Banner for EVR A/S

EVR A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har brugt brugt EVR AS i flere år Dejligt med Sms dagen før, bliver altid overholdt. Een gang har jeg været utilfreds, ringede , dagen efter blev vinduerne vasket igen, god service. Sidste gang v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter 2 besøg kan jeg fortsat anbefale EVR. De kommer som aftalt efter abonnement og de skriver dagen før de kommer. Ingen problemer overhovedet og arbejdet er udført absolut godkendt. Jeg synes pris... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid professionelt arbejde. Vinduerne er pletfri, fordi vores faste vinduespudser er meget omhyggelig. Vi får en SMS et par dage før, han kommer, og hvis det ikke passer ind i vores aftaler, finde... Zobacz więcej

1. Mycie okien
  2. Mycie ciśnieniowe

Napisane przez firmę

EVR A/S blev etableret i 1976 og tæller i dag ca. 60 medarbejdere fordelt over Jylland og Fyn. Vores fokusområde er primært vinduespolering til private, erhverv og institutioner. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Vi tilbyder udelukkende faste aftaler på udvendig vinduespudsning, mens indvendig kan meldes på efter behov. Udover vinduespolering tilbyder vi også solcellevask, vask af orangerier ude og inde samt en lang række ekstra services til private. Til erhverv yder vi også højtryksrens og herunder facaderens, graffitirens, algerens og andre specialopgaver. Vi råder over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt, og er en foretrukken partner til udførelse af diverse rensningsopgaver. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. Sidst men ikke mindst tilbyder vi trappevask til kommuner, boligforeninger og ejendomsselskaber i Esbjerg-området, og vi har over 25-års erfaring på området. Alle vores medarbejdere er dansktalende og omfattet af gældende overenskomst på området. Derfor kan du trygt vælge EVR som leverandør af såvel vinduespolering som højtryksrens og trappevask.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

714 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 54

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Rigtig godt tilfreds med vinduespoleringen. Meget tiltalende vinduespudser.

27 maja 2026

Kære Mary,

Mange tak for din positive anmeldelse, det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vinduespudsningen, og at du oplever en god service.

Tak fordi du har valgt at dele din mening med os her, det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til et fortsat langt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Mary.

Tilfreds

Fint arbejde og venlig medarbejder

26 maja 2026

Kære Tove,

Vi ser frem til et fortsat langt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Tove.

Oceniono na 4 z 5

God service og når de sender en sms om…

God service og når de sender en sms om at komme, kommer de

26 maja 2026

Kære Debbi,

Mange tak for din fine anmeldelse og din positive udtalelse om vores service.

Hvis du har nogle input til, hvordan vi opnår hele 5 stjerner fra dig, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan blive endnu bedre.

Vi sidder klar ved telefon og mail alle hverdage kl. 8.30-15.30 mandag til torsdag og kl. 8.30-13.00 fredag.

Telefon: 70232728
Mail: info@evr.dk
Kontaktformular: https://www.evr.dk/information/#Form_PageForm

Vi ser frem til et fortsat godt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Debbi.

Oceniono na 1 z 5

Jeg opsagde sammenarbejde efter første…

Jeg opsagde sammenarbejde efter første gang da vinduerne var fyldt med vandpletter og ikke rene.

Efter meget lang tid gav jeg dem.endnu en chance, men igen denne gang var der vandpletter overalt.

De kan IKKE anbefales. Ikke så meget som et nyt vask eller andet tilbud de.

Denne gang var jeg hjemme og sp det hele. Han havde mere travlt med at snakke i telefon imen end at sørge for ordentligt arbejde.

Oveni kan jeg nu se regningen hedder 719🤯🤯🤯🤯 plejer at gi ca 250

19 maja 2026

Kære Susan,

Vi har skrevet tilbage til dig på mail og også forsøgt at ringe til dig i dag, men desværre uden held. Vi håber, du ringer tilbage, så vi kan løse sagen sammen.

Du har denne gang modtaget en regning for to gange vinduespudsninger, fordi der ved en fejl ikke blev sendt en regning til dig i april. Det har vi også skrevet til dig på mail.

Det lyder til, at du har haft en anden forventning til vinduespoleringen, altså at der ville blive pudset manuelt, men hvor der så er blevet vasket med rentvandsanlæg.

Vi lader gerne valg af metode være op til vinduespudseren, da det er fagmanden, der bedst kan vurdere, hvad der egner sig bedst på netop dine vinduer.

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at vandanlægget ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har fire dages reklamationsret, hvor man har lov til at kontakte os, hvis man ikke er tilfreds med resultatet af vinduespudsningen. Gør man det, tilbyder vi enten at komme tilbage og rette op eller en rabat.

I dit tilfælde har du begge gange opsagt samtidig med din reklamation, hvilket gør det svært at komme tilbage og rette op på det utilfredsstillende, selvom det er vores foretrukne løsning.

Vi ville allerhelst have vinduespudseren tilbage og pudse dine vinduer manuelt, hvis det er den metode, du gerne vil have. Alt du skal gøre er blot at informere os om dine ønsker, så vi kan yde vores service efter dem. Kender vi ikke dine ønsker, kan vi selvsagt ikke levere efter dine behov. Det er rigtig ærgerligt og utilfredsstillende for både dig og os.

Misforståelse omkring metoden og fejl i faktureringen er en rigtig uheldig start på samarbejdet, og det beklager vi meget for.

Vi håber, at du vil kontakte os, så vi kan afslutte (eller udrede) det hele på en ordentligt måde.

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Super god service 😊 hurtig kontakt og…

Super god service 😊 hurtig kontakt og altid rene vinduer.

8 maja 2026

Kære Susanne,

Mange ak for din 5-stjernede anmeldelse og positive udtalelse om vores service.

Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds og glad for samarbejdet. Tak fordi du har valgt at dele din mening med os her.

Vi ser frem til et fortsat godt og langvarigt samarbejde med dig. På mange gange gensyn!

Oceniono na 1 z 5

Aggressiv kørsel

Har ikke købt deres service, og det kommer jeg hellere ikke til efter dagens oplevelse.
En af deres biler kører aggressivt efter mig, der bliver kørt 80 fordi der er en lang stimme af biler. Hvor jeg så drejer af vejen, så kommer en af jeres biler bagfra og slænger frem og tilbage. Mens jeg er ved at dreje kommer han helt op i bagenden af min bil, og kører ud i rabatten i høj fart for at overhale. Jeg dytter af han, som så resultere i finger ud af vinduet.
Han kørte nord af Grindstedvej kl. 13.30.

1 maja 2026

Kære Leon.

Det var da en yderst ubehagelig oplevelse, men det var faktisk ikke en af vores folk, som kørte bilen.

Det var ganske rigtigt vores bil, men personen der kørte i den var en værkstedsmekaniker, som er ansat hos vores samarbejdspartner. Vi har kontaktet vores samarbejdspartner i fredags, da vi så din anmeldelse, og de ser på det med stor alvor.

Hvis du vil, så må du meget gerne kontakte dem på 69145888 og spørge efter Torben, så vil han gerne give dig en uforbeholden undskyldning på vegne af deres virksomhed, for sådan en opførelse er bare ikke okay.

Du skal have tak for at dele det, og hvis det havde været en af vores folk, så var den 1-stjernede anmeldelse også berettiget til os, men vi håber, at du vil fjerne den igen, nu hvor du er gjort opmærksom på, at det ikke var os der kørte bilen.

God dag :)

Oceniono na 5 z 5

Kvalitet af arbejde ALTID i top

Jeg har brug EVR det seneste år til vask af mine vinduer og kan kun på de varmeste anbefale dem. Kvalitet af udført arbejde er altid i top. Altid bliver jeg informeret 1-2 dage før arbejdet udføres og har jeg måtte ønske at ændre dato har det ALDRIG været et problem.

9 marca 2026

Kære Flemming,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores arbejde og kommunikationen omkring dine aftaler. Vi gør os umage for at levere en stabil og fleksibel service – så det er skønt at vide, at det bliver værdsat.

Tak for din anbefaling og for at have været kunde hos os det seneste år – vi ser frem til et fortsat tilfredsstillende og langvarigt samarbejde!

Ønsker dig en rigtig god dag!

Flotte vinduer

Flotte vinduer, og en god behandling

23 marca 2026

Kære Michael,

Vi ser frem til et fortsat langt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Michael.

Fin service

Fin service

9 stycznia 2026

Kære Jens,

Mange ak for din 5-stjernede anmeldelse og positive udtalelse om vores service.

Altid trofaste

Altid trofaste. Der er slet ingen grund til, at vi aftaler hvilken dag; de kommer bare som aftalt hver anden måned. Jeg har haft dem nogle år nu og er stadig tilfreds. Og siger tak til dem.

Kære Clara,

Tusinde tak for din yderst positive anmeldelse og udtalelse om vores service.

Fantastisk at høre, at aftalen bare kører, som den skal. Tak fordi du deler din ærlige mening med os her, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os utrolig meget, at du har benyttet vores service i flere år, det er vi meget taknemmelige for - og det er os, der takker for din loyalitet :)

Vi glæder os til mange flere gode år med godt samarbejde og rene ruder hos dig, Clara.

Ønsker dig en dejlig dag.

Arbejdet er godt udført

Ingen striber

15 stycznia 2026

Kære Nis,

Du får mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi kæmpestor pris på.

Det glæder os, at du finder arbejdet tilfredsstillende udført, og der ikke er noget at udsætte på ruderne.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din positive mening med os her, det er vi rigtig glade for.

På mange gange gensyn fremad, Nis!

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

De yder super god service

De yder super god service, er imødekommende, altid nemme at tale med også er vinduerne altid rene.

Kære Anette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og yderst positive ord om både vores vinduespudser, service og selve arbejdet.

Det glæder os enormt meget, at du oplever en imødekommende og venlig medarbejder, som er til at tale med.

Skønt at vinduerne bliver rene og tilfredsstillende, sådan skal det gerne være hver gang! :)

Vi ser frem til et fortsat tilfredsstillende og langvarigt samarbejde med dig, Anette.

Ønsker dig en rigtig god dag.

De er meget omhyggelig

De er meget omhyggelig, de arbejder effektivt og hurtigt.

Kære Anne Kathrine,

Du får stor tak for din 5-stjernede anmeldelse og dine positive ord om vinduespudserens arbejde.

Det glæder os, at du er tilfreds, og at der rengøres omhyggeligt og effektivt hos dig.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din mening med os her, det er vi rigtig glade for.

Vi ser frem til et fortsat tilfredsstillende samarbejde med dig, Anne Kathrine.

Kære Hanne,

Mange tak for din positive anmeldelse, det glæder os meget at høre, at du simpelthen "bare" er godt tilfreds med vores arbejde :) Sådan skal det gerne være.

Vi ser frem til et fortsat tilfredsstillende samarbejde med dig, Hanne.

Oceniono na 5 z 5

Fin og grundig pudsning og flink…

Fin og grundig pudsning og flink vinduespudser

21 stycznia 2026

Kære Henrik,

Mange tak, fordi du deler din positive mening med os her - og tak for de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med det arbejde, vi leverer, og at du møder en venlig medarbejder.

Vi ser frem til mange flere tilfredsstillende besøg og ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Troværdig

Troværdig, altid flot arbejde. Dejligt med sms hvornår vinduespudseren kommer

19 stycznia 2026

Kære Ulla,

Du får tusinde tak for din flotte anmeldelse og dine yderst positive ord om vores arbejde og service.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet, og at du har glæde af at få en SMS dagen før.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din mening med os her, det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til et fortsat godt og stabilt samarbejde, Ulla.

Stabil og god services

Stabil og god services

23 stycznia 2026

Kære Karen Margrethe,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og positive udtalelse om vores service.

Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds og glad for samarbejdet, og at det hele kører stabilt, som det skal. Tak fordi du har valgt at dele din mening med os her.

Vi ser frem til et fortsat godt og tilfredsstillende samarbejde med dig. På mange gange gensyn :)

Super God service

Super God service

12 stycznia 2026

Kære Bruno,

Du får stor tak for din 5-stjernede anmeldelse og positive udtalelse om vores service.

Vi ser frem til et fortsat godt og tilfredsstillende samarbejde med dig. På gensyn :)

Oceniono na 5 z 5

Vi er super tilfredse med EVR

Vi er super tilfredse med EVR. Meget venlige medarbejdere, kommer stille og roligt, vasker vinduerne, kører stille og roligt OG lukker havelågen efter sig. 5 stjerner herfra.

23 stycznia 2026

Kære Jørn,

Vi siger dig tusinde tak for din flotte, venlige og yderst positive anmeldelse af vores firma og ikke mindst vores medarbejder.

Det glæder os utrolig meget at høre din oplevelse - det har lige gjort vores dag endnu bedre! :) Tak, fordi du har taget dig tid til at dele det med os.

Vi ser frem til et fortsat rigtig godt og langvarigt samarbejde med dig, Jørn - på mange gange gensyn!

Ønsker dig en rigtig god dag.

Oceniono na 4 z 5

Kære Anna,

Mange tak for din fine anmeldelse og din positive udtalelse om vores service og vinduespudser.

Vi er glade for at høre, at vinduespudseren er imødekommende overfor dig, og at du er tilfreds med arbejdet.

Telefon: 70232728
Mail: info@evr.dk
Kontaktformular: https://www.evr.dk/information/#Form_PageForm

Vi ser frem til et fortsat godt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Anna.

EVR A/S

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej