Sommerhuset var dejligt ! Er dog ked af at Samsø Feriehusudlejning ikke påtog sig ansvaret for, at sommerhuset var besat med masser af spindelvæv ved ankomst, skuffer, opvaskemaskine og service ret... Zobacz więcej
Vi lejede et sommerhus i stauning der var bygget i 2006, det virkede som om det ikke var færdig bygget , slidt og beskidt. I beskrivelsen stod der 300 m til vandet, det var der da også, men man kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sommerhuset var fint, selve service var pisse dårlig. De tog ekstra for rengøring selvom vi havde betalt 1000+ for rengøring.
Har flere gange booket sommerhus på sommerhusudlejning.com. Enkelt og nemt, hvor vi altid har fået en god pris. Overskuelige side, som giver et godt overblik over den samlede pris. Dejligt med de stor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Sommerhusudlejning.com
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ilsigvej 21, 9492, Hune, Dania
- 9696 5656
- info@sommerhusudlejning.com
- www.sommerhusudlejning.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nemt og ligetil at bestille
super let at finde rundt i systemet …
super let at finde rundt i systemet ingen vanskeligheder i det
Gode tilbud
Gode tilbud. Dog kan hjemmesiden bringe forvirring ift om huset er udlejet eller ikke.
nemt og lige til.
nem at finde og hurtig repons
Det var nemt og fint at bruge den her …
Det var nemt og fint at bruge den her side, gode oplysninger, priser og billeder, samt kort og oversigt. God positiv oplevelse. Kan anbefale
Fandt sommerhuset på nettet..
Super godt tilfreds med sommerhuset
Super godt tilfreds med sommerhuset. Vi ses igen næste år. 👍🏼
Nemt at finde gode huse
Simpelt og ligetil
Ganske simpelt at finde rundt i sommerhusene. Gode billeder, og beskrivelse af invetar m.m.
Dejligt at kunne betale i rater, så dem fra gruppen uden så mange penge ikke skal betale det hele på en gang :)
nemt at finde ud af og lidt billigere …
nemt at finde ud af og lidt billigere end de kendte udlejningsfirmaer
så tommelfinger op
Dejligt nemt.
hele beløbet på en gang...god stil
nem at bestille og betale..en tidligere bruger efterlyste en nemmere måde at få at vide hvornår man skulle betale næste rate...en anden spurgte om at betale hele beløbet på en gang...hvilket jeg gjorde...sådan kan jeg bedst lide det så er det betalt
overskuelig hjemmeside!
Det var nemt at finde det sommerhus vi skulle bruge. Overskuelig måde med pris og tilkøb.
Nemt at finde rundt i
men når betalingen er gennemfør for 1"rate mangler der lidt info om et kto. nr. så man kan sætte næste rate til betaling
Lejning af sommerhus
Godt overblik af sommerhus og div. Oplysninger om sted og afstande til div. steder og oplevelser.
Fin hjemmeside men med mangler
Fin og nem hjemmeside. Dog er det lidt irriterende at man ikke kan få lov at betale det hele af en omgang. For nu står jeg og ikke ved hvordan jeg skal betale næste rate. Ydermere vil det være rart at vide hvor og hvornår man kan hente nøgler til huset inden bestilling. Men ellers fint.
Booking
Det gik meget nemt da vi vidste hvilket område vi ville booke i.