Sjællandske Medier Recenzje 92

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,5

Oceniono na 1 z 5

Rabat kun til de helt nye kunder, men ikke til en som har abonneret på Sjællandske i over 30 år (og indholdet er blevet stadig tyndere) Blev ringet op med et tilbud som dog hurtigt blev trukket tilba... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har her i sommerhusområdet ved Nyrup Bugt vest for Nykøbing by ikke set en ugeavis i postkassen i to år. Hvorfor er det sådan? Avisens annoncører må da føle sig snydt, da deres potentielle kunder i... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Til gengæld får jeg ugeaviser for 2 andre nabokommuner, så det mener SN må være tilstrækkeligt!! Men det får jeg jo ikke info fra min egen kommune af, eller kirkebladet fra min kirke, som også betale... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Når Sjællandske Nyheder går fallit, vil det være på grund af verdens dårligste abonnement strategi på nettet. SN har hakket sit indhold op i syv regioner: Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælla... Zobacz więcej

1. Agencja prasowa
  2. Agencja projektowa
  3. Biuro ogłoszeń
  4. Kolportaż gazet
  5. Wydawca prasy
  6. Rozgłośnia radiowa

Napisane przez firmę

Sjællandske Nyheder er en medievirksomhed der dækker hele Sjælland med Nyhedssitet sn.dk, Dagblade, ugeaviser, radio, video, podcast med mere.

1,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

I burde skamme jer 😒👎👎👎👎

Har nu fået et svar fra SN.Dk hvor det tydeligt fremgår at de er lige glade med sandheden. De er den såkaldte oppositionens skødehund til udbredelse af løgne og usandheder som ikke kan bevises. Det lader til at bare det er en god historie er sandheden lige gyldig.
Men det kunne være interessant vi SN.DK ville offentliggøre beviser på de 100 vis af medlemmer der er ved at anlægge sag mod bestyrelsen i grundejerforeningen.

Jeg blander mig normalt ikke i hvad pressen skriver, men dette lugter langt væk af kammerateri. Det er vist ikke første gang dette er sket fra samme journalist.
Venlig hilsen Torben Hammer

Jeg kan ikke forstå, at man kan levere så ringe journalistik, som I lige har leveret. I en artikel vælger jeres journalist kun at forholde sig til oppositionens løgne. Dette på trods af, at man har aftalt møde med bestyrelsesformanden i Vellerup sommerby mandag 11/4 2022.
I min verden burde manden fyres, når man fravælger, at fremlægge en troværdig historie, med begge parters synspunkter.
I er med til at smadre et helt sommerhusområde pga. løgnagtige udsagn fra en lille gruppe på 5-10 personer, som gør hvad de kan for at generer alle i Sommerbyen. De har med al deres selvtægt og hærværk, kostet os alle rigtigt mange penge i grundejerforeningen. Jeg vil tro at et meget stort flertal i Vellerup Sommerby er enige med mig, men ikke tør sige noget pga. repressalier fra den såkaldte oppositionen. I min verden er de ikke andet end nogle forsmået personer, der ikke har noget liv.

Hilsen Torben Hammer

10 kwietnia 2022
Logo Sjællandske Medier

Odpowiedź od Sjællandske Medier

Hej Torben Hammer

Som det fremgår af artiklen, så er indholdet blevet forelagt grundejerforeningens formand. Trods flere dages frist har han ikke kunnet afse tid til at kommentere artiklen inden weekenden.

Det har derfor været aftalt, at offentliggørelse afventede, indtil han havde udtalt sig.

Imidlertid har formanden selv offentliggjort artiklen i en bredere kreds, hvorfor den også offentliggøres her. Formanden er blevet tilbudt inden offentliggørelsen at kommentere sagen indenfor den oprindelige tidsfrist for besvarelse.

Sammen med offentliggørelsen af artiklen oplyser han modtagerne af mailen, hvor offentliggørelsen sker, om, at artiklen er ’ensidet og faktuel forkert uden nogen former for dokumentation og i givet fald kan skade foreningens omdømme yderligere og enkelte personer.

I Vellerup Sommerby er der 879 matrikler

Cirka 30 procent sommerhusbeboerne bor der året rundt.

Den tidligere formand har siddet på posten som formand for grundejerforeningen og vandværket i sammenlagt 32 år.

Den bebudede retssag vil ifølge kritikerne af den siddende bestyrelse blandt andet handle om, at der de senere år efter deres opfattelse har været adskillige overtrædelser af grundejerforeningens egne vedtægter.

Eksempelvis har den nuværende formand – ifølge kritikerne – aldrig været opstillet eller valgt på en generalforsamling, da han først blev grundejer oktober 2021. Den nuværende formand blev valgt som afdelingsformand med 72 stemmer ved den seneste urafstemning. Men da hans far, den tidligere formand, valgte at trække sig, straks efter urafstemningen, blev sønnen indsat som konstitueret formand

Kritikerne mener samtidig, der er foretaget økonomiske dispositioner, der kan have påført foreningen ekstra udgifter, ligesom man mener, der er anvendt penge til andre formål, end pengene er afsat til, og at man uberettiget søger at afholde medlemmerne fra at få indsigt i de økonomiske forhold i grundejerforeningen.

De retter samtidig kritik mod bestyrelsen for de personligt drevne foreningshjemmesider og Facebook-gruppe og medlemsbladet, som ifølge dem gør det umuligt at komme til orde, hvis man er uenig med bestyrelsen.

Hvis du er direkte part i sagen, så kan du klage til Pressenævnet: https://www.pressenaevnet.dk/.

Marianne Due, erhvervs- og digital koordinator, sn.dk

Mangler respekt for kunderne

Mange artikler der kræver abonnement. Købte tre måneder, og da jeg ikke ville forlænge det lukkede de ned efter halvanden måned - uden at give penge tilbage.
Derudover er der nye hjemmeside uoverskuelig.
Synes det er useriøst og ikke noget at sige til hvis mange flygter

23 marca 2022

Deres ny-lancerede webside

Deres ny-lancerede webside, som skulle give mig mine lokale informationer, giver mig alt andet. De konkurrerer vist med sundhedsplatformen om elendig it.
Det er en ommer

31 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Ugeposten der skal komme senest torsdag…

Ugeposten der skal komme senest torsdag har nu gjort sin ankomst fredag formiddag siden 17. dec. 2020 - Du kan bare læse avisen på nettet efter kl. 06:30 onsdag - men hvordan lige er det jeg løser ugens kryds & tværs på skærmen! Jeg føler med annoncørerne der betaler én mindre formue og jeg går glib af torsdags-tilbuddene avisen startede med at komme om tirsdagen men så overtog SN. ugeposten og nu kan de levere om fredagen! Jeg har ringet og jeg følte jeg fik fingeren!

7 maja 2021

Gratis NEJ

"Hvis du har abonnement på en af vores aviser, kan du gratis læse din avis på pc, tablet eller"....
HVIS man betaler et abonnement, så er det da IKKE gratis !"!!!!!!!

2 stycznia 2020

Uacceptabel opførsel

Har lige modtaget et opkald fra: 31703942, hun udgav sig for at være fra Dagbladet Roskilde - er det noget i kan bekræfte? Hvis i kender denne person, eller kender "sælgeren" med dette telefonnummer, burde vedkommende komme på lyt, eller finde sig en anden branche.

4 maja 2016
Oceniono na 3 z 5

Matador i nordvestsjælland

Having only one print media source stiffles healthy competition and tends to bias journalistic competition. (imhop) On the plus side the weekly rags have superb advertising departments! Kind of like being the only restaurant in a mid-size town... maybe they have good food (content) maybe not (good content)... The restaurant has 100% market share... Fortunately much of the the customer base (information hungry local population)... have kitchens (i.e., the internet, national media, tv, radio, word-of-mouth, etc, etc...:) peace!!!

21 stycznia 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej