Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Billigt og fint. Jeg købte 2 sjove brillesnore, 10 kr. stykket - fragten kostede mere. De kom hurtigt og var faktisk pænere end forventet til en tier.

Oceniono na 5 z 5

Dårligste kvalitet - men fantastisk god kundeservice, som rettede op på oplevelsen. Har netop købt 5 billige læsebriller. Kun 189 kr + porto og hurtig levering ..... MEN den dårligste kvalitet vi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De modtagne 2 sæt briller er der kun i et mindre felt hvor styrken er til stede. Efter jeg skrev denne anmeldelse, har solbriller4you meldt tilbage og tjekket min konstatering, og givet mig ret i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering. Fornuftige priser. Kvaliteten virker ok (det er svært at vurdere om de er bedre eller dårligere end de solbriller man kan købe allevegne, men børnebrillerne med bløde stænger er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

SOLBRILLER & LÆSEBRILLER TIL ALLE Hos Solbriller4you bestræber vi os altid på at have et bredt og varieret udvalg inden for billige kvalitetssolbriller. Nemt, overskueligt, hurtig levering og lave priser er nøgleordene. Her finder du solbriller til enhver smag og i alle typer og former.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Spild af penge

Lyset igennem glassene var mærkelige og stellet knækkede efter godt tid

15 maja 2024
Logo Solbriller4you

Odpowiedź od Solbriller4you

Kære Camilla,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores solbriller og beklager, at de ikke har levet op til dine forventninger.

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse med deres køb, og vi tilbyder derfor gratis retur på alle ordrer, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger. Det ville have været ideelt, hvis du havde kontaktet os direkte, da vi naturligvis ikke ønsker, at du skal betale for et produkt, du ikke er tilfreds med.

Vi vil meget gerne rette op på situationen. Vi beder dig venligst om at sende en e-mail til os på info@solbriller4you.dk med dit ordrenummer. Så vil vi straks sørge for at kreditere din ordre og kan samtidig undersøge, om fejlen med brillen er et gennemgående problem eller et enkeltstående tilfælde.

Tak igen for din anmeldelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Jan Olsen
Kundeservice, Solbriller4you.dk

Lynhurtig levering.

Lynhurtig levering.
Fornuftige priser.
Kvaliteten virker ok (det er svært at vurdere om de er bedre eller dårligere end de solbriller man kan købe allevegne, men børnebrillerne med bløde stænger er geniale, da de ikke knækker stængerne af så let.

14 maja 2024

Fine solbriller til prisen

Jeg købte solbriller til mine børn. De er fine til prisen. Og når børnene glemmer dem et eller andet sted, vil jeg ikke ærgre mig men bare bestille nogle nye. Super hurtigt pakket og leveret.

1 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Handler kun læsebriller der.. der er som eneste sted jeg kender - med mål på brillerne så jeg lige kan bestille dem som passer mig.. Prisen er helt i top (eller bund)..
Handler der helt sikkert igen..

4 października 2023
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej