Smileprint Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vlak voordat ze overgingen heb ik mijn bestelling niet kunnen krijgen en zijn dus onbereikbaar.

Oceniono na 1 z 5

Uit de vorige reviews blijkt dus, dat ik niet de enige ben. Extra betaald voor een versnelde verzending van 4-6 dagen, maar nu 12 dagen later, nog steeds niets ontvangen. Ik had de kaartjes dringe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Tevreden al duurde het wel lang voordat hde bestelling binnen was , ruim een week Helaas ook door een vergissing twee maal de zelde bestelling gedaan hierop is niet gereageerd wat jammer was wan... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Smileprint. Ze leveren snel en zijn super goedkoop. Een klein dingetje. Ze hebben nog wel eens de neiging om niet gecentreerd te drukken (twee keer toe geh... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z znakami i szyldami

O Smileprint

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Smileprint Kwaliteitsbelofte

Wij zeggen toe dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen te produceren. Dat is onze kwaliteitsbelofte. Onze belofte bestaat niet alleen uit de woorden; het gaat er om wat we doen en hoe wij het doen. Hoe we de naam Smileprint waarmaken.

Producten

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

interessante titel

Het voordeel is snel, in je eigen tijd, makkelijk te ontwerpen en betrouwbare kleuren.
Het nadeel van web-shoppen is dat het moeilijk is om een beeld te vormen van de opties zoals afgeronde hoeken, lamineren, glans, etc. Het zou interessant zijn als je een voorbeeld kon bestellen van de diverse opties.

29 listopada 2012

perfect

Ik ben zeer tevereden over de productie.
Ook de levering wordt volgens afspraak gedaan.
De mogelijkheden van het maken van de kaarten zijn goed.
En tot slot de website is goed en overzichtelijk.

28 listopada 2012
Oceniono na 5 z 5

Precies zoals ik had besteld

Ik heb opnieuw de visitekaartjes besteld, maar nu in een andere kleur en zonder afgeronde hoeken. Niet omdat dat niet mooi was, maar omdat het in dit geval beter uitkwam. Net als vorige keer was het perfect en snel.

28 listopada 2012

Niet duur, goede kwaliteit

Ik ben zeer te spreken over smileprint. Het is een overzichtelijke site en de producten zijn goed van kwaliteit. De bezorging is vrij snel, binnen 4 dagen in de bus (het wordt verstuurd vanuit de UK). Kortom, je kan hier rustig je kaartjes bestellen.

15 listopada 2012

prima in orde

De visitekaartjes die ik bij Smileprint heb laten maken zien er netjes uit, het was makkelijk ze te ontwerpen en controleren met de hulpmiddelen op de site en de bestelling liet niet lang op zich wachten. Kortom ik ben tevreden.

11 listopada 2012
Oceniono na 2 z 5

Goed product maar late levering

Ik ben tevreden over de bestelde visitekaartjes maar ondanks de aangegeven snelle levering waren ze helaas niet op tijd.

3 listopada 2012

Geachte klant,
Het spijt ons te horen, dat uw bestelling niet op tijd bij u aangekomen is. Met onze snelle service drukken en versturen wij uw bestelling binnen 1-2 werkdagen, voordat wij uw bestelling dan met de gewone poste versturen. Dit duurt dan nog een keer 3-5 werkdagen, voordat uw kaartjes bij u aankomen. Als u een snellere levering prefereert,willen wij u graag onze Express-Service aanraden. Als u uw bestelling vóór 15 uur namiddags maandags tot vrijdags plaatst, zal uw pakket de volgende dag met koerier bij u afgelevert worden.

Oceniono na 4 z 5

Schrijf hier een interessante titel.

Na wat kleine dingetjes die niet helemaal verliepen zo als het zu horen, zijn de probleempjes netjes opgelost naar alle tevredenheid, jammer dat de levertijd die vooraf geclaimd word steeds niet gehaald word. Daar zou men nog aan kunnen werken.

1 listopada 2012

Jammer

Ik vond het erg jammer dat toen ik voor de 2e keer mijn visitekaartjes bij jullie bestelde ik erachter kwam dat de achterkant niet bedrukt was. Blijkt dat dit apart erbij gedaan moest worden. Ik ben er vanuit gegaan dat de bestelling exact hetzelfde was als de 1e........

31 października 2012

Geachte klant,
Het spijt ons te horen, dat bij uw tweede bestelling iets misgegaan is. Graag willen wij u contacteren, om uw probleem op te lossen en uw kaartjes toe te sturen, die naar uw tevredenheid zullen zijn.

Uitstekend werk!!

Beste Smileprintvrienden,
Ik heb zeer goede ervaringen met Smileprintvrienden. Goede kwaliteit en leverantie.

Niet tevreden deze keer.

De kwaliteit was deze keer ronduit slecht. Ik heb mijn logo uit de vorige bestelling geknipt en geplakt, niet wetende dat er een kwaliteitsverlies van 50% zou optreden. Het nadeel van het geautomatiseerde bestelsysteem is dat niemand je hier op attendeert en slechte kwaliteit dus ook wordt afgedrukt.
De levertijd is overigens nog steeds slecht.

Geachte klant,
Het spijt ons te horen, dat de kwaliteit van onze producten dit keer niet naar uw tevredenheid was. Om een slechte druk van bestanden voor te komen, bieden wij op onze site een gratis bestand checking service aan. Als u uw eigen bestanden over dit service naar ons stuurt, zullen wij uw bestanden bekijken en binnen één tot twee uren na u terugkomen met onze proposities, als er nog veranderingen aan uw bestand nodig zijn.

Goed!

Mijn kaartjes waren verloren geraakt in de post. Direct werd er door smileprint een nieuw pakket naar mij toegestuurd. Perfect!

Goede service, goed product

Smile print heeft voor mij hele mooie visitekaartjes gedrukt. De eerste levering was te donker uitgevallen, zonder problemen hebben ze een herdruk gedaan met iets gecorrigeerde kleuren en nu is het perfect en ik ben apetrots op mijn kaartje.

26 października 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej