Mycket nöjd med min leverans från squashgearpro i Danmark!! Full belåtenhet när det gäller produkterna som var mycket prisvärda och kom mig tillhanda endast ett par dagar efter beställningen!! Kan... Zobacz więcej
Jeg bestilte min vare mandag, og det kom onsdag, det sådan set okay leveringstid, og squashgearpro informerede venligt omkring leveringen, det giver tryghed, men generelt er gls bare lidt tunge at dan... Zobacz więcej
Jeg har haft rigtig dårlig oplevelse mht. behandling af en garantisag. For det første i min mail-korrespondance med virksomheden, lytter virksomheden overhovedet ikke på, hvad det er jeg skriver til d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skrev først lidt frem og tilbage ang. køb af sko. var i tvivl om størrelsen, men med deres ombytningsservice var der ingen problemer, passede skoen ikke kunne jeg bare returnere uden omkostning... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Salg af squash ketcher, bolde og sko. Head, Wilson, Dunlop, Prince.
Lichtenbergs gade 6, 8700, Horsens, Dania
- sale@squashgearpro.com
- www.squashgearpro.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
super hurtigt levering og perfekt pakket ind
min squashketsjer kom dagen efter jeg havde bestilt den, og den var pakket godt ind. fin service .squashgearpro kan stærkt anbefales at handle med
Meget hurtig levering.
Utrolig hurtig levering, bestilte før kl 12 og modtog min pakke dagen efter. Alle vare i forsendelsen var i perfekt stand, og forsvarligt pakket. Jeg kan varmt anbefale at du burger squashgearpro.
Super hurtig!
Bestilte natten til Onsdag og stod med varerne allerede Torsdag formiddag! Kan bestemt ikke have forventet det bedre! Varerne var i super stand og forsvarligt pakket ind!
Bestil roligt gennem dette firma! SUPER HURTIGE!
superservice !!
Skrev først lidt frem og tilbage ang. køb af sko.
var i tvivl om størrelsen, men med deres ombytningsservice var der ingen problemer, passede skoen ikke kunne jeg bare returnere uden omkostninger og få et nyt par fremsendt.
Super flot service på mail samt med levering.
Ualmindelig flot præstation som jeg ikke forventede
Vi købte Julegaver i sidste øjeblik og selvom vi ikke havde forventet det stod vi med pakkerne dagen efter ! Jeg kunne ikke have købt det hurtigere inde i byen !
Sjældent set bedre!
Kan kun slutte op om de positive tilkendegivelser her på siden. Super priser og super service, har fundet min fremtidige squash pusher, det er helt sikkert!
Bedre service har jeg endnu ikke oplevet på nettet!
Havde problemer med at få gennemført min betaling, og skrev en email kl 21 om aftenen der gik ikke 5 min. så fik jeg svar, og blev via email guide igennem resten af mine betalings problemer.
Super god service
Hurtig levering, fornuftige priser, produkterne er tip top.
5 store stjerner og en klar anbefaling.
Fin service
Dejligt med hurtige svar og kort levering.
Samtidig med fornuftige priser.
Bliv ved med det.
Har aldrig oplevet bedre service
Overraskende hurtig levering til flotte priser. Her kan jeg anbefale at handle squashketsjere og udstyr
Perfekt levering og service
Alt var perfekt, fra bestilling til levering.
absolut fremragende service
en glimrende levering og bytteservice. keep it up......
Levering iht. tid og sted
Jeg kan bestemt ikke klage. Jeg fik leveret som aftalt, dog blev der leveret en nyere model ketcher end den, som jeg havde bestilt. Alt i alt en fin handel.
Hurtig og god service
Bestilte en ketcher i weekenden. Den blev hurtigt sendt om mandagen. Rart med opfølgning på ordre per mail. Godt udvalg
Hurtigt og nemt
Det er første gang, men absolut ikke sidste gang jeg handler her, hurtigt levering og alt gik som det skulle
Ingen problemer
Det er tredje gang, jeg handler hos squashgearpro.dk og det har været en fornøjelse hver gang.
Og så er priserne endda ganske fornuftige.
Super betjening
Bestilte en squash pakke med sko, ketsjer og taske. Fik skoene byttet til rigtig størrelse uden problemer.
Huritig og Tip top betjening.
Super service og hurtig levering
Bestilte mine ting i week-enden og tirsdag morgen lå de på mit bord - alt som det skulle være! Hurtig respons på mailen. Kan varmt anbefales.
mvh
Hans Henrik