Oceniono na 5 z 5

De er yderst professionelle, pligtopfyldende, informerende, grundige, utrolig venlige, hjælpsomme. Er blevet mødt som et menneske, og ikke et sags nummer. Har haft den samme kontakt person fra Arbejd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og tryk oplevelse i forbindelse med min ledighed efter endt uddannelse. De har respekt for faget og for medlemmerne. Jeg har på intet tidspunkt følt mig til besvær og mine bekymringer er... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig fagforening, som er ligeglade med deres medlemmer. Efter flere forsøg på og snakke løn, er alt kommunikation nu nytteløs. Alt er øregas og mange af deres ansatte ved ikke noget og re... Zobacz więcej

1. Związek zawodowy

Napisane przez firmę

Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

God hjælp

Torben har hjulpet mig to gange efter endt ansættelse. Begge gange har vi fået ret. Dejligt forløb hvor man føler sig taget i hånden hele vejen.

27 października 2025

Kære Karen

Mange tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft et godt og trygt forløb hos os, og at du har følt dig godt guidet gennem processen.

Vi er naturligvis også glade for, at begge sager blev afsluttet med et positivt resultat. Tak for din tillid, det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Tak for jer

2 października 2025

Kære Jeanette

Tak for din positive feedback og anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for.

Oceniono na 5 z 5

Medarbejderen ( Kjeld) meldte til…

Medarbejderen ( Kjeld) meldte til stadighed tilbage, selvom man er udfordret grundet langtidssygemeldinger.
Gav oprigtige undskyldninger, hvilket er højt værdsat !!

19 października 2025

Kære Anette

Hvor er det dejligt at læse din tilbagemelding .
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er glade for, at du har oplevet en god og oprigtig dialog, selvom vi har været udfordret af langtidssygemeldinger. Din forståelse og anerkendelse betyder meget for os, og vi sætter stor pris på dine venlige ord.

Oceniono na 5 z 5

Positiv og anderkende samtale hvor jeg…

Positiv og anderkende samtale hvor jeg kan tage meget brugbart med fra.

15 października 2025

Kære Mette

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en god og anerkendende samtale, hvor du kunne tage noget brugbart med dig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 1 z 5

SL har både nægtet at udføre et løntjek…

SL har både nægtet at udføre et løntjek for mig, da jeg selv havde regnet mig frem til 220 timers manglende udbetaling af overarbejdstillæg i min nuværende stilling og så har de ødelagt mine lønforhandlinger i nyt job. Jeg fortalte om mine ret solide argumenter for at bede om ekstra løntrin og de nægtede at lytte til mig. De havde 'masser af erfaring' og ville ikke tage mine konkrete faglige argumenter med til forhandlingsbordet. Ikke fordi de var uenige, men fordi de kendte min chef og HR og havde erfaring med dem. Jeg brugte virkelig lang tid på at prøve at overtale dem og fortalte andre ansatte i SL, at jeg var utryg ved situationen, men de gik til forhandling UDEN argumenter og det gik selvfølgelig galt og jeg måtte acceptere en løn, vi på forhånd var enige om ikke var acceptabel. Desuden har jeg ikke kunne få fat på den ansatte, der stod for min sag i næsten to uger, med en enkelt undtagelse midt i forløbet, og derfor måtte jeg kontakte dem og kræve en afklaring, da jeg havde brug for at sige min stilling op, hvis jeg skulle skifte arbejde. I den tid anede jeg ikke om lønforhandlingerne var i gang eller hvor i processen vi var. Og så påstod de desuden til at starte med, at de ikke havde modtaget første udkast til lønforhandling fra HR, der var afsendt til dem elektronisk. Det lyder skørt, når jeg skriver det ned sådan her, men det er 100% sandt og jeg har 100% dokumentation for forløbet.

Jeg har betalt 1121 kr om måneden for selv at måtte udføre løntjek og for at få mine lønforhandlinger ødelagt og har måtte erkende, at jeg havde været meget bedre tjent med aldrig at lade dem forhandle for mig. I mit tilfælde har SL desværre været dybt inkompetente og dumdristige og jeg ville råde folk til at tænke sig om før de sætter deres lid til dem.

10 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Fin samtale .

Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift

8 października 2025

Kære Dorthe

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det betyder meget for os! Hvis du ikke allerede har taget kontakt til vores karriererådgivning, kan du via linket få mere information: https://sl.dk/job-og-karriere/

Oceniono na 5 z 5

Efter længere tids frustration over ikke at vide hvilken retning mit arbejdssporskifte skulle forme sig i samt ikke at komme til jobsamtaler ud fra konkrete sendte ansøgninger, besluttede jeg mig for at række ud til SL som jeg trods alt havde været medlem af i mange år.
Det var her muligt at få hjælp ved at booke samtaler ud fra hvad man havde brug for hjælp til.
Jeg valgte først karriere/jobrådgivning, derefter hjælp til ansøgning og til sidst forberedelse inden samtale.
Hele vejen igennem blev jeg rådgivet af PiaMaria og jeg kan ikke andet end at takke hende af hele mit hjerte for den rådgivning hun har formået at give. Hjertevarm, lyttende, forstående, konstruktiv og ikke mindst hamrende faglig dygtig, til at bane vejen for at jeg gik hele vejen til at blive udvalgt igennem 114 ansøgere.
Jeg opfordrer derfor kraftigt til at bruge SL´s værktøjer hvis man har brug for støtte til ens arbejdsliv, og kan kun håbe på andres vegne, at de møder en som PiaMaria.

24 września 2025

Kære Kamil

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det gør stort indtryk at læse, hvordan vores kollega har været en vigtig støtte for dig, både fagligt og menneskeligt, samt hvordan hendes rådgivning har hjulpet dig hele vejen i mål.

Vi er dybt taknemmelige for, at du deler din oplevelse, og ønsker dig alt det bedste i dit videre arbejdsliv.

Fremragende fagforening

SL yder den støtte og vejledning man har brug for. Kan varmt anbefales.
De ved alt om løn, arbejdsforhold og kan rådgive bedre end de fleste.
Og så har de lønsikring inkluderet.

19 września 2025

Kære Carsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplever vores støtte og vejledning som en hjælp i hverdagen og at du fremhæver både rådgivningen og vores lønsikring. Det betyder meget for os, at du føler dig godt klædt på, og vi ser frem til fortsat at være der for dig, når du har brug for os.

Altid god rådgivning

Fik god hjælp af 2 meget kompetente medarbejdere. Har haft en del kontakt med dem i forbindelse med en arbejdsskade. Altid rigtig god rådgivning.

22 września 2025

Kære Jannie

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse .
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god rådgivning og støtte i forbindelse med din arbejdsskade.

Oceniono na 5 z 5

Venlighed og hjælp på høj plan.

Venlighed og hjælp på høj plan.

23 września 2025

Kære Claudia

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet venlighed og hjælp på højt niveau hos os.

Tlf kontakt

Har kun haft positive oplevelser ved kontakt. Altid hjælpsomme medarbejdere som gerne hjælper og guider

5 września 2025

Kære Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du altid har haft positive oplevelser med vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på din feedback. Den motiverer os til at fortsætte med at give den bedste service.

Oceniono na 5 z 5

Klarhed over min situation.

Klarhed over min situation.
Hevendte mig med spørgsmål omkring efterløn. Havde en behagelig, engageret samtale med vigtig viden, muligheder og gode råd.

4 września 2025

Kære Susanne

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os, at høre du fik klarhed over din situation og følte dig godt vejledt i forhold til efterløn og de muligheder, der er for dig.

Stor tilfredshed

Stor tilfredshed ifm. behov for hjælp og altid venlig ‘betjening’ gennem de sidste 12år+

1 września 2025

Kære Maria

Tusind tak for din anmeldelse og for at have været en del af vores fælleskab i så mange år! Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en høj grad af hjælpsomhed og venlig betjening.

Super sparring

Virkelig relevant rådgivning og følelsen af at blive hørt🙌🏿

22 sierpnia 2025

Kære Marianne

Mange tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både relevant rådgivning og følelsen af at blive hørt.

SL Efterlønsteam

Har i dag været i kontakt med SL Efterlønsteam og fået super god hjælp af en tålmodig, behagelig og kompetent medarbejder. Det har givet mig en ro, at få klarhed over mine muligheder.
Bedste hilsner fra Mie

21 sierpnia 2025

Kære Mie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået god hjælp af vores Efterlønsteam, og at samtalen har givet dig ro og klarhed over dine muligheder.

Vi sætter stor pris på din feedback. Det betyder meget for os at vide, at vi kan gøre en forskel.

Oceniono na 5 z 5

Har været utrolig glad for arbejdsskade sl. Hjælp

Det har betydet rigtig meget for mig at jeg fik den hjælp jeg havde brug for, da jeg er for syg til selv at finde hovede og hale i alt det papir arbejde og paragrafer.
Så en stor tak til arbejdsskadeteam fra SL især Susanne for hendes fantastiske hjælp.

18 sierpnia 2025

Kære Lene

Tusind tak fordi du har delt din oplevelse med os. Det glæder os virkelig meget at høre, at du har følt dig godt hjulpet i en svær tid, hvor det kan være uoverskueligt med regler og papirarbejde. Din anerkendelse af vores kollega og resten af teamet betyder meget – vi giver naturligvis din hilsen videre til dem.

Venlig hilsen Stine, Socialpædagogerne

Venlig modtagelse

Venlig modtagelse. Kompetent hjælp

5 maja 2025

Kære Mette

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du følte dig godt taget imod og oplevede en kompetent hjælp.

Kort ventetid

Kort ventetid, hurtig og effektiv behandling af min situation

25 lipca 2025

Kære Andreas

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at du deler din oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en utrolig god oplevelse

Jeg havde en utrolig god oplevelse, da jeg stod og havde brug for hjælp fra min fagforening. Jeg har talt med forskellig personale, både Ea og Marianne, og begge var omsorgsfulde og tydelige i deres støtte. De får mine bedste anbefalinger

4 lipca 2025

Kære medlem

Mange tak for din varme anmeldelse og anbefaling! Det betyder meget for os at vide, at vores indsats gør en forskel, når vores medlemmer har brug for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Maiken, Socialpædagogerne

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej