Reakcja na opinię
Utrolig dårlig fagforening, som er ligeglade med deres medlemmer. Efter flere forsøg på og snakke løn, er alt kommunikation nu nytteløs. Alt er øregas og mange af deres ansatte ved ikke noget og re... Zobacz więcej
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Dania
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg fik en god forklaring på mit spørgsmål

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Jeg blev meget positiv over, at opdage at SL udbetaler et årligt tillæg til mig som AMR. Det krævede bare at jeg var registeret som AMR. Det var jeg ikke opmærksom på jeg skulle gøre, så jeg kontaktede SL skritligt 1. december 2025, og gjorde opmærksom på at jeg allerede sad som AMR. Jeg fik svar, at jeg skulle udfylde registreringsskema, som jeg sendte ind 7. december 2025. Intet svar. Efter flere gange telefonisk kontakt var jeg helt rolig: SL havde lidt udfordringer, fordi en central medarbejder var på vej på pension - MEN det var overhovedet intet problem om jeg først blev regitreret efter årsskiftet. Ok, intet hastede, det kunne bare løses på bagkant. Selvfølgelig fik jeg da mit tillæg!
Ok, ro på, det troede jeg på. Fagforeninger er jo til for deres medlemmer, ikke? Efter årsskiftet: Flere opkald, medarbejdere der forsikrede mig om alt var fint, ingen hast. Arbejdsgiver sagde SL skulle udbetale, SL sagde det var arbejdsgiver. Arbejdsgiver, der var i kontakt med KL, og KL der bekræftede arbejdsgiver at det var SL selv, der skulle udbetale. Hjælpsom SL medarbejder der intet anede, men gerne ville undersøge. Ventetid. Alt sammen tager tid. Nu sidder jeg i maj 2026 og har fået besked på, at jeg IKKE kan få udbetalt mit tillæg, fordi jeg ikke var registreret før årsskiftet? På trods af, at det er SL selv, der ikke har haft mandskab til at registrere mine oplysninger, har forsikret mig om det ikke var et problem. Hvad er værdien af en fagforening, hvis den ikke engang overholder egen overenskomst?

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Arbejdsskade teamet gjorde en fantastisk konstruktiv indsats omkring min arbejdsskade - hele vejen igennem, har der været givet hjælp og råd, til hvordan jeg skulle kunne "være i det" imens min arbejdsskadesag kørte, denne proces har varet i over 4 år.
Vil særligt fremhæve Eva Schramm faglig leder for arbejdsskadeteamet, hun om nogen- altid har været imødekommende, når der er blevet ringet til hende og været konstruktiv, været meget forklarende, når der har været "hump" på vejen, fået disse rettet ud igen...

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Fin samtale. Imødekommende. Jobsøgningen virkede uoverskueligt før mødet men fik overblik og mod på det da jeg gik ud af døren.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Altid venlig og god hjælp når man ringer.
God vejledning.
Penge der er givet godt ud.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Blev mødt i telefonen af en venlig, arrangeret og effektiv medarbejder, der var lyttede, var forstående og havde en medmenneskelig tilgang. Rigtig god oplevelse. Stor tak for det.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten, Mehendi Deol, var lyttende og støttende hele vejen igennem og god til at holde mig løbende opdateret ift. sagen og fik forhandlet en god aftale på plads, så jeg kunne lukke den dør bag mig med forvisning om uhensigtsmæssig og usaglig behandling. Kæmpe anbefaling af SL herfra.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Meget tilfreds med sparing fra konsulent og hjælp til at komme videre.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Jeg har fået hjælp i min arbejdsskadesag. Som har taget 5,5 år.
Socialpædagogernes fagforening, har kørt sagen for mig hele vejen igennem jeg har fået god hjælp, god rådgivningen og en god erstatning.
Jeg havde efter min arbejdsskade, ikke været i stand til selv at håndtere den her sag, så jeg er bare så glad for hjælpen jeg har fået hos SL

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Jeg har fået alt den skrive hjælp, opbakning og forståelse, jeg har haft brug for i forbindelse med min arbejdsskade.
Det har været faglig kompetent hjælp hele vejen.
Tak

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Stor støtte, hjælp og vejledning i forbindelse med en arbejdsskadesag. Godt at jeg var medlem.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Det var så venlig og hjælpsom en person 😘 - dejligt.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
De er yderst professionelle, pligtopfyldende, informerende, grundige, utrolig venlige, hjælpsomme. Er blevet mødt som et menneske, og ikke et sags nummer. Har haft den samme kontakt person fra Arbejdsskade teamet , Eva Schrammen igennem hele min sag. Fra start til slut, har jeg været i meget sikre hænder.
Jeg har fået erstatning for min arbejdsskade. Yderligere blev jeg tildelt erstatning, da teamet undersøgte lønseddeler via deres advokater. Tak for i har været min klippe, og kæmpet min sag så samvittighedsfuldt, fagligt, og grundigt. Tak Eva Schramm.

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Rigtig god og tryk oplevelse i forbindelse med min ledighed efter endt uddannelse. De har respekt for faget og for medlemmerne. Jeg har på intet tidspunkt følt mig til besvær og mine bekymringer er blevet mødt med forståelse.
Hjemmesiden er brugervenlig og der er mange gode muligheder for at høre podcasts og meget andet.
Så alt i alt meget tilfreds med hele forløbet og med at være en del af socialpædagogerne

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Dejlig rolig medarbejder at tale med.
Vanskelig situation omkring mit Dagpenge kort….åben dialog uden fordømmelse eller straffe toner…
Jeg er virkelig lettet og rolig ved det der er besluttet♥️så glad for jeg er i SL-akassen

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Super kompetent medarbejder jeg talte med 👍🏻
4 stjerner fordi jeg var i kø et pænt stykke tid

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Oplever at jeg selv har skulle være opsøgende. God behandling, når først der var kontakt. Mere information og interesse - kunne jeg tænke mig!

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Altid finke når man ringer til dem og hurtig til at løse problemet man kommer med

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Har fået god hjælp og vejledning i SL , jeg kan kun anbefale andre at melde sig ind .

Odpowiedź od Socialpædagogerne
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.