Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig fagforening, som er ligeglade med deres medlemmer. Efter flere forsøg på og snakke løn, er alt kommunikation nu nytteløs. Alt er øregas og mange af deres ansatte ved ikke noget og re... Zobacz więcej

1. Związek zawodowy

Napisane przez firmę

Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en god forklaring på mit…

Jeg fik en god forklaring på mit spørgsmål

26 maja 2026

Kære Lone,
Tusinde tak for din positive anmeldelse.
Det er meget vigtigt for os at give vores medlemmer med et brugbart svar og opklare de tvivl der måtte være.
Vi værdsætter, at du vil dele din oplevelse.
Venlig hilsen Louise,
Socialpædagogerne.

Oceniono na 1 z 5

AMR mister tillæg pga. SL's egne arbejdsgange

Jeg blev meget positiv over, at opdage at SL udbetaler et årligt tillæg til mig som AMR. Det krævede bare at jeg var registeret som AMR. Det var jeg ikke opmærksom på jeg skulle gøre, så jeg kontaktede SL skritligt 1. december 2025, og gjorde opmærksom på at jeg allerede sad som AMR. Jeg fik svar, at jeg skulle udfylde registreringsskema, som jeg sendte ind 7. december 2025. Intet svar. Efter flere gange telefonisk kontakt var jeg helt rolig: SL havde lidt udfordringer, fordi en central medarbejder var på vej på pension - MEN det var overhovedet intet problem om jeg først blev regitreret efter årsskiftet. Ok, intet hastede, det kunne bare løses på bagkant. Selvfølgelig fik jeg da mit tillæg!
Ok, ro på, det troede jeg på. Fagforeninger er jo til for deres medlemmer, ikke? Efter årsskiftet: Flere opkald, medarbejdere der forsikrede mig om alt var fint, ingen hast. Arbejdsgiver sagde SL skulle udbetale, SL sagde det var arbejdsgiver. Arbejdsgiver, der var i kontakt med KL, og KL der bekræftede arbejdsgiver at det var SL selv, der skulle udbetale. Hjælpsom SL medarbejder der intet anede, men gerne ville undersøge. Ventetid. Alt sammen tager tid. Nu sidder jeg i maj 2026 og har fået besked på, at jeg IKKE kan få udbetalt mit tillæg, fordi jeg ikke var registreret før årsskiftet? På trods af, at det er SL selv, der ikke har haft mandskab til at registrere mine oplysninger, har forsikret mig om det ikke var et problem. Hvad er værdien af en fagforening, hvis den ikke engang overholder egen overenskomst?

20 maja 2026

Kære Signe

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er oprigtig ærgerlige over at læse om dit forløb.
Hvis du har lyst, er du velkommen til at sende mig en SMS på 41 125 125, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen og følge op på din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Arbejdsskade teamet gjorde en fantastisk indsats

Arbejdsskade teamet gjorde en fantastisk konstruktiv indsats omkring min arbejdsskade - hele vejen igennem, har der været givet hjælp og råd, til hvordan jeg skulle kunne "være i det" imens min arbejdsskadesag kørte, denne proces har varet i over 4 år.
Vil særligt fremhæve Eva Schramm faglig leder for arbejdsskadeteamet, hun om nogen- altid har været imødekommende, når der er blevet ringet til hende og været konstruktiv, været meget forklarende, når der har været "hump" på vejen, fået disse rettet ud igen...

20 maja 2025

Kære Hans Ole

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har oplevet et godt og konstruktivt forløb.
Vi er glade for, at du har følt dig støttet og vejledt undervejs, og at vores indsats har gjort det lettere for dig at være i processen. Arbejdsskadesager kan være både komplekse og krævende, så det er vigtigt for os at være til stede med både faglighed og menneskelig forståelse.
En særlig tak for dine ord om vores kollega. Dem sørger vi selvfølgelig for at give videre. Det glæder os at høre, at hendes imødekommenhed og evne til at skabe klarhed har gjort en forskel for dig, også når der har været bump på vejen.
Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Fin samtale

Fin samtale. Imødekommende. Jobsøgningen virkede uoverskueligt før mødet men fik overblik og mod på det da jeg gik ud af døren.

11 maja 2026

Kære Rikke

Det glæder os at høre, at du oplevede samtalen som imødekommende, og at du gik derfra med både overblik og fornyet mod på din jobsøgning. Held og lykke videre – og du er altid velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Altid venlig og god hjælp når man…

Altid venlig og god hjælp når man ringer.
God vejledning.
Penge der er givet godt ud.

4 maja 2026

Kære Britt
Hvor er det dejligt at høre at du har gode oplevelser i din kontakt med os!
Vores mål er altid at støtte vores medlemmer bedst muligt, så det betyder meget at høre din feed back.

Vi sætter stor pris på at du vil dele.

Oceniono na 5 z 5

Blev mødt i telefonen af en venlig

Blev mødt i telefonen af en venlig, arrangeret og effektiv medarbejder, der var lyttede, var forstående og havde en medmenneskelig tilgang. Rigtig god oplevelse. Stor tak for det.

30 kwietnia 2026

Kære Anne

Mange tak for din fine anmeldelse og for de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i telefonen, og at du følte dig lyttet til og mødt med forståelse og nærvær.
Din feedback betyder meget for os og er en stor motivation for os alle i det daglige arbejde.
Endnu en gang tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hjælp ift. sag om utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur.

I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten, Mehendi Deol, var lyttende og støttende hele vejen igennem og god til at holde mig løbende opdateret ift. sagen og fik forhandlet en god aftale på plads, så jeg kunne lukke den dør bag mig med forvisning om uhensigtsmæssig og usaglig behandling. Kæmpe anbefaling af SL herfra.

23 stycznia 2026

Kære Marie-Luise

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har stået i en utryg og uhensigtsmæssig situation, men er glade for, at du har oplevet god støtte og rådgivning gennem hele forløbet, og at du er kommet godt videre.

Det er vigtigt for os, at vores medlemmer bliver lyttet til og holdt godt orienteret undervejs, så det betyder meget at høre, at du har haft et godt samarbejde med vores konsulent Mehendi, og at der er fundet en god løsning i sagen.

Vi giver selvfølgelig din positive feedback videre til Mehendi.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for yderligere rådgivning eller bistand.

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med sparing fra…

Meget tilfreds med sparing fra konsulent og hjælp til at komme videre.

22 kwietnia 2026

Kære Jasmin,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med sparringen fra vores konsulent, og at vi har kunnet hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere støtte eller rådgivning.

Med venlig hilsen Karen

Oceniono na 5 z 5

SL har givet mig den bedste hjælp

Jeg har fået hjælp i min arbejdsskadesag. Som har taget 5,5 år.
Socialpædagogernes fagforening, har kørt sagen for mig hele vejen igennem jeg har fået god hjælp, god rådgivningen og en god erstatning.
Jeg havde efter min arbejdsskade, ikke været i stand til selv at håndtere den her sag, så jeg er bare så glad for hjælpen jeg har fået hos SL

15 kwietnia 2026

Kære Ann,

Tak for din fine anmeldelse og for at dele din historie med os.

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig godt hjulpet gennem hele dit forløb. Vi ved, at 5,5 år kan føles som lang tid at være i en arbejdsskadesag, og at det kan være både krævende og belastende undervejs. Derfor er det vigtigt for os at kunne støtte og rådgive hele vejen – især når det kan være svært at stå med selv.

Vi er glade for, at du har oplevet både god rådgivning, opbakning og et godt resultat i din sag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået alt den skrive hjælp

Jeg har fået alt den skrive hjælp, opbakning og forståelse, jeg har haft brug for i forbindelse med min arbejdsskade.
Det har været faglig kompetent hjælp hele vejen.
Tak

20 marca 2026

Kære Helle

Tusind tak for at dele din gode oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du har følt dig godt støttet og fået den hjælp, du havde brug for i forbindelse med din arbejdsskade.

Vi bestræber os altid på at give vores medlemmer kvalificeret rådgivning og en tryg oplevelse gennem hele forløbet, hvor opbakning og forståelse er en vigtig del af indsatsen.

Stor støtte

Stor støtte, hjælp og vejledning i forbindelse med en arbejdsskadesag. Godt at jeg var medlem.

29 kwietnia 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at du har fået den støtte, hjælp og vejledning, du havde brug for i forbindelse med din arbejdsskadesag.

Vi ved, at sådanne forløb kan være krævende, og derfor gør vi os umage for at være en tryg og kompetent sparringspartner hele vejen igennem. Det betyder meget for os, at du oplever en reel værdi af dit medlemskab.

Endnu en gang tak for din feedback.

Karen, Socialpædagogerne

Oceniono na 5 z 5

Det var så venlig og hjælpsom en person…

Det var så venlig og hjælpsom en person 😘 - dejligt.

28 kwietnia 2026

Kære Gitte
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god og hjælpsom oplevelse.
Tak fordi du deler din oplevelse.

Faglige og professionelle

De er yderst professionelle, pligtopfyldende, informerende, grundige, utrolig venlige, hjælpsomme. Er blevet mødt som et menneske, og ikke et sags nummer. Har haft den samme kontakt person fra Arbejdsskade teamet , Eva Schrammen igennem hele min sag. Fra start til slut, har jeg været i meget sikre hænder.
Jeg har fået erstatning for min arbejdsskade. Yderligere blev jeg tildelt erstatning, da teamet undersøgte lønseddeler via deres advokater. Tak for i har været min klippe, og kæmpet min sag så samvittighedsfuldt, fagligt, og grundigt. Tak Eva Schramm.

23 kwietnia 2026

Kære Gitte,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse og mange tak fordi du vil dele din oplevelse.

Vi er enormt glade for at vi har kunne støtte dig fra start til slut og sikre at grundigt og retfærdigt resultat.
Tak for din tillid til os. De varme ord og din oplevelse er naturligvis videregivet til Eva og hele vores dygtige arbejdsskadeteam.

Tryg og god oplevelse

Rigtig god og tryk oplevelse i forbindelse med min ledighed efter endt uddannelse. De har respekt for faget og for medlemmerne. Jeg har på intet tidspunkt følt mig til besvær og mine bekymringer er blevet mødt med forståelse.
Hjemmesiden er brugervenlig og der er mange gode muligheder for at høre podcasts og meget andet.
Så alt i alt meget tilfreds med hele forløbet og med at være en del af socialpædagogerne

23 kwietnia 2026

Kære Sarah

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse i forbindelse med din ledighed efter endt uddannelse. At du har følt dig mødt med respekt, forståelse og uden at være til besvær, er helt centralt for os og noget vi arbejder meget bevidst for.
Vi er også glade for, at du har haft gavn af vores hjemmeside og de forskellige tilbud som fx podcasts. Tak fordi du tager dig tid til at give feedback, og fordi du er en del af Socialpædagogerne.

Oceniono na 5 z 5

Dejlig rolig medarbejder at tale med.

Dejlig rolig medarbejder at tale med.
Vanskelig situation omkring mit Dagpenge kort….åben dialog uden fordømmelse eller straffe toner…
Jeg er virkelig lettet og rolig ved det der er besluttet♥️så glad for jeg er i SL-akassen

22 kwietnia 2026

Kære Lene

Mange tak for din fine anmeldelse og for de pæne ord.
Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig mødt med ro, åbenhed og uden fordømmelse i en svær situation. Det betyder meget for os, at vores medlemmer føler sig trygge og ordentligt behandlet.
Det glæder os især, at dialogen gav dig ro og lettelse, og at du føler dig godt tilpas med den beslutning, der er truffet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kompetent

Venlig kompetent besvarelse på mit spørgsmål.

7 kwietnia 2026

Kære Consumer,
Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at du vil dele din oplevelse. Vores mål er altid at støtte medlemmer bedst muligt, så din feedback betyder utroligt meget.

Dygtig medarbejder

Super kompetent medarbejder jeg talte med 👍🏻

4 stjerner fordi jeg var i kø et pænt stykke tid

27 marca 2026

Kære Karin,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder alt for os, at du oplever kompetent hjælp når du kontakter os.

Ligeledes er vi taknemmelig for din feed back til telefonen. Det hjælper os fremadrettet med at forbedre og forkorte ventetiden.
Tak fordi du vil dele dette.

Oceniono na 4 z 5

God hjælp - med ønske om mere interesse

Oplever at jeg selv har skulle være opsøgende. God behandling, når først der var kontakt. Mere information og interesse - kunne jeg tænke mig!

24 marca 2026

Kære Kirsten

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet manglende opfølgning i dit forløb, og at du selv har skullet være opsøgende for at få information om din sag. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer, og det tager vi meget alvorligt.

Samtidig er vi glade for at høre, at du har oplevet en god og professionel behandling, når du har været i kontakt med os.

Din feedback omkring behovet for mere løbende information og større interesse tager vi med os, så vi kan forbedre vores kommunikation fremadrettet.

Oceniono na 5 z 5

Altid finke når man ringer til dem og…

Altid finke når man ringer til dem og hurtig til at løse problemet man kommer med

19 marca 2026

Kære Ellen

Mange tak for din anmeldelse, Det betyder meget for os at høre, at du oplever god service, når du ringer ind, og at vi hurtigt kan hjælpe med dine problemer. Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjælpe dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Har fået god hjælp og vejledning i SL

Har fået god hjælp og vejledning i SL , jeg kan kun anbefale andre at melde sig ind .

11 marca 2026

Kære Ketty,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de varme ord.
Det betyder virkelig meget for os at du oplever hjælp og vi værdsætter at du vil dele din oplevelse.

Venlig hilsen Louise,
Socialpædagogerne

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej