Ik had een defect voordeurslot en ben geholpen door Benny van Slotenmaker Expert. Hij is een rustig en professionele vakman. hij nam stap voor stap de tijd om alles duidelijk met mij door te nemen, wa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vanochtend gebeld, gelijk diezelfde middag kwam Sadeem. Hele duidelijke rustige uitleg van wat hij ging doen, wat hij aan de sloten zag, welke conclusie dit bracht en wat dat voor mij betekende qua ve... Zobacz więcej
In eerste instantie de snelle service. Maar vooral de aanpak van de monteur ter plekke. Adam heeft de voordeur van mijn 84 jarige moeder snel open gekregen en daarbij iets uitzonderlijks gedaan. Mi... Zobacz więcej
Top service door Team Breda. We hebben nieuw huis gekocht. Waar alle buitendeuren wel iets mankeerde. Dichtbijzijnde slotenmaker gesproken , duurde 2 weken om offerte te krijgen en gaven vervolgens aa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Ślusarz
- również w kategorii:
- Dostawca zamków
- Pogotowie ślusarskie
Napisane przez firmę
Slotenmaker-Expert helpt u bij al uw hang- en sluitwerk, van advies tot en met de vakkundige plaatsing. Wij weten altijd de beste keuze, van budget tot meer exclusievere oplossingen en adviseren u graag! Wij werken alleen met degelijke hoge kwaliteit materialen en merken die een lange levensduur en betrouwbaarheid garanderen. Wat kunnen wij voor u doen: * Advies over hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag * Montage, plaatsing van nieuw hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag: - Sloten: insteeksloten, meerpuntssluitingen, cilinders, hangsloten, poortsloten - Sluitkommen - Sleutelplaten - Deurschilden - Kerntrekschilden - Deurkrukken en krukstiften - Drangers - Scharnieren - Raamsluitingen - Kierstandhouders - Dievenklauwen - Briefplaten - Tochtwering als tochtkleppen - Rosetten - Deurbeveiligers (tegen flippen) - Veiligheidsschilden - Insteekgrendels Nieuwe deuren op maat laten plaatsen en netjes afhangen Het vervangen van Amerikaanse, zogenaamde ‘goal’ sloten, door europees hang- en sluitwerk waarbij de grote gaten perfect worden weggewerkt
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zoals beloofd
Super goed gedaan door Kenneth. Verdiende score voor deze slotenmaker 👍
Binnen 15 min mijn woning in
Ik kon binnen 15 min mijn woning in. Bedankt!
Top service een aanrader
Top service een aanrader! Was buitengesloten. Ze zijn snel en de monteur complimenten echt. Kon lekker gemakkelijk afrekenen. Echt een aanrader. En nogmaals complimenten aan de monteur!!
Super goed geholpen
Super goed geholpen. Zoals beloofd plaats ik een recensie met mijn ervaring.
Bedankt Expert
Betrouwbaar en goed bedrijf
Betrouwbaar en goed bedrijf. 5 jaar geleden geholpen door slotenmaker-expert, nadat er was ingebroken en 2 dagen geleden wederom gebruik van gemaakt ivm een verhuizing
Super professioneel geholpen
Super professioneel geholpen. Slotenmaker was er op tijd en prijs is netjes vooraf besproken
Te duur en niet zo vriendelijk
Prijzen liggen minstens 70 euro boven de acceptabele prijzen en men communiceert hier niet open en eerlijk over (maar claims dit uiteraard wel te doen).
UPDATE
Direct na het plaatsen van deze review heeft slotenmaker expert al gepoogd deze review te verwijderen. Middels mijn bankafschriften en de telefoon geschiedenis heb ik toen kunnen aantonen dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van slotenmaker expert. Ik heb voor het plaatsen van de review bovendien al contact opgenomen met slotenmaker expert om mijn klacht mondeling te bespreken. Na een schreeuwende receptioniste aan de lijn heb ik deze review achtergelaten. Ik heb geen behoefte aan een verder gesprek noch aan een het terugkrijgen van geld. Maar ik vind het wel belangrijk dat mensen op de hoogte zijn van het feit dat er niet open wordt gecommuniceerd en dat prijzen veel te hoog liggen.

Odpowiedź od Slotenmaker Expert
Ervaring rijker
Een prettige ervaring rijker kan ik zeggen. Vriendelijk personeel, netjes hen afspraken nagekomen en belangrijkste natuurlijk; mijn probleem is verholpen. Wij zijn jullie erg dankbaar. Bedankt voor de service team expert :)
Zeer tevreden over de werkzaamheden
Omdat mijn deur niet volledig meer op slot zat toen ik thuis kwam, wilde ik graag mijn sloten laten vervangen. Ik belde Slotenmaker-Expert op en zij hebben dezelfde dag nog mijn slot vervangen! Deze mensen zijn heel begripvol, vriendelijk en daarnaast punctueel. De prijzen zijn realistisch en laag voor de service die je er voor terug krijgt. Ik ben heel erg tevreden en wil de slotenmaker-expert bedanken dat ik weer prettig kan wonen en slapen. Een echte aanrader als je hulp nodig hebt met je sloten!
Prima geholpen
Doświadczenie Trustpilot