Worst buying experience! Don’t buy directly from Sony! They should be banned to sell B2C
Bestilte og betalte bærbar pc til sønnen, som julegave. Sonycenter Odense tastede ind på hjemmesiden og vi betalte kr 5200. 14 dage til jul....5 dage senere ringede de og hævede prisen med 25... Zobacz więcej
Jeg er blevet lovet 3 gange af Per fra sonycenteret i Lyngby at blive ringet tilbage og jeg hører aldrig fra dem. Da jeg skruede bissen på og sagde at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse på dem... Zobacz więcej
Butikken i Fields er lukket. Vi opsøger derfor en anden butik med vores reklamation, men får at vide at de intet kan gøre og vi bør kontakte Sony direkte. Det havde vi gjort inden og de havde ikke... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Ikke helt tilfreds
Købte et digitalt HD Videokamera hos Sony Centeret i Fields. Jeg spurgte specifikt til om det nu kom på tilbud eller andet inden for den nærmeste tid, hvilket sælgeren fortalte at det gjorde det i hvert fald ikke. Dette kamera var ikke et de kørte tilbud på så det skulle jeg ikke være nervøs for.
1 måned senere, da jeg tilfældigt kommer forbi ser jeg det selvsamme videokamera sat ned til ½ pris. Jeg fik fat i sælgeren, som beklagede men desværre ikke kunne gøre noget ved det.
Det gjorde mig sgu lidt gal i skralden at først få en 100% skråsikker bekræftelse på at det ikke kommer på tilbud og så 1 måned efter har de kameraet til halv pris.
Jeg kunne have haft købt videokameraet billigere via en netbutik til at starte med, men valgte at købe det i Sony Centeret, da jeg altid har været en stor tilhænger af Sony produkter og synes at sådan et Sony Center var en god ide. Næste gang vælger jeg nok at købe mit Sony produkt via en netbutik i stedet for.
Perfekt service
Vi har købt både fjernsyn og MP3 afspiller derinde, og servicen har været helt fin og god.
Har endnu ikke oplevet at skulle lave en RMA ved dem (det er jo først rigtig der man kan bedømme en virksomhed), så indtil videre er min mening positiv :-)