Verrassing bij levering tav extra betaling van 35 euro voor invoeren van pakketje. Verkeerde kleur geleverd. Gedeeltelijke refund beloofd maar tot nu toe niets ontvangen. Wel veel communicatie maar ge... Zobacz więcej
Sneakerwinkel.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Exclusieve sneakers. Een paar gekocht, thuis aangekregen en vond ze toen toch niet helemaal men ding. Zonder problemen kunnen terugsturen en betaling terug gekregen. (wel in ongedragen staat natuurlij... Zobacz więcej
De bestelling was makkelijk te plaatsen via internet en was supersnel binnen. Toen bleek dat ze te klein waren hebben we een mailtje gestuurd en kregen we binnen een uur antwoord over hoe ze terug te... Zobacz więcej
De schoenen waren netjes verpakt geleverd, alleen niet de dag erna zoals op de site stond. Kan ook gelegen hebben aan TNT post. De mee bestelde veters werden niet gelevert, dus een mail gestuurd en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online Sneakershop Sneakerwinkel – Online sneakers bestellen. Nike sneakers, Adidas sneakers, Vans, Supra, Reebok en Puma Sneakers, Kids Sneakers.
Dane kontaktowe
Grote Markt 39, 1315JB, Almere, Holandia
- 0363030105
- lof@sneakerwinkel.nl
- www.sneakerwinkel.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Vriendelijke winkel met een snelle levering
He Sneakerwinkel,
Onlangs weer wat bij jullie besteld en weer een goede service en een snelle levering.
ook nog weer 10 % korting gekregen. Vol lof over LOF
Greetz
Goede service. Bestelde tshirt was niet meer op voorraad, maar keurig persoonlijk daarvan heel snel op de hoogte gebracht. Goede levering.
klantvriendelijk
Van begin tot eind prima service en geregeld
Bij Sneakerwinkel zal ik in de toekomst zeker weerkomen voor een aankoop. Van het begin tot het eind was alles prima geregeld. Super service!
de sneakerwinkel is geweldig!
hier bestel ik voortaan mn schoenen!!!
Topkwaliteit!
Snelle levering, overzichtelijke bestelling en wanneer ik zelf een fout had gemaakt, hebben zij deze voor mij recht gezet zodat ik het gewenste paar schoenen op het juiste adres geleverd zou krijgen! Helemaal top!
Breed aanbod snelle service
Mooie site breed aanbod, aparte modellen , snelle service
Redelijk.
Ik ben niet erg te spreken over sneakerwinkel. We hebben een bestelling gedaan en keurig netjes betaald, zodat het de volgende dag aanwezig zou zijn. Wat blijkt dat er ook nog eerlijke mensen bestaan, want onze bestelling was in Den Helder terecht gekomen en wij wonen notabene in Brabant.
Die mevrouw had dat gemeld bij sneakerwinkel. Dus in plaats van dat Sneakerwinkel, die ik overigens ook zelf gebeld heb hierover, een nieuw paar uit het magazijn pakt en dat naar ons opstuurt. Nee hoor, er moest eerst gewacht worden dat dat paar uit Den Helder teruggestuurd werd naar Sneakerwinkel. Na een week heb ik toch maar weer eens gebeld en ja hoor de schoenen waren die dag pas teruggekomen. Yeah right.
Uiteindelijk hebben we ze dan toch de volgende dag gekregen. Maar ik vind dat we niet de oorzaak waren van deze fout en dat sneakerwinkel een nieuw paar had moeten opsturen en zelf had moeten wachten opdat het pakket uit Den Helder terug zou komen. Ik denk dus dat ik niet meer zo snel bij jullie zal bestellen.
Goede schoenen voor een goede prijs, maar........
De dag na ontvangst, een berichtje gemaild, omdat de schoenen één maat te klein bleken te zijn. Zoals ze zelf op de site aangeven, moet je hiervoor via de mail dus, een retourformulier aanvragen. Het is nu ongeveer 1 week geleden en dan krijg ik bericht om een reactie te plaatsen.......i.p.v. contact op te nemen over het ruilen van de Nike Jordans..... daarom maar 2 sterren. De levering ging immers goed, en de verkeerde maat was ook niet hun fout, maar zo moeten wel na komen wat ze op hun eigen site hebben staan.
ik zie er meer negatief zijn over sneakerwinkel, met hetzelfde probleem!!!!! Daar moeten ze dan toch maar eens aanwerken. Dan zal het wel goed komen met deze winkel.
Top!
Ik had de sneakers op donderdagavond laat besteld en had ze zaterdag ochtend al in huis! Erg fijn dat ik kon betalen met afterpay, en de schoenen zien er precies uit zoals op de foto. kortom snelle levering en goede kwaliteit, super!
Goede en snelle levering.
aankoop tevreden !
Zeer tevreden snelle service alles netjes verpakt! top
Snelle levering en uitstekend product
Goede communicatie en zeer snelle levering. Product omschrijving helemaal accuraat.
perfecte service en schoenen
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling van begin tot eind.
nergens zo goed en goedkoop
Een overzichtelijke website. Sneakerwinkel heeft bepaalde sneakers waar je ze nergens kan vinden op andere websites in Nederland.
Alleen niet zoveel keus, maar verder wel een snelle levering en vind het netjes dat ze je een bevestiging sturen per mail.
1 minpunt is de verpakking.
Verder ben ik tevreden.
Heel snel en vertrouwd
Mijn zoon was erg blij dat hij toch de schoenen kon kopen die hij graag wilde. Aangezien hij een grote maat heeft en deze niet overal verkrijgbaar is. Super fijn
gewoon goed!
Schoenen volgens afspraak geleverd. Geen gedoen gewoon goed!
Doświadczenie Trustpilot