Verrassing bij levering tav extra betaling van 35 euro voor invoeren van pakketje. Verkeerde kleur geleverd. Gedeeltelijke refund beloofd maar tot nu toe niets ontvangen. Wel veel communicatie maar ge... Zobacz więcej
Sneakerwinkel.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Exclusieve sneakers. Een paar gekocht, thuis aangekregen en vond ze toen toch niet helemaal men ding. Zonder problemen kunnen terugsturen en betaling terug gekregen. (wel in ongedragen staat natuurlij... Zobacz więcej
De bestelling was makkelijk te plaatsen via internet en was supersnel binnen. Toen bleek dat ze te klein waren hebben we een mailtje gestuurd en kregen we binnen een uur antwoord over hoe ze terug te... Zobacz więcej
De schoenen waren netjes verpakt geleverd, alleen niet de dag erna zoals op de site stond. Kan ook gelegen hebben aan TNT post. De mee bestelde veters werden niet gelevert, dus een mail gestuurd en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online Sneakershop Sneakerwinkel – Online sneakers bestellen. Nike sneakers, Adidas sneakers, Vans, Supra, Reebok en Puma Sneakers, Kids Sneakers.
Dane kontaktowe
Grote Markt 39, 1315JB, Almere, Holandia
- 0363030105
- lof@sneakerwinkel.nl
- www.sneakerwinkel.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel en goed
Sneakerwinkel heeft mijn bestelling echt snel en netjes afgeleverd, ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen!
Mijn zoon was heel tevreden over de snelheid van bezorgen
Makkelijke site, snel en easy te besteen en een dag later bezorgd. Dat is prettig winkelen.
Todo perfecto. Mejor imposible.
Dudaba dado el tipo de pedido y la distancia. Todo ha sido perfecto, con un buen plazo de entrega. Repetiré.
vette sneakers!!
Goede winkel
Goed contact via de mail!
Snelle levering!
alleen bleven de vette sneakers
3 dagen bij post.nl liggen!
Ik ben tevreden!!!
Top service
Hetgeen ik bij de Sneakerwinkel bestelt heb is netjes op tijd bezorgt, dus ik kan niet anders zeggen dat het allemaal prima verlopen is. De sportschoenen voldoen volledig aan alle verwachtingen.
Schrijf hier een interessante titel.
prima service --snelle levering--ook vind ik het fijn dat je after pay kan gebruiken--als iets nie goed is zit je niet met dat gehannes van terugbetalen
snelle service
ik vind het helemaal top!!! mijn kleine meisje is dolblij met haar sneakertjes , hele snelle service komen zeker op deze site terug!!!
Goede service, mooie schoenen
Een goede site, die duidelijk is en goede service heeft. Zeker een aanrader!
Uitsteekbaar
Snelle levering zonder haperen.
Verder geen comentaar.
Sneakerwinkel is top!
Heb bestelling geplaatst en die hebben ze zoals beloofd snel en tot volle tevredenheid geleverd. Zal zeker vaker bestellen.
Prima webwinkel
Prima webwinkel. Communiceren snel en to the point via mail. Levering snel. Wij zijn tevreden een klant.
Veel keuze en super snelle verzending
Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen; ze hebben heel veel keus, en een super snelle verzending.
Snel, goede prijs en voor de aankoop vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
Om 15:57 besteld en de volgende dag om 12:43 in huis. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon met het kiezen van de maat. TOP!
Prima en snel
Via deze site heb ik een bestelling gedaan voor een goede prijs en het werd snel geleverd. Schoenen die ik op andere sites niet (meer) kon vinden.
Zeer goede service!
Gympen besteld voor mijn zoon. Zeer snelle levering! Waren helaas te klein. Het was geen probleem om ze om te ruilen en de nieuwe gympen ontvingen we wederom supersnel.
Een aanrader!
Doświadczenie Trustpilot