Spar-2 Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Hejsa alle sammen .. Vil virkelig råde jer til at finde et andet firma, arbejdet var sådan set godt nok men chefen ringer og skaber sig over de ansatte i mens de passer deres job, han er ufors... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

De forstår ikke et nej tak til et tilbud. Har afvist deres tilbud og derefter sender de en mand ud på vores adresse, som pudser vinduerne uden accept eller godkendelse fra vores side. Magen til amatø... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fik pris og aftalte at de skulle komme. Men hører så intet på trods af beskeder. Virkelig useriøst firma. Hvorfor bruge krudt på at reklamere for sit firma for så at brænde folk af. Utroligt, neto... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil efter det første år som fast kunde ved Spar 2 Vinduespolering give dem mine bedste anbefalinger. Deres arbejde bliver altid udført efter aftale og med et godt resultat hver gang. Når der er... Zobacz więcej

1. Usługa sprzątania

Napisane przez firmę

Virksomheden Spar2 Vinduespolering har fokus på kvalitetsbevidst vinduespuds samt afrensningsopgaver hvor vi dækker hele Jylland samt på Fyn. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Da facaderens også udgør en stor del af vores kompetencer råder vi over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. vores medarbejdere er omfattet af gældende overenskomst på området.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

176 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 46% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Stadig ingen kontakt, trods flere henvendelser

Jeg har opsagt jeres pudsning d. 22. februar og, samt oplyst Younis, at han ikke længere skulle komme pga. opsigelsen, og der har ikke været nogen her siden. Jeg har anmodet om at få mine regninger flere gange, så jeg kan betale det skyld, som der har været bøvl med siden sidste år. Jeg har sendt jer mails flere gange for at få regningerne, uden retursvar fra jer.

Jeg anderkender, at jeg har et skyldig beløb på 205 kr hos jer som, men jeg anerkender overhovedet ikke en regning på 677,5. Jeg kommer ikke til at indbetale på en uspecificeret konto uden en regning.

Derfor skriver jeg igen på trustpilot, for at få kontakt, men heller ikke der har i svaret mig!

31 maja 2024

Manglende pudsning af vinduer

Hej
Brugt Spar 2 igennem de sidste 4 år men efter der er kommet nye ejer ( august 2023 ) har vi kun fået pudset vinduer en gang og siden har jeg ikke kunnet lave en aftale med dem - selvom det har været faste aftaler
Men nu har vi opsagt vores aftale og må finde en ny leverandør
Håber det lykkes at drive forretningen

7 marca 2024

Løb skrigende bort!🥵

Redigeret: Hvis en virksomhed vælger at dele private mailkorrespondancer UDEN SAMTYKKE så bør det stå for sig selv. Lader min anmeldelse stå, og lader min advokat klare resten. Forstår dog den stakkels indehavers frustration over manglende betaling (for et job der ikke er udført), da jeg kan forstå at medarbejderne ikke modtager deres løn (se tidligere anmeldelser).

Løb skrigende bort!🥵

Aldrig har jeg oplevet så ringe service og dårlig vinduespolering. Vi har egentlig været ok tilfredse med arbejdet udført gennem de sidste par år, det har ikke været perfekt, men til prisen har det været ok.

Derfor undrede det mig også at de i starten af januar efterlod vinduerne totalt isede til, så det efterlod enorme løbere på samtlige af vinduerne. Kunne ikke se ordentligt ud af dem, så slemt var det.

Skrev 3 mails som ikke blev besvaret inkl. billeder allerede fra første mail - først da jeg valgte ikke at betale deres regning (fordi arbejdet ikke var blevet udført) blev der reageret med at “det ikke har betydning”. Måtte fremsende billeder før de troede på os og efter 3 uger siger de, at de har rettet op på fejlen, så vi skal stadig betale.

Det nægter jeg, for vi har ikke kunne se ud af vores vinduer i 3 uger, har fået forfærdelig service og ærlig talt bare følt os enormt dårligt behandlet.

Var det blevet håndteret anderledes havde vi kunne fortsætte vores samarbejde, men nu vil jeg blot råde alle til at holde sig langt væk fra Spar2, for hvis der kommer problemer er de ikke i stand til at løse dem uden konflikt.

Har aldrig set magen til manglende kundeservice.

4 stycznia 2024

Hej Ditte,
Jeg tillader mig at kopier, vores emails frem og tilbage - så kan folk herfra selv vurderer hvordan vi har opført os i denne sag.
Sagen præcis;
5/1 kommer vi ud og pudser vinduer.
D. 5/1 fremsender du en klage - med et billede hvor vinduerne er frosset til is - du skriver følgende ; " Hej med jer,
I har netop været ved vores hus i ( adresse undladt), og normalvis ville jeg synes at det er dejligt at få pudset vinduer, men måske I skulle have ventet til en anden dag hvor der ikke er så meget minusgrader? Jeg kan i hvert fald ikke kigge ud af noget vindue i mit hus for jeres vand er frosset til is, og det er jeg ærlig talt virkelig træt af. Kommer ikke til at betale for denne omgang, det er stensikkert.
Hermed en kærlig hilsen og opfordring til at tænke jer en anelse om en anden god gang - nu er jeg spændt på hvor mange dage der skal gå før jeg kan kigge ud af mine vinduer igen. I er selvfølgelig mere end velkomne til at komme og skrabe isen af; det kunne have været god stil.
God weekend,
Kh Ditte,"
denne mail reagere vi på d. 8/1 hvor vi skriver følgende " Hej Ditte,
Det beklager vi rigtig meget. Det er desværre en tid, hvor vi ser udfordringer som disse, og vi kan ikke altid styre hvordan vejret bliver
Vi finder en løsning! Har du mulighed for at sende nogle billeder af det? 🙂
God dag til dig 🙂
Kasper Broe Aarestrup
Denne mail bliver der ikke reageret på og vi forventer at vinduerne er fine efter de er " tøet op"
D. 15/1 fremsender vi en betalingspåmindelse ( denne reagere du ikke på)
D. 26/1 fremsender vi igen en betalingspåmindelse)
D. 27/1 skriver du så følgende
" Se tidligere mails. I har ikke gjort jeres arbejde = I får ikke betaling. Lev med det."
D. 29/1 besvarer vi din mail ; Hej Ditte,
At vandet er frosset til på ruden, betyder som udgangspunkt ingenting ( udover man ikke kan se ud af dem før det er tøet op)
Medmindre du kan fremsende løbere eller andet ?
Rigtig god dag
Kasper Broe Aarestrup "
D. 29/1 fremsender du billeder af nogle vinduer, som ikke er i orden og vi besvarer den med følgende;
Hej Ditte,
"Tak for tilsendte - det kan jeg godt se det ikke er pænt og skal naturligvis laves om.
Jeg sørger for at han kommer ud og laver det om også opsiger vi jer naturligvis derfra.
Vi er kede af at miste jer som kunde efter så mange år grundet frostvejr.
Rigtig god dag og tak for denne gang
Kasper Broe Aarestrup"
Vi sender herefter en mand ud samme dag.
07/02 fremsender vi igen en betalingspåmindelse og får følgende ud af dette ;
" Nu må I simpelthen slette denne fra jeres system, det er virkelig irriterende at blive mindet om jeres fejl hele tiden 🙃"
Denne besvarer vi med " Hej Ditte,
"Som nævnt i min mail til dig tidligere, så kom vi og rettede det op efterfølgende.
Derved skal regningen stadig betales.
Kasper Broe Aarestrup "
til denne mail svare du ;Hvornår har I været der? Det har I ikke gjort opmærksom på, så det går vi ud fra at I ikke har.

Jeg vil virkelig overveje for jer om det er værd med denne sag. Vores nabo arbejder ved ugeavisen, vores anden ved JV, og jeg er én mail væk fra at kontakte dem og fortælle dem om sagen - som er totalt forrykt. Kan se I har forfærdelige anmeldelser i forvejen.
Overvej om 180 kr virkelig skal være afgørende for om jeres “forretningsmodel” skal afsløres til hele byen. Som bakkes om af trustpilot og Facebook.
En reel undskyldning ville klæde jer.
Vi kommer ikke til at betale for noget som ikke er blevet gjort. Punktum. Slut. Færdig. Så er sagen ikke længere. Med mindre vi skal tage den offentligt.
Kan desværre ikke ligge mere op, da der max må være 4000 ord - men dette kan fremsendes. Men "Truslerne" lyder nu på at din advokat er på sagen - så ham afventer nu.

IKKE OK!

Kan ikke anbefale denne virksomhed! Useriøst tilgang til at drive forretning. Har ikke styr på egne forretningsgange. Jeg har forsøgt at opsige 2 gange via SMS, hvor jeg så for at vide, at det kan kun ske via mail. Dette fremgår ingen steder, hvilket derfor i min optik er forretningens ansvar.

Jeg har nu betalt 3 regninger efter min første opsigelse og dermed skylder jeg ikke dette firma noget.

9 stycznia 2024

Meget sjusket arbejde

Meget sjusket arbejde. Glemmer og pudse flere vinduer. Ved konkakt lover de at komme tilbage og pudse vinduer der er glemt - men det er endnu ikke sket.
Kan ikke anbefale dette firma på nogen måde!

2 października 2023

Hej Michael,

Det lydes bestemt mærkeligt, jeg kan desværre ikke ud fra navnet alene søge dig op i systemet. Vi vil rigtig gerne finde ud af hvor den er gået galt henne i denne situration.
Du må meget gerne sende os en mail på info@spar-2.com
Rigtig god dag

Vinduespolering…

Vi fik flere datoer hvor de ville komme men kom ikke og så skrev jeg til firmaet at jeg ikke var interesseret og så kom de alligevel nogle dage efter. Jeg klagede over at der var løbet sæbe ned at et af vinduerne og de lovede at komme og trods flere rykkere er de aldrig kommet

22 września 2023
Oceniono na 2 z 5

Sjusket udført arbejde

Sjusket udført arbejde, efterlader drivende våde ruder efter vask og kun halvdelen udført. Til alt held var jeg hjemme og kunne få ham til at gøre arbejdet færdigt.
Dette har jeg aldrig oplevet i det gamle firma.
Jeg vil altså ikke betale fuld pris for sjusk.

Nej, der har Aldrig været drivende våde vinduer efter vask, det er mig, der bor her.
Det er ikke hvilken metode, der benyttes til vinduespudsning, der er på tapetet her, men udelukkende afleveringen af arbejdet, og det var også galt sidste gang, der påtalte jeg det blot ikke, tænkte det var en enlig svale, men det var det så ikke.
Men vi er heldigvis færdige.

18 września 2023

Hej Agnete,

Jeg har været i dialog, både med medarbejderen som plejer at komme ude hos dig - samt dig via e-mail.
Jeg undre mig lidt, da både du og ham der plejer at være hos dig fortæller at måden der er bliver pudset/vasket vinduer på ude hos dig er med rentvandsanlæg? Så naturligvis er der våde vinduer og det har der alle dage været.
Det er også korrekt, at du fik vist vores medarbejder, hvilke vinduer der præcis var dine ( Tak for det).
Vi opsiger dig naturligvis dags dato.
Rigtig god dag og tak for denne gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Spar2 Vinduespolering. Vinduer og karme bliver fint rengjort. God service og nem mobilepay betaling.

6 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefale dette firma de tager…

Kan ikke anbefale dette firma de tager ikke alle de vinduer som aftalen var kun hver anden gang . Vi bor i et 2 etage hus og aftalen er at de skal pudse vinduerne på 1 sal - stue etagen og kælder vinduer og 2 døre så tænker at jeg ikke vil bruge dette firma mere ved ikke om andre har samme oplevelse som os og desuden så taler de hellere ikke dansk kun engelsk

6 września 2023

Useriøs virksomhed

Jeg fik tilsendt en regning igår efter I valgte at pudset mine vinduer, jeg fik også tilsendt en mail om at i rigtig gerne vil have en anmeldelse på trustpilot, men det er så her jeg har brug for jeres hjælp, jeg havde foretrukket pr telefon, men telefonen er lukket grundet sygdom?

Jeg er i tvivl om det skal være 1 eller 5 stjerner?
5 for at i nu for tredje gang har pudset mine vinduer gratis eller 1 for hvor frusterende det er, at modtage regninger fra jer og skal kæmpe med, at få en kreditnota, eftersom jeg opsagde jer d. 23 marts i år som i skriftlig har bekræftet. Hvad tænker I?
Som det fremgår, hælder jeg personligt til 1 stjerne.

Opdateret kl.17.19
Alt dokumentation er hermed sendt til jer.

Opdateret d. 20.06.24
Jeg har fået en henvendelse fra trustpilot, om at spar-2 ikke kan anerkende mim oplevelse som ægte. Jeg skal derfor fremsende endnu mere dokumentation, til trods for jeg fik endnu en kreditnota ved Kasper efter overnævnte anmeldelse og en flabet kommentar afslutningsvis på mail “Det må nemt kunne give 5 stjerner på Trustpilot med gratis vinduespuds.”

29 sierpnia 2023

Hej Britta,
Tusinde tak for din 1 stjerne.

Jeg har kigget sagen igennem, både i tidligere system og nuværende og kan simpelthen ikke se hverken opsigelse eller bekræftelse fra os om at du skulle være opsagt.
Du må meget gerne fremsende dokumentation dette til info@spar-2.com så tager vi naturligvis hånd om sagen inden 24 timer.
Ps. Nu hvor du spørger hvad vi andre tænker, så tænker jeg at hvis du har ret i din sag, så får du naturligvis de vinduespuds uden beregning - hvilket burde give mere end én stjerne..
Vi ser frem til at modtage dokumentation.

Rigtig god aften

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej