Lion Jewels.dk ApS Recenzje 164

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Jeg er helt pjattet med deres spirituelle smykker! 😍 De løfter virkelig standarden for ekstrem god service! Jeg har fået designet en kæde og 2 armbånd der passer til and I love it!! Super sprøde... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Gode vare og fin hjemmeside leveringstid elendig. . fra pakke blev bestilt til label blev oprettet 6 dage . Her på 5 dagen siden afsendelse af Pakke er intet modtaget endnu. Så indtil videre 12 d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft den mest positive oplevelse. Tusinde tak for jeres gode service og med menneskelighed. Et firma der virkelig forså hvad godt kunde service er. De største anbefalinger her fra, jeg... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski
  2. Sklep ze sztuczną biżuterią
  3. Projektant biżuterii
  4. Producent biżuterii
  5. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi
  6. Sklep z zegarkami

Napisane przez firmę

Dansk designet og håndlavede halskæder, øreringe, vedhæng og accessoires, ure og solbriller siden 2011. Køb online på www.lionjewels.dk Kundeservice åbningstid: Tir-fredag kl. 11:00-17:00 Lør-søn-man Lukket Telefon 70701516 kundeservice@lionjewels.dk www.lionjewels.dk

4,6

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Meget små perler

Meget små perler brugt til armbånd, det nærmest lave til børn

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusind tak til dig, Jimmy, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på.

Vi producerer ikke armbånd til børn. Vores smykker har siden 2011 været produceret i størrelser, som udelukkende passer til voksne personer.
Når vi taler om perlesmykker som du har købt, så producerer vi dem i 8mm, 10mm og 12mm

Vi har tjekket din bestilling. Du har bestilt et armbånd i 8mm som er vores mindste perle. Der står ydermere i produktbeskrivelsen, at det er et armbånd med X-Small 8mm perler. Så vi har på ingen måde lagt skjul på, at perlerne i armbåndet, som du har bestilt, er små. Men det gør ikke, at armbåndet er til børn. Det er ikke en fair bedømmelse og vurdering af dit køb.

Det er fair nok at du har bestilt et armbånd med en størrelse på perler som du syntes er for små, men det skyldes ikke at vi har brugt for små perler, eller at størrelsen på perlerne ikke er oplyst ved bestillingen. Beskrivelsen af produktet er ikke tekst eller oplysning, man skal lede efter på produktsiden. Oplysning vises som standard som en af de vigtigste oplysninger på siden.

1) Du har muligvis ikke læst beskrivelsen af armbåndet.
2) Du har ikke kontaktet os for rådgivning eller vejledning inden købet, hverken telefonisk, via chat, mail eller Messenger

Vi syntes derfor ikke, at din anmeldelse grundet små perler i armbåndet er en fair anmeldelse, da fejlen ikke ligger på vores side, men skyldes, at du har overset, at du har bestilt et armbånd med små perler. Et fakta der var tydeligt oplyst inden købet blev foretaget.

Når dette så er sagt, så undrer det os, at du ikke henvender dig til os for at få lavet armbåndet i 10 mm, som vi også kan lave det i. Vi vil ikke anbefale vores X-Large 12 mm perler. Det er størrelsesmæssigt meget voldsomt til den type armbånd. Eller hvorfor du ikke har henvendt dig til os for at returnere ordren og få pengene tilbage.

Vi har tjekket vores telefonsystem, og du har ikke henvendt dig telefonisk, ej heller har du henvendt dig på mail, chat eller Messenger for at aftale en eventuel ombytning eller returnering.

Set i lyset af, at du ikke henvender dig til os, men i stedet direkte anmelder os med 1 stjerne, synes vi ikke, at det er fair.

Vi er kendte for vores gode kundeservice, og den vil vi naturligvis meget gerne leve op til, også i dette tilfælde.

Du må derfor meget gerne kontakte os på telefon 7070 1516 hvor vi er klar ved telefonerne tirsdag-fredag mellem kl. 11:00-17:00. Alternativt kan du kontakte os via mail på kundeservice@lionjewels.dk På mail kan vi kontaktes alle ugens dage.

Skulle vi ikke høre fra dig inden ugens udgang, så tillader vi os at kontakte dig for at få problemet løst.

Mvh.

Henning von Bentzen - Lion Jewels

Nemt

Det var nemt

30 marca 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Erik, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Oceniono na 5 z 5

Fedetilfrwds solbriller og gips og hurtig…

Fede solbriller og gips og hurtig betjening

25 marca 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Charlotte, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Oceniono na 5 z 5

Super søde mennesker bag dette firma…

Super søde mennesker bag dette firma der gør alt de kan for at kunden er tilfreds. Har fået lavet både kæder og armbånd , og det er super lækkert både i kvalitet og den måde det er pakket ind på. Ligner noget der koster det 4 dobbelte af hvad det gør . Handler meget gerne herfra igen så mange plusser herfra. Tak for handlen 😊

25 marca 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Martin, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

God og hurtig service

God og hurtig service

17 lutego 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Rasmus, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Oceniono na 5 z 5

Har købt mange smykker der fra god…

Har købt mange smykker der fra god kvalitet hurtigt levering så er godt tilfreds og ikke sidste gang jeg handler der

17 lutego 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Alex, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Oceniono na 1 z 5

Uret levede slet ikke op til mine…

Uret levede slet ikke op til mine forventninger jeg åbnede lænken 2 gange så var låsen knækket. Så det ligger og flyder i skuffen

9 lutego 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Men når det så er sagt, så undre det os at du ikke retter henvendelse til os. Det er ikke ofte, at der sker fejl med et af vores ure, men hvis det sker og man ikke kontakter os, så har vi ingen mulighed eller chance for at rette op på fejlen med en defekt urlænke.

Vi er kendte for vores gode kundeservice, og den vil vi naturligvis meget gerne leve op til i dette tilfælde.

Mvh.

Henning von Bentzen - Lion Jewels

Opdatering:

Vi har forsøgt at kontakte køber/anmelderen på mail, SMS og telefonisk for at få afklaret problemet. Det har trods adskillige forsøg, ikke lykkedes os at komme i kontakt med anmelderen.

Nem at bestille .

Nem at bestille .

2 lutego 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Birgit, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

god service

Rigtig god oplevelse, bestilte et custom vedhæng med portræt af min datter, og indgraveringer på bagsiden, efter ordren var afgivet, skrev vi flere mails frem og tilbage de sørgede for at vedhænget, blev lavet præcis som jeg havde forventet, desuden også rigtig hurtig levering.

5 lutego 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Mike, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Go service

Manglende en halskæde bestilte en og et par dage var zen leveret super hurtig

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Holger, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

God kvalitet hurtig levering

God kvalitet hurtig levering

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Jimmi, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Oceniono na 5 z 5

Yderst god og hurtig behandling.

Yderst god, venlig og hurtig behandling.

7 stycznia 2026

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft den mest positive…

Jeg har haft den mest positive oplevelse.

De største anbefalinger her fra, jeg handler helst sikker hos jer igen💪🏻

Daniel Bovem

21 grudnia 2025

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Daniel, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Anne-Mette, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Oceniono na 5 z 5

Har købt både halskæde vedhæng og…

Har købt både halskæde vedhæng og armbånd..
Super fede smykker i god kvalitet..

hurtig svar på både mail og tlf og levering...

5 stjerne herfra..

14 grudnia 2025

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Kristian, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Super fed halskæde

Super fed halskæde, fik svar hurtigt på deres chat selvom det var den aften jeg skrev spørgsmål til dem. 5 stjerne

8 grudnia 2025

Den helt perfekte gave 🎁

Jeg havde længe ledt efter den helt perfekte gave til min kæreste og så fandt jeg den hos Lion Jewels.
Jeg havde en idé til gaven og skrev til firmaet for at høre om det kunne laves.

Fantastisk service og jeg fik tilsendt billeder og flere forslag inden jeg fandt det helt rigtige vedhæng til kæden.

Det er ikke sidste gang jeg handler her.

De varmeste anbefalinger her fra.

22 listopada 2025

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Susanne, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Oceniono na 5 z 5

Varen blev sendt hurtigt og hurtig…

Varen blev sendt hurtigt og hurtig leveret.

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Janne, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Karen-Lis, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Super service og god ting på tilbud

Super service og god ting på tilbud

Odpowiedź od Lion Jewels.dk ApS

Vi siger tusinde tak til dig Slavisa, fordi du gav dig tid til at anmelde og dele din købsoplevelse hos os. Det sætter vi meget stor pris på. Mvh. Henning von Bentzen - Lion Jewels

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej