Malkemaskine af forældre, hold jer væk. Priser og gebyrer giver ingen mening. Hvorfor skal der købes serier hvis man kun ønsker digital kopi? Ekstra Gebyr på billeder hvis man ikke køber gruppebil... Zobacz więcej
Som kunde via mine børns børnehave gennem flere år, oplever jeg manglende service samt urimelig betaling. Vi bestilte flere billeder heriblandt et billede i størrelsen 30x40 på alle billederne l... Zobacz więcej
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget dygtig og kreativ fotograf med fingeren på pulsen. Jeg fik taget nogle rigtig gode billeder til min hjemmeside og mine sociale medier. Tak til Linus foto... Zobacz więcej
Dårligste kvalitet fotograf jeg nogensinde har oplevet. Først sender de en rykker på en ordre jeg ikke modtog. Rykkeren blev annulleret og ordren blev sendt, men den kvalitet af foto bør ingen fotogra... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er specialiseret i at fotografere børn i skoler og børneinstitutioner. Vi koncentrerer os om det, vi mener er det væsentligste: Kvalitetsbilleder!
Tæbyvej 3, 2610, Rødovre, Dania
- mail@skole-foto.dk
- www.skole-foto.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
VI LIGNER EN BARBERET GED PÅ MIT…
VI LIGNER EN BARBERET GED PÅ MIT ENKELTFOTO, NÆSTE GANG SÅ SÆT FILTER PÅ!!!!!!
Malkemaskine af forældre
Malkemaskine af forældre, hold jer væk.
Priser og gebyrer giver ingen mening.
Hvorfor skal der købes serier hvis man kun ønsker digital kopi?
Ekstra Gebyr på billeder hvis man ikke køber gruppebillede selvom ens børn var syge.
UBLU DYRT!
UBLU DYRT!
Vanvittige priser og gebyrer... Selve fotograferingen tog måske 4-5 minutter go så skal man slippe 400 kr for et standard sæt! skal du forkæle bedsteforældrene med et 40x50cm foto skal du blot slippe 600 kr!! haha det er sgu en ommer! Hvor er konkurrencen henne?!?
Ekstremt ringe service!!
Vi bestilte flere billeder heriblandt et billede i størrelsen 30x40 på alle billederne ligner det at et af mine børn har “et birkes mellem fortænderne”, hvilket jeg mener fotografen bør efter tjekke inden print af billeder til den pris!
Herefter holder Linus foto (skole-foto) hårdt på at vi skal betale for nye billeder! Hvilket det også endte med!
for meget gebyr
med 88kr foto du skal betal 70kr i gebyr.
det er for meget penge