Sommerhuset var dejligt ! Er dog ked af at Samsø Feriehusudlejning ikke påtog sig ansvaret for, at sommerhuset var besat med masser af spindelvæv ved ankomst, skuffer, opvaskemaskine og service ret... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi lejede et sommerhus i stauning der var bygget i 2006, det virkede som om det ikke var færdig bygget , slidt og beskidt. I beskrivelsen stod der 300 m til vandet, det var der da også, men man kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sommerhuset var fint, selve service var pisse dårlig. De tog ekstra for rengøring selvom vi havde betalt 1000+ for rengøring.
Har flere gange booket sommerhus på sommerhusudlejning.com. Enkelt og nemt, hvor vi altid har fået en god pris. Overskuelige side, som giver et godt overblik over den samlede pris. Dejligt med de stor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Sommerhusudlejning.com
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Ilsigvej 21, 9492, Hune, Dania
- 9696 5656
- info@sommerhusudlejning.com
- www.sommerhusudlejning.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Sommerhuset var dejligt !
Sommerhuset var dejligt !
Er dog ked af at Samsø Feriehusudlejning ikke påtog sig ansvaret for, at sommerhuset var besat med masser af spindelvæv ved ankomst, skuffer, opvaskemaskine og service ret beskidt.
Måtte selv betale fuld pris for slutrengøring, 1000,- kr.
Sommerhuset var fint
5 stjerner for bestilling og…
5 stjerner for bestilling og information - går ud fra, at det passer ;-)
Plus for mulighed for valgfrit antal overnatninger, og for at kunne søge Møn, Lolland og Falster samlet (det kan 'de store' ikke). Udførlig information om hus og område, ligefremt og uden for meget pop.
Nemt og hurtigt
rimelig nemt
Det var nemt og søge
Alt gik let og smertefrit👍😀
Alt fungerede fint
Alt fungerede fint, god service ved bestilling af sommerhus.
Meget nem og overskuelig side
Meget nem og overskuelig side. Der var mange muligheder for at "klikke af"
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside.
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside.
Har brugt Sol og Strand før, og har altid været tilfreds.
Det var såmænd let nok.
Det var bare supernemt at finde rundt…
Det var bare supernemt at finde rundt på siden - og jeg fandt det perfekte sommerhus lige i strandkanten og med flot udsigt.
Sommerferie
Nemt, let og overskueligt. God beskrivelse af huset, aktiviteter og området. Det er ihvertfald ikke sidste gang vi kigger på siden. Vil gerne anbefale til andre.
Hurtigt og let at bestille sommerhus
Hurtigt og let at bestille sommerhus. Informationer med det samme.
Fandt hvad jeg ledte efter
Det er nemt at finde og bestille et …
Det er nemt at finde og bestille et sommerhus.
Siden var logisk og overskueligt …
Siden var logisk og overskueligt opbygget og gav de informationer, som jeg havde brug for. Dejligt når man som jeg er i en alder - 75 år - hvor jeg har lært at bruge computer for sent til, at blive ekspert i det.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.