Gick dit i hopp om att köpa en ny säng men blev extremt dåligt bemötta av personalen. Fick hjälp av en tjej som till en början var trevlig men så fort vi nämnde att vi tittat runt med en annan aktör o... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O SOVA - Barkarby
Napisane przez firmę
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA
Napisane przez firmę

Dane kontaktowe
Herrestavägen 30, 177 38, Järfälla, Barkarby, Szwecja
- 08-410 230 01
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również

Trevlig och kompetent personal
Trevligt och kunnigt bemötande! Vi fick utan stress prova de olika sängarna och vi fick bra information om dem.

Väldigt bra bemötande
Väldigt bra bemötande. Snabba att fånga upp oss . Bra råd och hjälp och förklaringar.

Odpowiedź od SOVA - Barkarby
Skadat emballage och dålig hantering
Fick skadat emballage där sängram var trasig. Dessa skulle bytas ut med förväntad leverans på 4 veckor - tog 12. Leveransen av de nya ramarna blev också fel där inbärning och montering lovats men uteblev. Slutade med att jag fick bära in allt själv och åka med de trasiga ramarna istället för att Sova. Generellt dålig kommunikation och flera missar från butiken som enkelt kunde undvikits

Trevlig personal
Trevlig personal. Försökte inte lura på mig någon dyrare säng. Lyssnade på vad jag ville.

Så blev resultatet
Det "erbjudande" jag fick från butiken var att få köpa en ny säng, för 17.400:-, alltså ca 3.000:- i rabatt, om jag hade min madrass kvar.

Odpowiedź od SOVA - Barkarby
Mycket hjälpsam säljare och vi är nöjda…
Mycket hjälpsam säljare och vi är nöjda med kvalitetssängen.

Odpowiedź od SOVA - Barkarby
trevlig personal som gick mig till…
trevlig personal som gick mig till mötes för mina önskemål

Bästa säljaren Angelo!
Säljaren Angelo var superduktig och kunnig! Inte alls som många säljare som bara vill sälja på oss kunder, utan han lyssnade av på vårt behov och anpassade affären därefter. Detta resulterade i att vi köpte mer!

Odpowiedź od SOVA - Barkarby
I alla fall är vi nöjda med sängen och personal i butiken.
Det känns bra med nya sängen men lite det finns skillnad med materialen i butiken med den som levererades.

Doświadczenie Trustpilot