SOVA - E-Commerce Recenzje 1018

4,0

Hyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lite lång leveranstid. Men när sängen äntligen kom va det som att sova i en dröm, den gör undervärk för min dåliga rygg. Åratal med ryggproblem, jag har idag fått ny rygg, tack va min nya säng från... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

O SOVA - E-Commerce

Napisane przez firmę

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Från lakanstrul till kundservice i toppklass

Jag hade ett reklamationsärende gällande ett dra-på-lakan som tyvärr hade lite väl mycket egen vilja och helst ville lämna madrassen under natten. Det var förstås frustrerande, men SOVA hanterade ärendet väldigt bra från början till slut.

Ett extra stort tack till Sandra som var snabb, tydlig, trevlig och lösningsorienterad genom hela processen. Hon höll mig uppdaterad, förklarade alternativen på ett bra sätt och såg till att ärendet löstes smidigt. Det märks verkligen när någon bryr sig om kunden på riktigt.

Alla företag kan råka ut för att en produkt inte blir perfekt, men det viktiga är hur man hanterar det efteråt. Där tycker jag SOVA, och särskilt Sandra, gjorde ett riktigt bra jobb. Kundservice i toppklass, mjukt, tryggt och utan skrynklor i bemötandet!

21 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Leverans besked gick 1-3 dagar till…

Leverans besked gick 1-3 dagar till 10-15 dåligt utan vidare info från sova.

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od SOVA - E-Commerce

Hej Amanda, Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå. Vi tar till oss dina synpunkter och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!

Oceniono na 1 z 5

Snikit sämsta leveransen jag varit med…

Snikit sämsta leveransen jag varit med om. Tog extremt lång tid, fick kontakta SOVA så många gånger. Aldrig mer att jag beställer härifrån.

14 maja 2026

Hej Susanne,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi tar till oss dina synpunkter.

Inte alls skön kudde

Inte alls skön kudde. Försökte ge tid eftersom de stod att det kan ta tid o vänja sig.. Nix den va usel

15 kwietnia 2026

Hej Ayel,
Vi beklagar att kudden inte levde upp till förväntningarna. Kontakta gärna vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html så hjälper de dig vidare. Önskar dig en fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Bra service och marknadsmässigt pris…

Bra service och marknadsmässigt pris för Millie Notti säng lakan. Leverans enligt tidtabell.

31 marca 2026

Hej Björn,
Vi är glada att höra att ni är nöjda med både service och pris. Tack för er feedback och sov gott!

14 kwietnia 2026

Tack för din recension Mattias. Önskar dig en fin dag! Sov gott

Nöjd kund

Mycket nöjd med varor och leverans.

3 kwietnia 2026

Hej Barbro,
Vi är glada att du är nöjd med både varorna och leveransen. Tack för din feedback och sov gott!

Oceniono na 2 z 5

Ringsted Dun Classic Comfort Duntäcke

Svalt sommartäcke! Eller hur, JÄTTEvarmt!

3 kwietnia 2026

Hej Bosse,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer om ditt täcke, så ser vi om kan hjälpa dig.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej