Stadium A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Købte træningsudstyr under Coronakrisen og det har jeg været super glad for 1 dags levering! i får 5 stjerner af mig!

Oceniono na 5 z 5

Shopper på nettet til gode priser, henter det på vej hjem fra arbejde og betaler ingen fragt, bytter, prøver, returnere i butikken. Sidst var der lidt problemer med en rabat kode, så blev den manglend... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Mine sko endte i Aalborg til afhentning, selvom jeg havde angivet min hjemadresse i Århus og prisen var inkl. fragt da jeg trykkede godkend. Reagerer prompte ved at kontakte support og gør dem opmær... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Produktet fejler intet. Men jeg fik ingen information om at produktet var sendt, hverken på sms eller mail, som jeg ellers havde bedt om. Efter 4 dage uden informationer kontakter jeg kundeservice ov... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sport

O Stadium A/S

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ok og hurtig levering

Glemte at sende en mail om at produktet var på vej, men hurtig levering. Æskerne var gået i stykker, men det havde ingen betydning for indholdet.

30 lipca 2015
Oceniono na 1 z 5

Fik ingen opdateringer

Modtog inden opdateringer fra Stadium under mit køb. Skulle selv ringe ned i butikken for at forhøre, om de nu i dag havde modtaget min pakke. Tog langtid at komme igennem via deres telefon.

29 lipca 2015

Hej,

Jag kan se att du varit i kontakt med vår kundservice och fått det tråkiga beskedet att ditt paket kommit på villovägar och att PostNord inte haft möjlighet att hitta det. Vi har då tittat ifall vi hade produtkerna för att skicka ut dem på nytt. Då de var slut på vårt lager har vi istället gjort en återbetalning av det fulla ordervärdet. Det är alltid tråkigt när vi inte kan leverera de produkter våra kunder har beställt och jag ber verkligen om ursäkt för detta.
Hör gärna av dig till vår kundservice på info.dk@stadium.dk om du har några utestående frågor i ditt ärende.//Stadium

Hurtig og præcis

Bestilte et par sko, som var udsolgt de fleste andre steder. Hos Stadium er det meste på lager, og vi fik hurtigt den aftalte vare.

27 lipca 2015

Super

Den bestilte vare kom på hurtigt på lager, fin behandling, ville købe igen

26 lipca 2015
Oceniono na 2 z 5

tvivlsom oplevelse

ekstrem langsom og mangelfuld betjening.

Hej Inge,
Det var tråkigt att du upplever att vi inte tagit hand om dig på ett snabbt och effektivt sätt. Jag ser till att din feedback kommer fram till den butik det berör.//Stadium

Oceniono na 3 z 5

For dårlig returret

Bestilte på Stadium DK og modtager varen rigtig hurtigt-tak for det.
Men varen er lige vel stor så vil egentlig gerne bytte til en mindre. Ser nu at varen skal sendes retur til Sverige. Lidt øv at jeg skal betale forhøjet fragt til det. Især nu da de har lukket butikken på Fyn.

Hurtig levering

Varerne kom hurtigt og indholdet var korrekt. Eneste minus var at buddet undlod at ringe på dørklokken, så vi selv om vi var hjemme på leveringstidspunktet måtte på posthuset dagen efter for at hente pakken.

Oceniono na 1 z 5

2-4 StadIum hverdage betyder mere end 6 danske hverdage !!!.

Både på hjemmesiden og ordren står der levering i løbet af 2-4 hverdage men jeg venter efter 6 hverdage stadig på at mine bestilte (og på afsend-elsesdagen !!!!!) afregnede varer når fra Stockholm til København.
IKKE GODT NOK STADIUM DA MAN SKAL HOLDE HVAD MAN LOVER.

20 lipca 2015

Hej Niels,

Naturligtvis är det så att vi strävar efter att alla våra webbordrar ska komma fram inom utsatt tid. Vi arbetar kontinuerligt med PostNord och Post Danmark för att höja kvaliteten på leveransprestationen.Jag ber verkligen om ursäkt att vi inte lyckats att leverera din beställning inom utsätt tid. Hör gärna av dig till vår kundservice på info.dk@stadium.dk om du har ytterligare feedback eller några utestående frågeställningar i ditt ärende.//Stadium

Nethandel med Stadium

Helt igennem fed oplevelse, med informationer der passede. Hentede selv pakken i forretningen på Fisketorvet, og mødte et fantastisk personale der både var venlige og hjælpsomme.

20 lipca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej