Banner for EVR A/S

EVR A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har brugt brugt EVR AS i flere år Dejligt med Sms dagen før, bliver altid overholdt. Een gang har jeg været utilfreds, ringede , dagen efter blev vinduerne vasket igen, god service. Sidste gang v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter 2 besøg kan jeg fortsat anbefale EVR. De kommer som aftalt efter abonnement og de skriver dagen før de kommer. Ingen problemer overhovedet og arbejdet er udført absolut godkendt. Jeg synes pris... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid professionelt arbejde. Vinduerne er pletfri, fordi vores faste vinduespudser er meget omhyggelig. Vi får en SMS et par dage før, han kommer, og hvis det ikke passer ind i vores aftaler, finde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brug EVR det seneste år til vask af mine vinduer og kan kun på de varmeste anbefale dem. Kvalitet af udført arbejde er altid i top. Altid bliver jeg informeret 1-2 dage før arbejdet udføres og... Zobacz więcej

1. Mycie okien
  2. Mycie ciśnieniowe

Napisane przez firmę

EVR A/S blev etableret i 1976 og tæller i dag ca. 60 medarbejdere fordelt over Jylland og Fyn. Vores fokusområde er primært vinduespolering til private, erhverv og institutioner. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Vi tilbyder udelukkende faste aftaler på udvendig vinduespudsning, mens indvendig kan meldes på efter behov. Udover vinduespolering tilbyder vi også solcellevask, vask af orangerier ude og inde samt en lang række ekstra services til private. Til erhverv yder vi også højtryksrens og herunder facaderens, graffitirens, algerens og andre specialopgaver. Vi råder over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt, og er en foretrukken partner til udførelse af diverse rensningsopgaver. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. Sidst men ikke mindst tilbyder vi trappevask til kommuner, boligforeninger og ejendomsselskaber i Esbjerg-området, og vi har over 25-års erfaring på området. Alle vores medarbejdere er dansktalende og omfattet af gældende overenskomst på området. Derfor kan du trygt vælge EVR som leverandør af såvel vinduespolering som højtryksrens og trappevask.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

714 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 54

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fleksibel og meget venligt personale

Vi havde akut brug for vinduespolering og jeg ringede til EVR. Meget behagelig og hjælpsomt personale. Vinduespolereren var fleksibel og kom dagen efter selvom det ikke var på ruten.
Kan kun anbefales

3 sierpnia 2026

Vores vinduespudser Kent

Vores vinduespudser Kent, er pålidelig, effektiv, og giver en god kundeservice.

23 lipca 2026

Kære Anette,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er så tilfreds med Kent. Vi er stolte af at have medarbejdere, der møder vores kunder med både pålidelighed, effektivitet og god kundeservice, så det er dejligt, at du oplever netop det.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Kent – den vil helt sikkert blive værdsat. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for den tillid, du viser os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med den service…

Jeg er meget tilfreds med den service EVR giver, og de er altid meget venlige,og hjælpsomme.

22 czerwca 2026

Kære Line

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med den service, du får hos os. Vi lægger stor vægt på at være både hjælpsomme, imødekommende og nemme at samarbejde med, så det betyder meget, at du oplever netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er en stor motivation for hele vores team, og vi sætter stor pris på den tillid, du viser os.

Vi ser frem til et fortsat godt og langvarigt samarbejde!

Rigtig god sommer 🌞

Oceniono na 5 z 5

Har brugt Evr i flere år som min…

Har brugt Evr i flere år som min vinduers vasker/pudser. Jeg er tigtig glad for deres arbejde. Det er venlig personale der kommer, passer på de ting der er rundt om huset. De pudser også indvendig , når jeg beder om det. De er nemme at have på på besøg.

12 czerwca 2026

Kære Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tillid, du har vist os gennem flere år 😊

Det glæder os meget at høre, at du er glad for vores arbejde, og at du oplever vores medarbejdere som venlige og hensynsfulde. Vi ved, at det betyder meget, når håndværkere og servicefolk respekterer både hjemmet og omgivelserne, så det er dejligt at høre, at du lægger mærke til det.

Vi er også glade for, at du sætter pris på muligheden for indvendig pudsning, når behovet opstår. Vores mål er altid at gøre det nemt og trygt at være kunde hos os, så det er en stor fornøjelse at læse, at du synes, vi er nemme at have på besøg.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig mange år endnu! 🌞

Har brugt brugt EVR AS i flere år

Har brugt brugt EVR AS i flere år
Dejligt med Sms dagen før, bliver altid overholdt.
Sidste gang vinduerne blev vasket , havde jeg fået renset tag, der lavede pletter på vinduerne. Vinduerne fik en ekstra gang knofedt, og blevet meget fine
Kan kun anbefales 😊

1 czerwca 2026

Kære Lillian

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din tillid gennem de mange år 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både vores service, vores SMS-påmindelser og den måde, vi håndterer de situationer, hvor resultatet ikke lever op til forventningerne.

Vi ved, at fejl kan ske, men vi gør altid vores bedste for at rette op på dem hurtigt og ordentligt, så vores kunder føler sig godt behandlet.

Det er også dejligt at høre, at vores medarbejder gjorde en ekstra indsats med vinduerne efter tagrensningen. Vi sætter en ære i at levere et flot resultat, også når opgaven kræver lidt ekstra arbejde.

Tusind tak for din varme anbefaling. Anmeldelser som din betyder meget for hele teamet og motiverer os til fortsat at yde den bedste service.

Vi ser frem til et fortsat godt og langvarigt samarbejde med dig!

Rigtig god dag.

Kære Kim

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Det betyder meget for os, at du har delt din mening med os, og vi er glade for, at vi har kunnet levere et resultat, du er tilfreds med.

Tak fordi du har valgt os til at tage hånd om dine vinduer. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til fortsat godt samarbejde!

Rigtig god dag.

Rene vinduer/

Det bliver bare gjort - og ser ordentlig ud efterfølgende

21 maja 2026

Kære Connie

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi synes, at godt håndværk også handler om, at tingene bare fungerer som aftalt, og at man kan nyde synet af flotte, rene vinduer bagefter. Derfor er det dejligt at høre, at du oplever netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget og er en stor motivation for hele teamet.

På mange gange gensyn!

Oceniono na 5 z 5

Venlig medarbejder der altid laver et…

Venlig medarbejder der altid laver et flot resultat.

29 maja 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og resultatet. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores medarbejders venlighed – god kundeservice er lige så vigtig for os som flotte, rene vinduer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for hele teamet og motiverer os til fortsat at levere den bedste service.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

vinduerne er rene

vinduerne er rene, derfor er jeg tilfreds

29 maja 2026

Kære Jette

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. Rene vinduer er præcis det, vi arbejder for at levere hver eneste gang, så det er dejligt at vide, at vi lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og tak for din tillid til os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

I udfører altid et rigtig godt arbejde

I udfører altid et rigtig godt arbejde

18 maja 2026

Kære Alice

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplever, at vi altid udfører et rigtig godt arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere en høj kvalitet hver gang, så det betyder meget for os at få den anerkendelse.

Vi kan se, at du har givet os 4 stjerner, og vi vil meget gerne høre, om der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne ⭐ Din feedback hjælper os med hele tiden at udvikle og forbedre vores service.

Tak for din tillid, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Vi er meget tilfreds med vores…

Vi er meget tilfreds med vores vinduespudser.

20 maja 2026

Kære Connie

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med jeres vinduespudser. Vi gør os umage for at levere et godt og stabilt stykke arbejde hver gang, så det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tak fordi I har valgt os, og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at hjælpe jer igen!

Oceniono na 5 z 5

Daniel er en ualmindelig venlig

Daniel er en ualmindelig venlig , dygtig og effektiv medarbejder❣️
Jeg er altid meget tilfreds, når han har været her inde som ude!

12 maja 2026

Kære Suzanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de mange pæne ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du er så tilfreds med Daniels arbejde. Han er en værdsat del af vores team, og det er skønt at høre, at du oplever ham som både venlig, dygtig og effektiv. Vi ved, hvor meget det betyder, at man kan have tillid til den person, der kommer i hjemmet, og derfor er din tilbagemelding ekstra værdifuld for os.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Daniel – den vil uden tvivl gøre ham glad.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og tak for den tillid, du viser os hver gang.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Evr er gode til at levere et flot…

Evr er gode til at levere et flot stykke arbejde , de er meget serviceorienterede og følger altid op på evnt arbejde der måtte opstå nu og fremadrettet,,, så kunden føler sig godt behandlet,,
Tak for god og omhyggelig samarbejde:-)

28 maja 2026

Kære Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de varme ord 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever os som serviceorienterede, og at du værdsætter den opfølgning, vi gør os umage for at give vores kunder. For os handler det ikke kun om at levere et flot stykke arbejde, men også om at skabe tryghed og sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet – både nu og fremadrettet.

Din anerkendelse betyder meget for hele teamet, og vi sætter stor pris på det gode samarbejde, vi har haft med dig.

Tak for tilliden, Morten – vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Endnu en gang tak for de pæne ord!

Med venlig hilsen EVR A/S

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi gør os umage for at levere en god oplevelse hver gang, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi ønsker altid at blive endnu bedre!

Derfor må du hellere end gerne kontakte os på:
info@evr.dk

Kære Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Der er nemlig ikke meget, der slår følelsen af flotte, nyvaskede vinduer, så det er dejligt at høre, at du er glad for resultatet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi kan se, at du har givet os 4 stjerner, og vi vil meget gerne høre, om der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne ⭐ Feedback hjælper os med hele tiden at blive bedre.

Du må altid række ud til os på:
info@evr.dk

Hav en rigtig god dag!

En meget sympatisk person

En meget sympatisk person, ringer dagen før han kommer.

13 maja 2026

Kære Tove,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Det glæder os at høre, at du oplever vores medarbejder som sympatisk, og at opkaldet dagen før besøget er noget, du sætter pris på. Vi gør meget ud af god service og god kommunikation, så det betyder meget for os at høre.

Vi kan se, at du har givet os 4 stjerner, og vi vil selvfølgelig meget gerne høre, om der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne ⭐ Det hjælper os med hele tiden at forbedre vores service.

Vi håber at høre tilbage fra dig Tove!

Hav en rigtig god dag.

Jeg får altid en besked

Jeg får altid en besked, dagen før, han er altid meget venlig, og gør sit arbejde godt, så meget glad 👏

26 maja 2026

Kære Kathrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både servicen og arbejdet.

Vi lægger stor vægt på god kommunikation, punktlighed og at møde vores kunder med et smil, så det er dejligt at høre, at du oplever netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 👏✨

Kære Leander,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du oplever en god og stabil service hos os, samtidig med at prisen føles fair.

Vi gør os umage hver eneste gang, så det betyder virkelig meget at få sådan en tilbagemelding. Tak fordi du tog dig tid til at dele din mening med os her – vi glæder os til vores fortsatte samarbejde.

Hav en rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glad for det er godt gjort…

Jeg er meget glad for det er godt gjort og glæder mig hver gang de har været

13 maja 2026

Kære Rita,

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for resultatet, og at du ser frem til vores besøg hver gang. Det betyder meget for os.

Vi glæder os også til at komme hos dig igen! ✨

EVR A/S

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej