Spar Momsen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Lagerstatus som passer: Ja Gebyr for betalingskort: Nej Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Mail med Track and Trace-nr.: Ja (fra fragtfirma) Hurtig ekspedition: Ja Int... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

SÅDAN skal handel på internettet fungere! Jeg sendte en mail til Spar-Momsen.dk, som blev besvaret kort efter. Herefter placerede jeg min ordre, og efter et par timer kom ordrebekræftelsen, d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er jo når det "ikke lige går efter bogen", at et firma viser sin sande værdi. Tak for en fantastisk god, - og formidabel flot behandling. Det er service i top-klasse. Hurtig, effektiv - g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service! Jeg modtog pakken blot én dag efter bestilling. Desværre havde radioen, som jeg købte, en lille elektronisk defekt. Jeg ringede til spar-momsen, som straks sendte en ny radio (som jeg o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super kundeservice

Fandt lige hvad jeg skulle bruge og min vare blev hurtigt afsendt. Desværre bortkom min pakke i pakketerminalen, så jeg måtte henvende mig til Spar Momsen.
Jeg fik den fineste behandling og dagen efter kom et nyt eksemplar lige til døren.

Tak for rigtig god kundeservice.

16 lutego 2024

Skøn service

Varen jeg købte var for stor, men jeg havde set at den kunne fås i en mindre udgave. Så glæden var naturligvis stor da Spar Momsen tilbød at ombytte til 2 mindre, hvis jeg bare sendte retur.
Ingen ekstra betaling og ingen ekstra fragt betaling.
Det var skøn god service

19 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

God pris og hurtig levering

Jeg købte en Shark støvsuger til en rigtig god pris. Den ankom til pakkeshoppen efter ganske få dage. Så god pris og hurtig levering - det kan ikke blive bedre.

3 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har gennem årene handlet flere…

Jeg har gennem årene handlet flere gange ved Spar-momsen, og har altid oplevet god kundeservice ved spørgsmål. Købte varer leveres også hurtigt, den el- tandbørste jeg bestilte den anden dag blev promte lagt til forsendelse og hurtigt leveret.

10 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg har købet en oral-b børstender

Jeg har købet en oral-b børstender, og det er ikke så lang tid, jeg ved ikke hvorfår jeg ikke kan kontakt firmet og jeg har skrevet en email med ordrenummer, det fik jeg heller ikke svar fra dem. Det er ikke så godt synes jeg

28 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

PAS PÅ! Beholder dine penge ved returnering.

Returnerede en defekt elkedel i august, så langt så godt. Hørte først tilbage 1½ måned senere om at den desværre ikke kunne erstattes med samme model.
Bad om pengene retur, og 4 måneder senere er pengene STADIG ikke modtaget!

Ringer man til deres telefonnummer, får man at vide at der ikke svares mandag grundet sygdom. Der er ringet en fredag.

Noget er galt her, vælg alternative fra troværdig butik.
Helt urimelig oplevelse, få dage væk fra politianmeldelse.

3 sierpnia 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Købte ny radio til en rigtig fin pris. Hurtig kontakt pr. mail og tilsvarende forsendelse.
Spændende udvalg på webshop, jeg handler gerne igen.

11 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Om en virksomhed er værd at handle hos…

Om en virksomhed er værd at handle hos viser der sig hvis der er problemer ! En mangel ved en vare (fejl fra fabrikken) klagede min nød til Spar momsen og en mail senere og dagen efter er problemet løst ! 1 dag så kunne jeg hente manglede del på posthuset... Må jeg nok sige det gik stærkt... ikke sidste gange jeg har handlet der...
PS jeg har ikke aktier der eller lignede...

12 listopada 2022

I'll be back!

Jeg bestilte min vare om aftnen, og den var på posthuset næste morgen. - Lige til et 13-tal og en flidspræmie.
Et super tilbud på en Cordless Advanced Waterpik, som jeg varmt kan anbefale. Tandlæger burde være bedre til at fortælle, hvor vigtigt det er til dagligt at bruge tandtråd eller en 'waterflosser', som er langt bedre, lettere og mere behagelig at bruge.

1 sierpnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej