Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Zobacz więcej
Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Zobacz więcej
Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordr... Zobacz więcej
Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne retur... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Droner som giver dig et professionelt værktøj
Mariagervej 138C, 8920, Randers NV, Dania
- support@skypilot.dk
- www.skypilot.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Telefonisk hjælp
Havde et problem med opgradering af phantom 3 og ringede derfor til Skypilot. Efter en kort samtale og nogle gode råd fik jeg startede den rigtig op igen da den havde fastlåst sig i opgraderingen. Super service. Tak for hjælpen.
Vildt god kundeservice og yderstå konkurrencedygtige priser!
Havde en del spørgsmål vedr. mit bestilling, men kundeservice var helt i top og på ingen måder anmassende hermed. Endvidere de bedste priser jeg kunne finde, også ift. udlandet. Kan ganske varmt anbefales herfra!
Økonomisk utroværdig - manglende produktkendskab - overholder ikke aftaler
Bestilte den 27 maj 2015 en drone, en transporttaske samt et ekstra batteri mv. hos SkyPilot - Leveringen var hurtig -
Tasken passede dog ikke som lovet og batteriet var i restordrer. Derfor blev tasken returneret efter aftale og batteriet ville blive leveret når det kom på lager. SkyPilot har flere gange lovede at returnerer det betalte beløb for tasken, samt leverer det ekstra batteri som var i restordrer (som jeg har set igen var på lager hos SkyPilot)
Nu er der gået 2 måneder og min tålmodighed strækker ikke længere - derfor denne anmeldelse.
Dårlig/manglende service
Opdatering:
Har ændret min andmeldelse til 4 stjerner. Det burde nok kun være 3, men har nu fået faktura og SkyPilot ville sende en lille ting for ulejligheden. Derfor 4 stjerner.
*************Ja, det startede ellers godt. Fik en god forklaring i telefonen med den drone jeg ville bestille, Fik den faktisk også allerede dagen efter jeg havde bestilt den.
Der manglede så en faktura som jeg skal bruge til mit regnskab og evt reklamationer. Efter at have rykket SpyPilot 4 gange for den , uden at få noget svar må jeg nu desværre nøjes med at give dem én stjerne. Nu kan jeg så se herinde at jeg ikke er den første der har haft det problem.
Nu pakker jeg dronen pænt sammen og sender den retur. SÅ må vi se om jeg får pengene tilbage så jeg kan købe en ny et andet, mere seriøst sted.
Rigtig fed service
Har bestilt en parrot bebop drone med skycontroller og da jeg bestilte den stod der dag til dag levering hvis den var på lager der stod den var på lager men efter den dag var gået havde jeg ikke fået nogen pakke men han ringede samme dag og sagde det var en fejl ☺
rigtig go service... :-D
Havde et opstart problem på min drone, hvor chat hjælp ikke var nok, så blev jeg i stedet ringet op, og hjulpet i gennem... top service.. :-)
Imponerende service niveau!
Jeg bestilte en Phantom 3 drone onsdag kl 17. Dagen efter havde jeg det med posten som lovet! Fantastisk med kort leveringstid, som lovet!
En uges tid senere, havde jeg problemer med forbindelse mellem drone og fjernbetjening. Jeg sendte Johannes fra Skypilot.dk en mail om aftenen kl 20:30, som inden for max 30 min, ringede mig op! Her guidede han mig gennem fejlsøgning på dronen, og efter ca 20 min var jeg flyvende igen! Jeg er imponeret. Aldrig har jeg oplevet så fantastisk service! Helt klart et sted jeg vil handle igen! :-)
køb af drone
har lige købt ny drone som skulle skaffes hjem den blev leveret dagen efter som aftalt og alt er som det skal være, super betjening mvh. Per
Super dårlig service
1 til 2 dages leveringstid, bestilte søndag og modtog pakken torsdag. Jeg har endnu ikke modtaget en faktura på det bestilte, og på hjemmesiden er et billed af et SANDISK SD kort, men det er et Kingston der kom med posten. jeg er bestemt ikke imponeret! - Indehaveren tog kontakt til mig efter min uheldige oplevelse og gav mig et plaster på såret. Så ROS for det, men mener dog det skulle være sket noget får, men bestemt acceptabelt! Jeg ændre min bedømmelse til 4 stjerner.
Super Service
Skulle bruge en phantom2 vision + til dagen efter, så ringede til dem for at høre om dette kunne lade sig gøre , fik en god snak og råd med på vejen og jeg er nu den lykkelige ejer af en drone fra skypilot.
Mvh Lennart Nielsen
Professionel og kvalificeret rådgivning på een gang.
Skypilot vil jeg til enhver tid anbefale, da de ved hvad de taler om. Leverer til tiden - som aftalt, og tilmed efter salg kommer med tips og gode råd.
En absolut nem "butik" at handle i.
ok oplevelse
Johannes er meget flink at snakke med, men der sker bare ikke ret meget har aldrig modtaget en faktura og har rykket efter den mange gange,men har nu modtaget min faktura :-)
langt om længe
jeg købte den 12/6-14 en Dji Phantom 1 drone med et ekstra batteri dronen kom nogle dage sener men ingen ekstra batteri jeg tog med det samme kontakt til Johannes Kristensen skypilot.
først efter jeg havde skrevet her inde skete der noget fik batteriet 2 dage sener der for han jeg givet 2 stjerner til.
God pris og super service
Vi blev mødt med åbne arme, så en demo model og fik sågar en prøvetur.
Utrolig venlig at snakke med og vi fik fyldestgørelsen svar på alle vores spørgsmål til både dronen, gyro, video link og regler omkring droneflyvning i Danmark.
Alt i alt en god oplevelse at handle ved skypilot.dk, et sted jeg helt sikkert vil handle igen og anbefale til alle!
Så er der perfekt service :-)
Hej Skypilot
Ja du får 1 stjerne fordi du er meget flink at snakke med, men det nytter ikke noget at drive en forretning hvor man ikke informerer kunderne og status på deres ordre og manglen varer.
At du lader mig vente over 1 md. på nogle vare som du først lovede 7-12 dages levering på og når jeg så ringer og rykker siger du de bliver sendt samme dag!!, og når jeg så stadig ingen varer får og jeg henvender mig igen efter yderligere 5 dage, får jeg at vide du stadig mangler nogle af varerne, det er bare ikke godt nok.
Beklager men fremover vil jeg købe mine ting andetsted, selvom du har nogle bedre priser og jeg gerne ville handle hos dig. Men hvad nytter det når man ikke får det man bestiller.
Øv surt show
Rettet her efterfølgende korrigeret til 2 stjerner nu, for du var venlig at ringe og forklare fejlen som var sket.
Dog mener jeg stadig du skal stramme gevaldigt op på din korrespondance med dine kunder så vi ikke sidder uvidende om hvad der sker med ens ordre.
Held og lykke fremover med firma.
Har her efterfølgende givet dig 5 stjerner for din måde at håndtere den uheldige handel på, du ringede og forklarede/beklagede fejlen og du klarede min næste levering til UG. varerne jeg bestilte kom til tiden og din information undervejs var til UG
Derfor skal du have de 5 stjerner for din vilje til at få tingen på skinner igen, flot arbejde.
Vil gerne handle med dig igen. !!
Opdatering 2-7-2014
kontaktede dig med defekt drone og aftale vi kom forbi 3 dage senere . Du lavede den indenfor 2 timer og til en ualmindeligt fair pris, super service , hatten af for det
Kan absolut anbefale dit firma
God mavefornemmelse under og efter handel
Jeg valgte at handle hos Skypilot hovedsageligt fordi varen var på lager og fordi prisen er i orden i forhold til alternativerne. Jeg har ikke tidligere handlet hos skypilot og kender ikke ejeren.
Inden køb havde jeg en længere mail chat med Johannes (ejer af skypilot) for at finde ud af om en Phantom 2 med Zenmuse var noget for mig da jeg ønsker at optage prof video fra luften. I den forbindelse modtager jeg alt den rådgivning jeg har behov for, og det har en værdi i sig selv.
Jeg aftaler at mødes med Johannes på hans adresse i Randers hvor han fremviser en Phantom Vision som jeg også får lov at prøve flyve. Jeg ender med at køre fra Randers med en Phantom 2 samt et Zenmuse gimbal og lover Johannes at lave en bankoverførsel til ham når jeg kommer hjem, hvilket jeg selvfølgelig gør, men man må sige at Johannes viser stor tillid i den situation.
Johannes sidste ord inden jeg kørte var, at nu kunne jeg prøve den i 30 dage og hvis den skuffer kan vi lade handlen gå tilbage.
Den skuffede ikke, og senere har jeg via telefonisk kontakt bestilt ekstra batteri samt FPV udstyr som skulle lande hos mig om 1-2 dage...igen en handel baseret på gensidig tillid hvor jeg får lov at betale når vare med faktura er modtaget.
PERFEKT STED AT HANDLE!!!
Købte mandag d. 24 marts 2014 en Dji Phantom 2 vision hos skypilot, pakken ankom dagen efter, med ekstra batteri som aftalt! Og det kan helt klart anbefales at handle der! Vi havde en god kommunikation over mail.. Og har efterfølgende haft div. spørgsmål om justering af dronen, som han har hjulpet mig igennem pr Tlf og sms!! Så servicen er helt klart i top! Endnu engang tak for handlen. ;-)
Dårlig oplevelse
Som de andre bruger her inde købte jeg en DJI Phaentom med ekstra batteri og propeller.
Jeg har aldrig fået batteriet eller faktura på købet. Nu er det flere måneder siden. Nu bliver han politianmeldt.
Lidt synd jeg ikke undersøgte trustpilot først. Så vil jeg ikke ha handlet ved den .....
Opdateret med 1 stjerne ekstra. Da det hele endelig blev bragt i orden efter lang ventetid.
Utrolig dårlig service = INGEN
Hejsa.
Jeg købte 24.07.2013 en DJI Phantom hos dem, hvor der skulle være et ekstra batteri med i pakken. 2 dage efter modtog jeg dronen, men det ekstra batteri var ikke med som lovet.
Har efterfølgende flere gange prøvet at kontakte dem både pr. email og telefon, for at få den faktura som jeg aldrig har modtaget, og skal bruge til mit regnskab, samt den gælder som garantibevis.
Fin service
Bestilte Phantom over weekenden, 3 dage efter ankom varen incl. Ekstra batteri som var en del af pakken.