Banner for Skindr

Skindr Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Iedereen zou bekend moeten zijn met de app van Skindr. Het is een laagdrempelige manier om snel advies of diagnose van een dermatoloog te krijgen. Een raar huidplekje kan heel wat ongerustheid veroor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Supermakkelijke App, snelle consultatie is mogelijk en goede opvolging door dermatologen en daarna door hun assistentes. Aanrader!! Snel een antwoord krijgen zonder een half jaar te moeten wachten op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel gemakkelijk om een vlek online te laten controleren via een foto. Binnen de beloofde tijd en je moet zelfs je huis niet uit.

Oceniono na 3 z 5

Je krijgt snel antwoord en je wordt snel geholpen, vriendelijke antwoorden, voorschrift op ID zodat je verder kunt. Jammer dat mutualiteit niet tussen komt, want nu vrij duur. Tweede opinie zou gratis... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania
  2. również w kategorii:
  3. Dermatolog

Napisane przez firmę

Skindr enables you to get fast, reliable help from a real dermatologist. Simply upload a couple photos and describing your skin problem. You will receive a response within 48 hours on average. This includes a diagnosis, treatment plan and prescription. So, stop waiting for months to get an appointment, start to Skindr!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Heel snelle reactie en diagnose

Heel snelle reactie en diagnose.
Op basis van die diagnose een duidelijk overzicht gekregen van de behandeling, met een link om alle producten ineens ook te bestellen.
Echt een aanrader om snel geholpen te worden.

30 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Delphine, bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de hulp en de behandeling. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Oceniono na 4 z 5

Super tevreden met deze optie, snel, aangenaam en goedkoop

Super vlotte afspraak, heel snel antwoord gekregen van de dermatoloog en nadien ook nog communicatie ontvangen van een assistent. Het maakte een afspraak nemen bij een dermatoloog veel laagdrempeliger en goedkoper. Al jaren heb ik last van acne, en algemeen advies van huisartsen bracht me nog nergens. Advies was duidelijk, voorschrift stond onmidelijk op mijn kaart. Het enige kleine minpuntje waar ik kan op komen is toen ik aankaarte dat ik graag een voorstel kreeg voor een goedkopere spf er me een andere werd voorgesteld, in hetzelfde prijsgamma. Maar ik kreeg wel 9€ korting dankzij mijn AG verzekering.

29 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Delphine, bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de afspraak vlot verliep en dat je duidelijke adviezen hebt gekregen. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr! :blush:

Ik werd meteen geholpen,

Ik werd meteen geholpen,
Super vriendelijk!
Alles liep heel vlot super tevreden.

27 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Kelsey, bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat alles zo vlot verliep en dat je tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Zeer snel antwoord

Zeer snel antwoord. Binnen de 24 uur . Zeer tevreden over. En geen lange wachttijden.

23 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Peggy, dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle reacties van Skindr. Bedankt voor je vertrouwen! :star2:

Ik was heel tevreden

Ik was heel tevreden. Ik wil verder nog contact opnemen wanneer het nodig zal zijn.
Het was ook positief dat ik heel snel reactie kreeg.

19 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Griet, bedankt voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je tevreden bent van de hulp die je via Skindr hebt gekregen. We staan altijd voor je klaar wanneer je ons nodig hebt!

Eenvoudig

Eenvoudig en snel

20 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Hi, bedankt voor je review! We zijn blij dat je een vlotte ervaring had met Skindr. Bedankt voor je vertrouwen!

Oceniono na 4 z 5

Snel en duidelijk antwoord

Snel en duidelijk antwoord. Extra advies van producten en makkelijk aan te kopen indien gewenst.
Enige negatief puntje is de kostprijs van de aangeraden producten.

17 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Maja, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je snel en duidelijk geholpen bent en je het extra advies nuttig vond. We waarderen je feedback en nemen het zeker mee in de toekomst.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Ook klaar en duidelijk uitgelegd.

11 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Dorothy, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke uitleg en onze service. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Oceniono na 3 z 5

Gemengde gevoelens

Update januari 2026: langs geweest bij de dermatoloog. De diagnose van skindr was niet correct. Nu medicatie opgestart en na enkele dagen al veel verbetering. Ik snap dat mensen snel geholpen willen worden, maaf geef mij toch maar een fysieke consultatie.

Gemengde gevoelens. Eerste keer werd ik goed geholpen. Kreeg na de diagnose ook nog aantal dagen om vragen te stellen. En na ong 6 weken, begon de behandeling aan te slaan (dacht ik). Een paar weken erna serieuze opstoot van huiduitslag. Ik vraag terug consult aan. Krijg zelfde zalf voorgeschreven als eerste keer (terwijl klachten toch wel anders waren), consult na 1 dag afgesloten (geen ruimte voor vragen) en vooral.. de zalf maakte het erger. Ben overgestapt op een product dat vrij te krijgen is bij de apotheek, en was een oprechte verademing. Huid veel rustiger. Ga in januari sowieso bij een dermatoloog langs, want ben toch niet helemaal overtuigd dat diagnose via foto werkt.

14 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Dank je wel om dit zo uitgebreid te delen, dat nemen we absoluut ter harte. Belangrijk om mee te geven is dat sommige huidaandoeningen chronisch zijn en dus periodes met opstoten kunnen kennen, zelfs wanneer een behandeling eerst goed lijkt aan te slaan. Het spijt ons uiteraard om te horen dat je deze keer geen fijne ervaring had. We nemen jouw feedback zeker mee om onze service verder te blijven optimaliseren.

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie en goede opvolging!

Snelle reactie en goede opvolging!
Een goede oplossing voor de lange wachttijd voor ‘life’ consultatie bij dermatoloog.

8 listopada 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Amber, bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle reactie en opvolging. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

OPLUCHTING !

Het advies van de dermatoloog en het voorschrift hebben me goed geholpen. Het vlekje is verdwenen en ik ben zeer opgelucht.

6 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag CD, bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat het advies heeft geholpen en dat het vlekje verdwenen is. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Oceniono na 5 z 5

Omdat ik toch een vrij snelle oplossing…

Omdat ik toch een vrij snelle oplossing kreeg voor mijn probleem

31 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je snel een oplossing hebt gekregen. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Super

Weeral een super ervaring.

27 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Gert, bedankt voor je review en het vertrouwen in Skindr!

Oceniono na 1 z 5

Niet de moeite waard – slechte service

Ik heb twee keer betaald voor een consult bij Skindr en beide keren kreeg ik de verkeerde diagnose. Het lijkt erop dat als je probleem niet “erg” genoeg is of als je geen influencer bent, ze geen moeite doen om een persoonlijke diagnose te geven. Alles wordt standaard als acne gelabeld en je krijgt simpelweg een vorm van retinol voorgeschreven. Absoluut niet de moeite.

30 lipca 2025

Dag gf,
Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring had, dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. We willen graag benadrukken dat elke patiënt evenwaardig wordt behandeld, ongeacht de ernst van het probleem of wie je bent. Onze dermatologen zetten zich in om iedereen dezelfde zorg en aandacht te bieden.

Oceniono na 5 z 5

Geweldige app – super handig en professioneel!

Super handige app! Ik kreeg snel en duidelijk advies van een echte dermatoloog, zonder weken te moeten wachten op een afspraak. Alles verliep vlot en professioneel. Echt een aanrader als je snel hulp wilt bij huidproblemen!

27 października 2025

Dag Durin,
Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring had met Skindr! We zijn blij dat alles vlot verliep en dat je snel geholpen werd door onze dermatoloog. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Oceniono na 5 z 5

Je suis complètement sereine et soulagée

Le Docteur Avermaete me suit depuis 1an et demi et je suis très satisfaite. Elle a réagit chaque fois de façon adéquate en tenant compte aussi de l'aspect psychologique, ce qui est très important. Je suis maintenant un traitement de fond et suis actuellement complètement débarrassée de mon problème. Je recommande

30 września 2025

Odpowiedź od Skindr

Bonjour Laura, merci pour le review! Nous sommes ravis d'apprendre que le Dr Avermaete t'a si bien aidée et que tu ne présentes plus aucun symptôme. Merci de faire confiance à Skindr ! :blush:

Oceniono na 5 z 5

Zeer profesioneel, snelle reactie!

Ik moest snel een diagnose hebben en voorschrift. Heel snelle reactie en dus perfect!

14 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Sandrine, hartelijk dank voor je review! Geweldig om te horen dat je snel geholpen bent met je diagnose en voorschrift. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Goed advies gekregen.

12 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Riet, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de verkregen informatie en het advies. Bedankt voor je vertrouwen in Skindr!

Aanrader

Super goede ervaring mee, al meermaals gebruikt

10 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Silke, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je al meermaals gebruik hebt kunnen maken van Skindr en dat je hierover tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen!

Kwaliteitsvol

Kwaliteitsvol, efficiënt en snel ! Tijdsbesparing voor iedereen én we kunnen de adviezen herlezen . Alleen maar pluspunten !

7 października 2025

Odpowiedź od Skindr

Dag Veerle, bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat Skindr je snel heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze aanpak. Bedankt voor je vertrouwen! 😊

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej