betaler ingen fragt, bytter, prøver, returnere i butikken. Sidst var der lidt problemer med en rabat kode, så blev den manglend... Zobacz więcej
Mine sko endte i Aalborg til afhentning, selvom jeg havde angivet min hjemadresse i Århus og prisen var inkl. fragt da jeg trykkede godkend. Reagerer prompte ved at kontakte support og gør dem opmær... Zobacz więcej
Produktet fejler intet. Men jeg fik ingen information om at produktet var sendt, hverken på sms eller mail, som jeg ellers havde bedt om. Efter 4 dage uden informationer kontakter jeg kundeservice ov... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Stadium A/S
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering og varerne levede op til vores forventninger
Vi klarede sønnens fodboldudstyr online, alle varerne passede super og det blev leveret lynhurtigt. En god pris!
Ok og hurtig levering
Glemte at sende en mail om at produktet var på vej, men hurtig levering. Æskerne var gået i stykker, men det havde ingen betydning for indholdet.
Fik ingen opdateringer
Modtog inden opdateringer fra Stadium under mit køb. Skulle selv ringe ned i butikken for at forhøre, om de nu i dag havde modtaget min pakke. Tog langtid at komme igennem via deres telefon.

Hurtig og præcis
Bestilte et par sko, som var udsolgt de fleste andre steder. Hos Stadium er det meste på lager, og vi fik hurtigt den aftalte vare.
Super
Den bestilte vare kom på hurtigt på lager, fin behandling, ville købe igen
Hurtig og ukompliceret levering.
Nåede derfor uden problemer frem til ferien.

For dårlig returret
Bestilte på Stadium DK og modtager varen rigtig hurtigt-tak for det.
Men varen er lige vel stor så vil egentlig gerne bytte til en mindre. Ser nu at varen skal sendes retur til Sverige. Lidt øv at jeg skal betale forhøjet fragt til det. Især nu da de har lukket butikken på Fyn.
Varerne kom hurtigt og indholdet var korrekt. Eneste minus var at buddet undlod at ringe på dørklokken, så vi selv om vi var hjemme på leveringstidspunktet måtte på posthuset dagen efter for at hente pakken.
Fin handel og nem returnering
2-4 StadIum hverdage betyder mere end 6 danske hverdage !!!.
Både på hjemmesiden og ordren står der levering i løbet af 2-4 hverdage men jeg venter efter 6 hverdage stadig på at mine bestilte (og på afsend-elsesdagen !!!!!) afregnede varer når fra Stockholm til København.
IKKE GODT NOK STADIUM DA MAN SKAL HOLDE HVAD MAN LOVER.

Nethandel med Stadium
Helt igennem fed oplevelse, med informationer der passede. Hentede selv pakken i forretningen på Fisketorvet, og mødte et fantastisk personale der både var venlige og hjælpsomme.