Worst buying experience! Don’t buy directly from Sony! They should be banned to sell B2C
Bestilte og betalte bærbar pc til sønnen, som julegave. Sonycenter Odense tastede ind på hjemmesiden og vi betalte kr 5200. 14 dage til jul....5 dage senere ringede de og hævede prisen med 25... Zobacz więcej
Jeg er blevet lovet 3 gange af Per fra sonycenteret i Lyngby at blive ringet tilbage og jeg hører aldrig fra dem. Da jeg skruede bissen på og sagde at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse på dem... Zobacz więcej
Butikken i Fields er lukket. Vi opsøger derfor en anden butik med vores reklamation, men får at vide at de intet kan gøre og vi bør kontakte Sony direkte. Det havde vi gjort inden og de havde ikke... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Worst buying experience
Dissapointed
I purchased a Sony o.led television about 18 months ago with a 5 year warrenty. At first for me it was an excellent choice for veiwing and clarity. BUT after about 14 months I noticed a few lines on the screen, i contacted Sony and did all the necessary requirements that they suggested, but nothing changed until I did another test from them and they said it is a burn mark on the screen and this invalidates the warrenty, at no time was I informed about this problem occurring. Please everyone be aware of this if you are thinking about getting this type off television because they wont tell you it when you purchase one. So now I have a £2500 television at times looks like a zebra crossing and looks like I will have to get another one and it wont be a Sony or another o.led television be warned.
God oplevelse af Sony
Har et Sony tv der gik itu efter 3/4 år. Efter et opkald til sony blev jeg guidet igennem evt. fejlmuligheder af en sød og hjælpsom ung dame. Desværre var dette ikke nok og hun bookede derfor en reparations tid hos service center gruppen i Pandrup, og vupti, få dage efter var tv lavet. Alt i alt en god oplevelse
Jeg har købt Sony NWZ-WS615 det er…
Jeg har købt Sony NWZ-WS615 det er lækker MP3 afspiller som man kan svømme med. Det går bare i stykker efter 1 år.
Første gang har jeg afleveret min MP3 til reparation og efter halvandet måned fik jeg en ny model tilbage.
Næste gang gik det i stykker præcist et år efter. Der var stadig garanti og efter lidt over en måned fik jeg en ny MP3 igen.
Nu endnu et år efter gik den i stykker igen, men nu vil Sony betale pengene tilbage. Problemet er at siden mit første køb blev produktet væsentlig dyrere. Nu kan jeg ikke få en MP3 for det beløb Sony tilbyder mig. Og endelig vil jeg bare have en MP3 tilbage - det er bare ikke en mulighed. Tak for ingenting SONY. Elendig service og elendig kommunikation. ALDRIG SONY igen.
Hold jer væk folk!
Var torsdag d.7-12-17 inde i Sonycenter …
Var torsdag d.7-12-17 inde i Sonycenter Shoppen Skalborg for at få svar på et par spørgsmål vedr. Et tv som jeg har købt, godt nok på nettet da de ikke havde nogen. Jeg blev mødt af en medarbejder som overhoved ikke gad hjælpe da jeg ikke har købt i butikken, avgant som bare pokker.
Det bliver ikke der vi handler igen.
dårlig oplevelse
svarer ikke på henvendelser
Fik et defekt hukommelseskort
Sony Center gjorde alt for at undslippe deres ansvar. Først da jeg truede med forbrugerklagenævnet tog de aktion.
Vare alligevel ikke på lager
Lavede en bestilling på en NWZ-A25 d.25/11-2016 og kunne ikke forstå hvorfor der intet var sket d.30/11-2016. Skrev da til Sony Center for at høre hvad status på ordren var og fik at vide at de alligevel ikke havde varen hjemme til trods for at man kunne ligge en bestilling på den d. 25/11-2016. En ekstrem skuffende oplevelse og for dårligt at man selv skal hive fat i dem for at få det at vide.
Sony overholder ikke sin garanti på fjernbetjening !!
Efter at have brugt Sony fjernbetjening ved moderat brug i lidt over et år, er fjernbetjening defekt.
Vi er to voksne i familien, som benytter denne fjernbetjening maksimalt 3 timer om dagen, og nogle dage slet ikke. Vi har ikke børn i familien som kan ødelægge og fejlbetjene fjernbetjeningen, og alligevel siger Sony at den er defekt pga slidtage.
Der er 2 års garanti, men den forpligtigelse overholder Sony ikke.
Sony Center Rødovre, hvor TV er købt er lukket, så derfor henvendelse direkte henvendelse til SONY.dk med ovenstående resultat.
Løber fra tilbud
Jeg fik i dag et tilbud af Morten fra Sony center Lyngby på et KD55X8509C til 9000,-. Da jeg ville høre nærmere omkring deres udvidet garanti skulle jeg åbenbart snakke med Per som først kom senere. Jeg ringer senere til Per og han fortæller mig at det er en fejl at jeg har fået et tilbud til den pris. Jeg mener at det er bindende men han siger at det er en menneskelig fejl og vil kun sælge det tv til 10.000,- da han nu har de sidste af den model i hele DK og der ikke kommer flere.
Det synes jeg ikke er i orden at løbe fra et mundligt tilbud.
Ingen reklamationsret
Jeg vil kort beskrive en hændelse jeg har været udsat for hos Sony Center i Rødover. Det startede med at jeg købte en Sony e-reader til 1000 kr. Jeg havde readeren med på ferie og var egentligt glad for den. Efter ferien læste jeg den sidste bog færdig og efterlod den på hylden. Ca. halvanden måned senere fandt jeg readeren frem igen og ville bruge den. Der var dog sket noget med den, og jeg kunne hverken starte den, eller læse data fra den.
Nu starter mine rigtige problemer så. Jeg tog naturligvis tilbage til den Sony Center med den, for at benytte mig af reklamationsretten. I butikken ville de gerne teste udstyret og jeg måtte efterlade den der, mens den blev opladet. En time senere kom jeg tilbage. Det nedtrykkende svar var: "Der er ikke noget at gøre. Vi har vurderet at din reader er blevet trykket."
Jeg stod altså overfor en sælger der egenhændigt har vurderet hvad der var sket og ville derfor ikke sende den til reparation eller gøre meget andet. Det eneste han kunne tilbyde var at lave en forespørgsel på om det var normalt at der var sammenhæng mellem symptomerne og årsagen, som han så. Han ville altså ikke tage imod mit produkt. Hans begrundelse var at, med produkter til under 1000 kr vil det altid være sælgernes ansvar når det sendes ind. Dvs. hvis værkstedet vurdere at problemet er forvoldt af kunden, vil butikken blive nød til at tage tabet. Jeg må indrømme at jeg har medlidenhed med sælgerne i Sony Center hvis det er rigtigt. Men samtidig er jeg meget oprevet over denne behandling, da det betyder at man som kunde ikke kan gøre noget, når en sælger vurdere at en fejl er opstået som et resultat af fejlbehandling af produktet.
Alt i alt står jeg nu med en Sony e-reader, som hvis den havde været 1 kr. dyrere, ville kunne sendes til reparation og få en professionel vurdering. Som det ser ud bliver jeg nød til at afskrive min investering. Med denne politik, hvor produkter ikke kan sendes til reparation, medmindre sælgerne føler sig sikre på at få ret i reklamationen, vil jeg stærkt anbefale at man køber elektronik i andre butikker, der har en bedre politik. Dette føler jeg vil være bedst både for kunderne, der risikere at miste penge, samt de ansatte i Sony Center, der må afvise kunder på egen hånd og tage slagsmålet.
Sony Nordic (Danmark). Elendig support af reservedele.
Vær opmærksom på at du ved køb af et TV ikke er sikret at det kan repareres selv efter få års brug!
Dette gælder særligt ved High End produkter.
Jeg købte et Sony KDL-55X4500 fladskærm (Sony's flagskib) i dec. 2008 for godt 40000 kr. hos Sony Center Shoppen i Aalborg.
Efter 5½ år går panelet itu og jeg får fra reparatøren besked om at reservedelen er udgået hos Sony.
Sony Center Shoppen behandler min klage til min fulde tilfredshed. De gør hvad de kan og videresender min klage til Sony Nordic som er ansvarlig for support.
Sony Nordic svarer:
Sony har en forpligtelse at lagerholde reservedele i 5 år fra det år som produktet bliver produceret/ solgt. Ibland kan reservedelene findes udover 5 år og nogle ganger kan det blive en kortere tid, det er lidt beroende på hvor mange deler det beregnes at bruges og hvor mange som blev produceret.
Jeg synes Sony Nordic skylder at oplyse kunderne om, at de ikke skal forvente at kunne få deres TV repareret efter 5 år, samt at Sony ikke finder anledning til andet end en beklagelse efter 5½ år.
Super service i Kolding Storcenter
Købte først et Sony kamera, DSC RX-100 til samme pris som jeg havde set på nettet, selvom butiksprisen var lidt højere. Tak til Sony Center, Kolding Storcenter. Senere gik kameraet i stykker lige før en ferie. Det viste sig at være en fejl i kortlæseren, så den ikke kunne læse SD-kort, men godt kunne læse Sony Stick. Sælgeren gav mig et Sony Stick så jeg kunne bruge kameraet på ferien. Endnu en gang tak. Super service. Nu er min elskede Sony Reader PRS-T1 så gået død. Piv-piv. Men igen fik jeg en rigtig god service i Sony Center. Readeren blev sendt ind, og i løbet af få dage fik jeg besked på at jeg kunne hente en ny i forretningen. Sælgeren ringede og spurgte om jeg ville have en PRS T2 eller vente på den spritnye PRS T3. Jammen, det er jo mageløst. Super service fra Sony Center, Kolding Storcenter.
Venlig hilsen Klaus
Ulækker service
Da jeg skruede bissen på og sagde at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse på dem, hvis ikke de tog sig sammen fik jeg et svar "så må du sgu bare gøre det"
Så tillykke med den dårlige anmeldelse sonycenter-Lyngby
Sony Center, Aarhus
Ti dage før garantiens udløb opdager jeg et problem med min elskede Vaio. Der er en løs forbindelse i selve laderen, der gør, at computeren kun lader halvdelen af tiden. Afleverer den, og kyndige hænder reparerer hurtigt og effektivt. Venligt personale, god vejledning, ekspedienten vidste med det samme, hvad der var galt. Køber gerne computer hos dem igen :)
Hold dig væk fra SonyCenter
Da jeg manglede en god computer til at køre mit firma på, tog jeg besluttning om at prøve en dyr Sony berbær. Det var for næsten to år siden, computeren har funkeret men har haft en fejl, fordi vifterne kører hele tiden og larmer for meget. Jeg besluttede at gå med computeren til SonyCenter i Odense til at få den repereret den 17. Januar. Den 1. Februar fik jeg besked om min computer har været modtaget til reperation, det var jeg ikke tilfreds med så jeg tog ned i SonyCenter og snakkede med en salgsman som skulle ikke arbejde i butik, han var meget uhøflig og kunne ikke gøre noget. Årsagen for det havde været at dem har sent min computer til et værkstet som ikke længere arbejder sammen med sony, som har så sent min computer tilbage og så sonycenter sent den til et andet værkstet. Jeg prøvede at fortælle ham mit firma er stop mens min computer er hos dem og det er han lige skideglad med og det er ikke hans problem. Nu den 16. Februar er computeren ikke endnu tilbage, men jeg fik sms om jeg kan følge reperation prosessen efter hos dem der skulle reperere min computer, der står den skulle være færdig, men når jeg kigger på deres reeperation history så har jeg ikke tro på dem, tror dem prøver at undgå problemmet men det kommer vi til med at se. Det var midt i ugen som det står hos dem min computer er færdig men alligevel er den ikke endnu kommet tilbage og mit firma stadig stop. Jeg har prøvet at gå ind på sonycenter.dk og der kan man ikke finde noget kontakt til nogen som har styr på det firma. Så det var min dårligeste beslutning hertil at tage sjensen med SonyCenter fordi der er ikke nogen tjeneste bare uhøflig salgsmand. Dem er rigtig god til at selje nye product men du skal ikke forvente tjeneste hvis noget sker. Så never again SonyCenter and never again Sony Product.
Uværdig behandling
Bestilte og betalte bærbar pc til sønnen, som julegave.
Sonycenter Odense tastede ind på hjemmesiden og vi betalte kr 5200.
14 dage til jul....5 dage senere ringede de og hævede prisen med 25 % !!
Hjemmesiden havde "glemt" momsen (a hvad....) De VILLE have de ekstra 25 %
Da det var en julegave havde vi ikke tid til at køre en sag.
Handel ALDIG med SONY center ODENSE.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.