SOVA - Malmö Svågertorp Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Nornegatan 6, 215 86 Malmö, Väster, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag köpte en Tempur-säng hos SOVA med hemleverans och full montering och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Från första besöket i butiken, där jag fick mycket bra och kunnig hjälp med att prov... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är otroligt nöjd med mitt besök på SOVA! Jag fick testa flera olika sängar och fick hjälp genom hela processen. Sängexperten hade mycket bra koll på sortimentet och kunde svara på alla mina frågor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Service på högsta nivå – vänlig, hjälpsam och professionell. Jag uppskattar verkligen möjligheten att byta madrass inom 100-dagarsgarantin. Det visade sig vara en stor fördel eftersom den första... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Otroligt långa leveranstider. Det viktigaste för oss var tydlighet i kommunikationen gällande leveranser och det levde dom verkligen inte upp till. Många ursäkter och förvirrande budskap som skapade s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

O SOVA - Malmö Svågertorp

Napisane przez firmę

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1302

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Leveransstatus på hemsidan fungerar…

Leveransstatus på hemsidan fungerar inte och har inte gjort det på flera veckor. Butik i Malmö svarar inte på insänt meddelande via kontaktformulär. Informerar inte om att det inte finns någon ångerrätt för dyra kuddar.

16 października 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Hej, Detta var olyckligt, vi tar med oss dina synpunkter och har tagit ärendet vidare för att se vad som hänt. Vi hoppas att du snart ska få många goda nätters sömn. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Teddy på Sova butiken i Svågertorp

Teddy på Sova butiken i Svågertorp! Underbar! Kunnig! Ärlig och hjälpsam. Helt perfekt!

16 listopada 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension!
- det ska vi hälsa vidare till Teddy!

Bemötande

Fint bemötande och kunnig personal

29 września 2023

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Oceniono na 5 z 5

Dejan D var mycket trevligt och…

Dejan D var mycket trevligt och serviceminded. Han guidade oss genom säng havet och hjälpte oss komma fram till vilken säng som kunde möta våra behov
Mycket nöjda med en smidig och trygg affär

15 października 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Dejan! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Superbra service

Bra rådgivare, nogranna med att jag skulle få det jag önskade.

11 października 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för din recension, vad glada vi blir. Önskar dig en fin dag! Sov gott

Oceniono na 5 z 5

Kunnig och vänlig personal i en trivsam…

Kunnig och vänlig personal i en trivsam SOVA-butik, Svågertorp i Malmö, med kvalitetsvaror. Tack till Teddy B för hjälpen att välja en 24sju säng.

8 września 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension
- det ska vi hälsa vidare till Teddy!

Birka Flex Plus Ställbar Beige 90x200 Medium -21

2021 jag köpte (Birka Flex Plus Ställbar Beige 90x200 Medium -21) sängexperten Daniel i Malmö butiken hjälpte mig mycket lugnt o trevligt.. Vare dag kl 6:00 sticker till jobbet med full energi och glad o en av dem anledning är sovplats 7-8 timmar!!!

Jag rekommenderar väldigt starkt 👍⭐️

30 października 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Engagerad säljare

Engagerad säljare.
Pålitlig leverans.
Trevligt och artigt bemötande.

11 sierpnia 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för recensionen. Sov gott!

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra bemötade av säljaren

Mycket bra bemötade av säljaren, helt fantastiskt

19 sierpnia 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Oceniono na 3 z 5

Trevlig personal men inte ärlig

Trevlig personal men inte ärlig. Säger att man ska gå på semester/sluta osv fast man inte ska det. Gav oss inte ett förslag som var rimligt i förhållande till vår budget. Tog alldeles för lång tid att få offert. Varför göra tre när bara en är aktuell?

26 lipca 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Hej, Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse. Så ska det naturligtvis inte kännas. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Oceniono na 5 z 5

Säljare som lyssnar på kunden.

Bra bemötande och en säljare som lyssnade.
Har varit i fler Sova butiker och samtlig personal verkar ha fått en gedigen utbildning i hur man skal ligga i en säng. Hur hård sängen skal vara och var man skal ligga på kudden. Denna utbildning verkar dock bristfällig eftersom diskussionen går fort över i ett intensivt tillrättavisande, man lyssnar inte på kunden och förlorar kundens respekt.

11 sierpnia 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för ditt besök och tack för din recension, vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Oceniono na 5 z 5

Väldigt trevligt och tillmötesgående…

Väldigt trevligt och tillmötesgående personal. Absolut att de vill sälja sina produkter och att den "specifika försäljar rabatten som bara du får"- är ett sälj knep. MEN försäljaren var professionell och kunnig och kunde var väldigt noga med vad som man kunde hoppa över och vad som var viktigt värt att köpa eller om man kunde hitta liknade delar på andra ställen, exempelvis ben till sängen kunde man använda sina gamla från IKEA för de är samma storlek.

21 lipca 2023

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Vänligen SOVA

Oceniono na 5 z 5

Kontakten och informationen som gavs på…

Kontakten och informationen som gavs på Sova Svågertorp var synnerligen givande.
Allt i samband med leveransen var utmärkt.

1 lipca 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra köp

Kunnig personal
Leverans vid utlovad tid

18 czerwca 2023

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Oceniono na 3 z 5

Trevligt bemötande men dålig vägledning

Mycket trevligt bemötande både vid beställning och vid problem. Tyvärr blev det inte så bra beställning, där hade det behövts bättre kompetens/vägledning så hade det troligen blivit mer rätt.

11 lipca 2023

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för din recension. Vi skickar dessa synpunkter vidare till butiken. Önskar dig en fin dag! Vänligen, SOVA

Odpowiedź od SOVA - Malmö Svågertorp

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej