Ik had een defect voordeurslot en ben geholpen door Benny van Slotenmaker Expert. Hij is een rustig en professionele vakman. hij nam stap voor stap de tijd om alles duidelijk met mij door te nemen, wa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vanochtend gebeld, gelijk diezelfde middag kwam Sadeem. Hele duidelijke rustige uitleg van wat hij ging doen, wat hij aan de sloten zag, welke conclusie dit bracht en wat dat voor mij betekende qua ve... Zobacz więcej
In eerste instantie de snelle service. Maar vooral de aanpak van de monteur ter plekke. Adam heeft de voordeur van mijn 84 jarige moeder snel open gekregen en daarbij iets uitzonderlijks gedaan. Mi... Zobacz więcej
Top service door Team Breda. We hebben nieuw huis gekocht. Waar alle buitendeuren wel iets mankeerde. Dichtbijzijnde slotenmaker gesproken , duurde 2 weken om offerte te krijgen en gaven vervolgens aa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Ślusarz
- również w kategorii:
- Dostawca zamków
- Pogotowie ślusarskie
Napisane przez firmę
Slotenmaker-Expert helpt u bij al uw hang- en sluitwerk, van advies tot en met de vakkundige plaatsing. Wij weten altijd de beste keuze, van budget tot meer exclusievere oplossingen en adviseren u graag! Wij werken alleen met degelijke hoge kwaliteit materialen en merken die een lange levensduur en betrouwbaarheid garanderen. Wat kunnen wij voor u doen: * Advies over hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag * Montage, plaatsing van nieuw hang- en sluitwerk, deur- of raambeslag: - Sloten: insteeksloten, meerpuntssluitingen, cilinders, hangsloten, poortsloten - Sluitkommen - Sleutelplaten - Deurschilden - Kerntrekschilden - Deurkrukken en krukstiften - Drangers - Scharnieren - Raamsluitingen - Kierstandhouders - Dievenklauwen - Briefplaten - Tochtwering als tochtkleppen - Rosetten - Deurbeveiligers (tegen flippen) - Veiligheidsschilden - Insteekgrendels Nieuwe deuren op maat laten plaatsen en netjes afhangen Het vervangen van Amerikaanse, zogenaamde ‘goal’ sloten, door europees hang- en sluitwerk waarbij de grote gaten perfect worden weggewerkt
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle service
Zeer tevreden over de geboden service van Slotenmaker Expert. In nood snel geholpen worden is natuurlijk ideaal en dat is ook wat mij is overkomen. Mijn omgeving is ervan op de hoogte wie ze in nood moeten bellen voortaan. 5 sterren!
5 sterren voor het netjes oplossen van mijn klacht. Hierdoor heb ik weer vertrouwen en zal ik de volgende keer sloten expert weer als eerste bellen !!
Binnen 15 minuten aanwezig en de deur…
Binnen 15 minuten aanwezig en de deur open voor wij konden vertellen hoe wij de sleutel thuis zijn vergeten. Toppers! Dank voor de snelle hulp.
Goed geholpen
Lang zelf getobt. Nu razend snel opgelost
Lang getobt met de sloten thuis. Had veel eerder contact met jullie moeten opnemen. Noah kwam en repareerde en verving professioneel alle sloten heel snel en helemaal naar wens. Super Noah.
Snel en professioneel
Even paniek toen het slot van onze voordeur het niet meer deed! Heel blij dat we zo snel en professioneel zijn geholpen! Veel dank aan Noah die het heel snel en netjes heeft opgelost!
Prima geholpen
Zeer snel en prima geholpen door een heel vriendelijke Noah die vooraf duidelijk aangaf wat de kosten en werkzaamheden zouden zijn.
Salim heeft mij ontzettend correct en…
Salim heeft mij ontzettend correct en snel geholpen. Betrouwbaar, duidelijke uitleg. Ik raad dit bedrijf aan en alle credits ook voor Salim!
Goedemiddag
Goedemiddag, mijn naam is Walter en samen met m'n echtgenote hebben we een héél goede ervaring met jullie bedrijf, snelle en professionele afhandeling van het probleem en met name Noah die zeer professioneel alles oploste. Aan te bevelen.
Plaats van werkzaamheden Terneuzen.
Snelle en professionele service,
Snelle en professionele service,
Slotenmaker Expert gebeld de monteurs waren heel snel gekomen.
Hebben mij heel goed geholpen.
Hele vriendelijke mensen.
Top top service.
Top service
Toen ik belde kreeg ik een vriendelijke vrouw aan de lijn.
Binnen afgesproken tijd stond de slotenmaker voor de deur.
Hij heb ze werk netjes uitgevoerd.
Enorm goes geholpen door…
Enorm goed geholpen door slotenmaker-expert.
De slotenmaker was vriendelijk en vakbekwaam.
Beste slotenmaker-expert,
Beste slotenmaker-expert,
Bedankt voor de goede service. Adam heeft me super goed geholpen!
Ik heb jullie nummer genoteerd voor de volgende keer!
Probleem goed opgelost door behulpzame klantenservice
UPDATE:
Na het plaatsen van deze review ben ik door Slotenmaker Expert gebeld. Ik kreeg een zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon, die begrip toonde voor de situatie en uitlegde dat dit niet de normale gang van zaken is. Slotenmaker Expert werkt bij drukte samen met ZZP'ers, en deze ZZP'er heeft een té hoge prijs gerekend. Slotenmaker Expert heeft daarop besloten het prijsverschil (tussen de prijs die ik heb betaald en een normale prijs) aan mij te vergoeden. Hopelijk wordt de samenwerking met deze partij verbroken.
-------------------------------------------------------
Slotenmaker was binnen 50 minuten op locatie. Aan de telefoon wilde Slotenmaker Expert niet zeggen met wat voor kosten ik rekening moest houden, behalve 20 euro voorrij-kosten (dit bleek achteraf ex btw te zijn, terwijl prijzen die naar consumenten worden gecommuniceerd altijd incl. btw moeten zijn).
Eenmaal op locatie gaf de slotenmaker (Allround Install, KvK 65542576) een vage inschatting van de kosten, zou afhankelijk zijn van hoe lang hij nodig zou hebben. Een uurtarief had hij niet. Uiteindelijk was de slotenmaker in nog géén minuut klaar, en kwam het totaal uit op EUR 204,- incl. btw. Bedrag moest direct worden overgemaakt.
Strikt genomen is deze gang van zaken niet illegaal. Daar is dan ook alles mee gezegd. Weet dat je met Slotenmaker Expert véél meer betaalt dan redelijk is, en weet dat je hier achteraf niks meer aan kan doen. Het is aan te raden om een betrouwbare slotenmaker uit de omgeving met inzichtelijke tarieven in je contactenlijst te hebben.
Aanrader!
Snelle en super goede service, secuur werk geleverd! Zeker een aanrader!
Dit was de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten en wederom een pluim voor jullie!
Super goed geholpen door…
Super goed geholpen door slotenmaker-expert!
Betrouwbare en eerlijke slotenmaker.
Mijn dank is groot
Top gozer!
Duidelijke communicatie, zeer vriendelijk en neemt de tijd. Nooit verwacht dat een vervelende situatie zo'n fijne ervaring zou worden, wat een topgozer!
Goede service, goede communicatie, snel ter plekke en deskundig advies.
Brilliant service
Brilliant service! Arrived on time, very helpful and customer oriented. Fully committed to solving the problem. Called again after repair to check whether problem was solved. Gained a faithful client for life!
De beste slotenmaker tot nu gehad
De beste slotenmaker tot nu gehad, echt een aanrader!!
Doświadczenie Trustpilot