Fantastisk personale, høj faglighed og smittende godt humør. Det føles trygt fra start til slut, og meget professionelt med et glimt i øjet. Mine varmeste anbefalinger. Ole Knudsen
Reakcja na opinię
Har kun mødt imødekommende og "smilende" personale uanset hvilken afdeling jeg har været i undtagen på Mors, fra receptionen til tandlæge og assistent. Nu har jeg desværre måtte få proteser og f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I de seneste 16 år har jeg været behandlet af Martin Quist Olesen, og jeg vil komme til at savne ham, når han trækker sig tilbage for at dyrke sin hobby -badminton - som han er utrolig god til - sene... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg har været ved tandlæge, Smil med Østergaard, i deres nye lokaler – og hold nu op, hvor er det nogle smukke og indbydende omgivelser.
Der er en virkelig dejlig og rolig stemning, som gør, at jeg faktisk har lyst til at være der.
Både tandlægen og klinikassistenten var meget kompetente og førte mig trygt gennem hele undersøgelsen i et stille og roligt tempo. De var gode til at forklare, hvad de kunne se, og hvilke behandlingsmuligheder der er, hvilket gav mig en stor følelse af tryghed.
Jeg har aldrig været særlig glad for at gå til tandlæge, og det har bestemt ikke været min stærke side – men efter besøget i dag føles det meget mere overskueligt. Min nervøsitet er i hvert fald blevet gjort godt og grundigt til skamme og jeg tager derind igen i morgen 😊🦷
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Selv om jeg hader tandlæger var det en positiv oplevelse. Utrolig behageligt personale som fik mig til at slappe af trods ubehaget🤩

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Tak for i dag :-) dejligt at opleve den gode energi hos jer.

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Tandlægen gjorde en ellers ubehaglige oplevelse til en god - trods alt ;)
Tandlægen og klinik assistent fremstod professionelle i deres opgaveløsning

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Positiv oplevelse med Ditte Lyngsø - som sædvanlig .

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Sødt og venlig personale,og virker som faglig dygtige.
Pris??--- nok som andre steder

Fik skiftet 3 gamle plastik plumper . Virkelig flot arbejde
Personalet er super flinke og dygtige

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Som altid søde og hjælpsomme, fik lave fejlen om ang regningen,, er altid tilfreds med jeres måde og være på og jeres behjælpsomhed 😊

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Jeg har tandlægeskræk og kunne leve med den, da jeg havde den samme tandlæge i over 20 år. Han solgte sin klinik og da jeg er afhængig af at få lattergas, var jeg nødt til at blive. Jeg blev forsikret om at efterfølgeren var god og det gik også fint de 2 gange jeg var hos ham. 3 gang var han så rejst og endnu en ny tandlæge. Jeg var åben og fortalte om min angst for, at hun nu var en af dem der ville finde en masse der pludselig skulle laves. Hun startede med at undersøge og der blev noteret aktive huller og så lige røntgen (det var okay, da det var 2 år siden) men der stoppede det ikke for nu skulle der også tages billeder af spidserne af nogle rodbehandlede tænder tilbage for over 10 år siden?? Hvorfor det? Der var så ikke noget.mente også at vi skulle kigge på paradentose? Jeg havde 2 huller og 3 begyndende og jeg syntes det er meget mærkeligt, da jeg faktisk ikke har haft huller i mange år. Vi kiggede på billederne og hun viste mig hvor det var. Men de gamle billeder så også sådan ud for mig at se. Jeg følte hun ledte efter noget at tjene penge på og pludselig 5 huller?? De 2 aktive huller skulle jeg bestille en ny tid til og selvom jeg fortalte at hvis jeg ikke fik en hurtig tid, så vil min angst blive slem, så var der jo ikke noget at gøre ved det. Jeg forlod klinikken i Frederiks og vil aldrig vende tilbage da jeg ikke har tillid til dem længere. Desuden er deres priser ret voldsomme. Store kæder af tandlæger = usikkerhed, manglede tillid, skiftene tandlæger, pengemaskine.

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Nu har jeg desværre måtte få proteser og forløbet fra tandlæge til tandtekniker har forløbet på en professionel og tryg måde og jeg har følt mig holdt i hånden hele vejen og været fortrolig med hele forløbet.
Tandtekniker Kasper har udvist stor omsorg, da jeg har kunnet mærke at det er vigtig at patienten går fra klinikken og er glad for produktet....
Jeg kan kun på dét kraftigste anbefale Smil med Østergaard også til dem der lider af tandlægeskræk
Kim Hjøllund Jensen, Karup

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Jeg er ikke tilfreds med deres kæbe kirurg, jeg skulle have fjernet en tand men de fjerne noget af den med det resultat at der er noget der stadig er for høj, kan mærke det efter gummen er faldet på plads, det syntes jeg er for dårligt når man betaler ca 5000 kr for dét, kan ikke huske den nøjagtige dato det var først i juni

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Jeg har kun fået en meget god behandling hos tandlægerne østergaard Jeg er meget tilfreds de er meget søde og venlige dygtige til deres arbejde jeg ville give flere stjerner hvis jeg kunne

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at beholde tænderne, og hvordan udtrækningen ville foregå. Hvilke komplikationer der evt. var. Heldigvis var der ingen.

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
meget ubehagelig service - ubegrundede beskyldninger om manglende betaling af en faktura betalt for mange måneder siden

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Sød og rar tandplejer. I Viborg.
Hun Tjekkede mine tænder og lavede en tandrensning.
Hun tog sig god tid og jeg fik svar på mange spørgsmål.
Kan kun anbefale dem

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Trods det, at blive stukket og boret, så var det en "god" oplevelse.
Meget professionel og kompetent

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Super professionelle lige fra forespørgsel over tidsbestilling og udførsel på dagen. En varm og hyggelig atmosfære trods de fine nye faciliteter. ALLE var positive effektive og i stand til at få en til at føle sig velkommen…. Sjældent man går fra tandlægen og er imponeret over alt… selv prisen var overkommelig 😜

Odpowiedź od Smil Med Østergaard
Jeg har kommet hos Smil med Østergaard i Viborg i mange år og har altid været tilfreds med arbejdet og kvaliteten af det.
De er gode til at rådgive og vejlede ud fra hvem du er og hvilke behov du har.
Personalet er venlig og omgivelserne er indbydende og rare.